حضور احمد توکلی و نمایندگان لاریجانی، ولایتی و قالیباف در شورای ائتلاف اصولگرایان تأیید شد. روز گذشته دبیرکل جامعه روحانیت مبارز که پس از ثبت نام در انتخابات خبرگان به جمع خبرنگاران آمده بود، در این باره گفت: آقای قالیباف در جلسات ما شرکت نکردند، اما فردی از طرف ایشان آمده بود که اگر احیاناً نظری دارد، مطرح کند.
به گزارش فارس آیت ا... موحدی کرمانی درباره حضور سیدحسن خمینی در انتخابات مجلس خبرگان هم گفت: «من تعهد دارم که در این باره صحبت نکنم و از زبان سخنگو بیان شود، اما خوب انتخابات مراحلی دارد که باید طی شود و من نمی دانم که ایشان این مراحل را طی کرده یا خیر یا لازم است بگذراند.» وی درباره حضور قالیباف در جلسات ائتلاف اصول گرایان تأکید کرد: قرار شده پاسخ این گونه سؤالات را سخنگو که آقای حدادعادل است، بدهد. اشاره دبیر کل جامعه روحانیت به پاسخگویی حداد عادل، به این دلیل است که حداد عادل درجلسه یکشنبه شب شورای ائتلاف اصولگرایان به عنوان سخنگوی این شورا تعیین شد. وی همچنین قرار است چهارشنبه آینده اولین نشست خبری اش را انجام دهد.
آشتیانی: اعضای ائتلاف 18 نفرند
از سویی دیگر یک عضو جامعه مدرسین با اشاره به این که طیف های مختلف اصولگرا در جلسات شورای ائتلاف شرکت کرده اند، گفت: «بنا شده آقای لاریجانی نماینده خود را به جلسات ائتلاف بفرستد.» آشتیانی عراقی که با فارس گفت و گو می کرد، با بیان این که اعضای ائتلاف حدود 18 نفر هستند، درباره تعیین مصادیق و تهیه لیست نهایی اصولگرایان تاکید کرد: پس از اتمام ثبت نام ها به این مساله خواهیم پرداخت. وی درباره زمان بعدی جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: قاعدتاً این جلسات یکشنبه شب ها برگزار می شود.
بروجردی نماینده ولایتی و ذاکری نماینده قالیباف در شورای ائتلاف
همچنین بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران مهدی ذاکری به نمایندگی از محمدباقر قالیباف و علاءالدین بروجردی به نمایندگی از علی اکبر ولایتی به شورای ائتلاف اصولگرایان معرفی شدند. بنا بر این گزارش ولایتی در جلسه قبلی این شورا شخصا حضور یافته بود و قالیباف نیز در پی تماس روحانیت بر پذیرش فرآیند تعریف شده در این شورا تأکید کرده و نماینده خود را معرفی کرد. توکلی هم که دیروز با حضور در فرمانداری تهران ثبت نام خود را برای انتخابات مجلس انجام داد، درباره ائتلاف اصولگرایان گفت: «در ائتلاف اصولگرایان حضور دارم اما اصلاح طلبان هم می خواهند من را در لیست شان قرار دهند.» من یک اصولگرا هستم اما روحیه استقلالی خود را همواره حفظ خواهم کرد.
طلا: همه نامزدهای انتخابات 92 در این ائتلاف خواهند بود
همچنین یک عضو جبهه پایداری نیز جزئیات بیشتری از چند و چون ائتلاف تشریح کرد. حسین طلا به باشگاه خبرنگاران گفت: «گروه 8 نفره شامل مجموعه ایثارگران، رهروان، پایداری، موتلفه اسلامی و آقایان حدادعادل و باهنر است و گروه 7 نفره هم گروهی از روحانیون هستند که به مجموعه این ائتلاف اضافه شده اند.» به گفته طلا «قرار است نامزدهای ریاست جمهوری سال 92 به غیر از محسن رضایی به دلیل حضور در مجموعه های نظامی به علاوه لاریجانی به این ائتلاف بپیوندند و امیدواریم به موضوع وحدت حداکثری در اصولگرایان برسیم.»