0

مورینیو خیلی زود به فوتبال برمی گردد

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

مورینیو خیلی زود به فوتبال برمی گردد

استیو هالند، کمک مربی چلسی، معتقد است ژوزه مورینیو خیلی زود هدایت یک تیم جدید را برعهده ‏خواهد گرفت.‏

امروز چلسی در اولین دیدار بعد از اخراج مورینیو، توانست با هدایت هالند 3-‏‏1 ساندرلند را از پیش رو بردارد. آقای خاص اعلام کرده قصد ندارد برای مدتی استراحت کند و هالند ‏تاکید کرد که مورینیو بازگشت سریعی به دنیای مربیگری خواهد داشت.‏
او به خبرنگاران گفت:" باشگاه های بزرگی هستند که او را می خواهند. فکر می کنم او کسی است که به ‏فوتبال نیاز دارد. به نظر من، او کسی نیست که 8-7 ماه در خانه بنشیند و کاری انجام ندهد. او می خواهند ‏هرچه زودتر هدایت یک تیم را برعهده بگیرد. برای من تعجب برانگیز نیست که باشگاه های خیلی ‏بزرگی به دنبال او باشند.‏
رابطه ما فوق العاده است و فکر می کنم او متوجه شد که من هر کاری می توانستم برایش انجام دادم. من ‏هم متوجه شدم که او نه تنها یک مربی عالی، که یک انسان استثنایی است.او آن کسی نیست که غالبا دیده ‏می شود. او مقابل دوربین ها، یک مبارز است اما کار کردن با او بسیار لذت بخش است و یک موهبت ‏محسوب می شود. "‏
گاس هیدینک به عنوان سرمربی موقت، جانشین مورینیو در چلسی شد و هالند فاش کرد که این مربی ‏هلندی در پایان دیدار مقابل ساندرلند، با چند نفر از بازیکنان تیم صحبت کرد.‏
‏" من برای اولین بار در رختکن با گاس صحبت کردم. مطمئنم در چند روز آینده رابطه بیشتری خواهیم ‏داشت. او با کل تیم صحبت نکرد اما با چند نفر به طور جداگانه حرف زد."‏
یک شنبه 29 آذر 1394  2:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها