استیو هالند، کمک مربی چلسی، معتقد است ژوزه مورینیو خیلی زود هدایت یک تیم جدید را برعهده خواهد گرفت.
امروز چلسی در اولین دیدار بعد از اخراج مورینیو، توانست با هدایت هالند 3-1 ساندرلند را از پیش رو بردارد. آقای خاص اعلام کرده قصد ندارد برای مدتی استراحت کند و هالند تاکید کرد که مورینیو بازگشت سریعی به دنیای مربیگری خواهد داشت.
او به خبرنگاران گفت:" باشگاه های بزرگی هستند که او را می خواهند. فکر می کنم او کسی است که به فوتبال نیاز دارد. به نظر من، او کسی نیست که 8-7 ماه در خانه بنشیند و کاری انجام ندهد. او می خواهند هرچه زودتر هدایت یک تیم را برعهده بگیرد. برای من تعجب برانگیز نیست که باشگاه های خیلی بزرگی به دنبال او باشند.
رابطه ما فوق العاده است و فکر می کنم او متوجه شد که من هر کاری می توانستم برایش انجام دادم. من هم متوجه شدم که او نه تنها یک مربی عالی، که یک انسان استثنایی است.او آن کسی نیست که غالبا دیده می شود. او مقابل دوربین ها، یک مبارز است اما کار کردن با او بسیار لذت بخش است و یک موهبت محسوب می شود. "
گاس هیدینک به عنوان سرمربی موقت، جانشین مورینیو در چلسی شد و هالند فاش کرد که این مربی هلندی در پایان دیدار مقابل ساندرلند، با چند نفر از بازیکنان تیم صحبت کرد.
" من برای اولین بار در رختکن با گاس صحبت کردم. مطمئنم در چند روز آینده رابطه بیشتری خواهیم داشت. او با کل تیم صحبت نکرد اما با چند نفر به طور جداگانه حرف زد."