سرمربی دورتموند معتقد است علت شکست امروز تیمش به خستگی بازیکنانش برمیگردد.
بروسیا دورتموند در آخرین بازی بوندسلیگاییاش در سال 2015 در خانه اف سی کلن متحمل شکست 2 بر 1 شد تا فاصلهاش با بایرن صدرنشین به 8 امتیاز برسد.
بعد از پایان این مسابقه توماس توخل در مقابل دوربین شبکه تلویزیونی "اسکای" با ناراحتی گفت:" دلم میخواست در نیمه نخست کار را تمام میکردیم. باید گل دوم را میزدیم تا فاصله را زیادتر کنیم، اما سستی کردیم. متاسفانه در نیمه دوم هم کاملا عقب نشستیم و تنها در نیمه زمین خودمان از مالکیت توپ برخوردار بودیم. خیلی خیلی رو به عقب بازی کردیم و دیگر مثل چهل و پنج دقیقه نخست شجاع و هجومی نبودیم. با نزدیک شدن به پایان بازی کلنیها دیگر حسابی به سیم آخر زدند و آنجا بود که به خوبی میشد دید تیم ما چقدر از نظر بدنی و از نظر روحی خسته است."
رومن بورکی ،دروازهبان دورتموند، نیز اذعان کرد:" کلنیها بیشتر از ما موقعیت گلزنی داشتند و حال آنکه ما اصلا نتوانستیم فرصت چندانی ایجاد کنیم. فقط توانسته بودیم با چنگ و دندان گل زودهنگاممان را حفظ کنیم اما دریافت گل مساوی اتفاق غمانگیزی بود و بد تر آنکه این گل کلن را روی غلتک انداخت. روز تلخی برای ما رقم خورد."