0

ضرغامی: لازم بود آقای اردوغان صحبت های آقای جهانگیری را بشنود

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

ضرغامی: لازم بود آقای اردوغان صحبت های آقای جهانگیری را بشنود

رئیس سابق رسانه ملی گفت:  آقای مهندس جهانگیری توانسته اند با تسلط و اقتدار، نکات مهمی را با صراحت و قاطعیت به اطلاع آقای اردوغان برسانند، لازم بود آقای اردوغان صحبت های آقای جهانگیری را بشنود.

عزت‌الله ضرغامی رئیس سابق رسانه ملی با انتشار تصویری از دیدار اخیر اردوغان و جهانگیری مطلبی را در صفحه شخصی اینستاگرامش با عنوان «ادب سیاسی!» منتشر کرد.

ضرغامی: لازم بود آقای اردوغان صحبت های آقای جهانگیری را بشنود

 

 

عکس بالا حاکی از ادب و فرهنگ رئیس جمهور کشورمان در ملاقات با نخست وزیر وقت ترکیه است و عکس پائین هم حاکی از بی اخلاقی و رفتار غیر فرهنگی آقای اردوغان با معاون اول ما !

کم کاری و غفلت تشریفات دولت نیز در انتقال خبر چیدمان صندلی ها و فقدان پرچم جمهوری اسلامی به آقای جهانگیری قابل انتقاد است.

اطلاعات من حاکی از آن است که آقای مهندس جهانگیری، علیرغم غافلگیری از میزانسن جلسه، توانسته اند با تسلط و اقتدار، نکات مهمی را با صراحت و قاطعیت به اطلاع آقای اردوغان برسانند.

ترکیه، این روزها متوهم است و رفتاری غیر طبیعی دارد. لازم بود آقای اردوغان صحبت های آقای جهانگیری را بشنود.

در همین دولت نیز مثل گذشته بسیاری از مسئولان دولتی و غیر دولتی در سطوح مختلف با روسای جمهور کشور ها در دو صندلی مقابل هم ملاقات و گفتگو کرده اند، که حاکی از برجستگی جایگاه نظام جمهوری اسلامی در سطح جهانی است. تجربه موارد خاص، برای آینده مفید است.

دوشنبه 23 آذر 1394  6:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها