0

اژه ای: دعایی پس از تفهیم اتهام با قرار صادره مناسب آزاد شد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اژه ای: دعایی پس از تفهیم اتهام با قرار صادره مناسب آزاد شد

مرتضوی کسی نیست که بخواهد به کشور بازنگردد

حاتمی

سخنگوی قوه قضاییه درپاسخ به سوالی درباره اتفاقات اخیر پیرامون انتشار مطلبی از رئیس دولت اصلاحات در روزنامه اطلاعات و خبرهایی که مبنی بر تذکر به سیدمحمود دعایی مدیر مسئول این روزنامه مطرح می شد، گفت: ایشان (آقای دعایی ) دو مرتبه توسط دادسرای ویژه روحانیت احضار شدند که در مرتبه اول از وی تعهد گرفته شد اما مجدداً بر اساس اقداماتی که انجام داده بود احضار و در احضار بعدی به وی تفهیم اتهام شد و وی با قرار صادره مناسب آزاد شد و اکنون پرونده آماده رفتن به دادگاه است. به گزارش خراسان حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در هشتاد ونهمین نشست خبری خود با رسانه ها، با بیان اینکه امروز(یکشنبه) آخرین دفاع از دعایی اخذ شد، گفت: هر کسی برخلاف دستور دادستان عمل کند با او برخورد می‌شود، حالا چه روزنامه اطلاعات باشد و چه هر رسانه‌ دیگری در هر صورت تحت تعقیب قرار می‌گیرد.

منشاء دستور العمل دادستانی ، مصوبه شورای عالی امنیت ملی است
اژه ای در خصوص اینکه مدیر مسئول روزنامه اطلاعات در نامه‌نگاری هایی عنوان کرده که نظر مقام معظم رهبری به رئیس دولت اصلاحات خیلی منفی نیست و آیا امکان دارد که حکم ممنوع‌التصویری که برای رسانه ها گذاشته شده از سوی دستگاه قضایی لغو شود یا خیر، گفت: من در خصوص نقل قولی که از سوی مقام معظم رهبری شده اطلاعی ندارم و نظر نمی دهم اما دستورالعملی که از سوی دادستانی نقض شد منشأ آن مصوبه شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن است و هر کسی برخلاف دستور دادستانی عمل کند چه روزنامه اطلاعات باشد و چه هر رسانه دیگری تحت تعقیب قرار می‌گیرد و برخورد با مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز نشان دهنده این است که این دستور به قوت خود باقی است.
وی در پاسخ به این سوال که دادستان نمی‌تواند حکمی صادر کند، حال سوال این است که دستور دادستان براساس کدام قانون است؟ افزود: شورای امنیت ملی در موضوعات مختلف دو مصوبه دارد، یکی مصوباتی که خود شورای امنیت ملی مسائلی را طرح می کند که بشود یا نشود و دیگری، مصوبه ای که به دبیرخانه ارجاع می‌دهد که تعیین رعایت مصادیق آن، برخی را به دبیرخانه شورا محول می‌کند، مثل کرسنت و برخی مسائل مانند برجام که مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارد.
 اژه ای  افزود: شورای امنیت ملی کلیاتی تعیین و دبیرخانه تعیین مصادیق کرد. این دستور دبیرخانه نیست بلکه دستور دادستان است و منشأ آن تصمیم دبیرخانه و تعیین مصادیق دبیرخانه است. محسنی اژه ای یادآور شد: دادستان حکم صادر نمی کند ولی دستور قضایی صادر می‌کند، بسیاری از کسانی که مرتکب جرم می‌شوند، دادستان می‌تواند دستور قضایی صادر کند تا زمانی که خلاف آن ثابت نشده یا لغو نشده باشد و تا زمانی که دستور قضایی به قوت خود باقی بماند، لازم‌الاطاعه برای همگان است و اگر تخلفی کند، طبق قانون برخورد می‌شود.

همه اقدامات زنجانی جرم نبوده است
محسنی اژه ای در پاسخ به سؤالی درخصوص اظهارات بابک زنجانی مبنی بر همکاری اش با مسئولان کشور و وزارت اطلاعات درخصوص دور زدن تحریم ها گفت:‌ اینکه ما مدتی در حال تحریم بوده و اکنون نیز هستیم، مسئله ای واضح است و بدون تردید محدودیت هایی وجود دارد که هر دولتی تلاش می کند با اقدامات اضطراری تحریم ها را دور بزند. وی تصریح کرد: من جزئیات این ادعای آقای زنجانی و پاسخ دادستان در این خصوص را نشنیده ام و اینکه ایشان خدماتی به کشور انجام داده تا پایان دادرسی نمی‌توان اظهارنظری کرد، اما نمی‌گویم که صفر تا صد اقدامات بابک زنجانی خلاف بوده است. سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: قطعاً برخی اقدامات ایشان در جهت دور زدن تحریم ها بوده است، ولی اینکه این اقدامات 10 درصد یا 50 درصد بوده است و اینکه چه زمانی به انحراف رفته است، موضوع دیگری است و  اینکه ایشان از ابتدا با سو‌ءنیت وارد این کار شده است یا اینکه در میانه راه منحرف شده است یا کار از دستش در رفته است، موضوع دیگری است. وی در خصوص آخرین وضعیت متهمان پرونده دکل نفتی گفت: هنوز کیفرخواستی صادر نشده است، دو نفر در بازداشت هستند و بقیه با قرار وثیقه آزاد شده‌اند.

مجوز خروج از کشور به محکوم امنیتی برای ملاقات با فرزندانش
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خراسان در مورد آخرین وضعیت پرونده سعید مرتضوی و اینکه با وجود پرونده های بسیار ، چگونه توانست از کشور خارج شود ، اظهار داشت: خبر جدیدی ندارم اما در خصوص ممنوع‌الخروجی باید بگویم که لازم نیست هر کسی که در دستگاه قضایی پرونده دارد بگوییم لزوماً ممنوع الخروج است. وی ادامه داد: گاهی افراد ممنوع الخروج هستند و می‌گویند می‌خواهیم به مکه یا عتبات برویم و قاضی اطمینان دارد این فرد فرار نمی‌کند. ما موارد زیادی داریم که زندانیان درخواست خروج از کشور را داشته اند حتی برخی از این درخواست ها لزوماً برای زیارت نبوده است. محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: 3 هفته پیش محکومی امنیتی نامه ای به من نوشت و گفت می‌خواهم برای دیدن فرزندانم به خارج از کشور بروم، من با اطلاعاتی که کسب کردم یقین پیدا کردم که این فرد فرار نمی کند و آن فرد رفت و بچه های خود را در ترکیه یا امارات ملاقات کرد و سر زمان تعیین شده بازگشت. سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در مورد آقای مرتضوی اگر از من بپرسند که اگر برود کربلا بر نمی‌گردد می‌گویم که وی قطعاً بر می‌گردد؛ زیرا آقای مرتضوی کسی نیست که بخواهد به کشور بازنگردد. وی افزود : لذا اینگونه موارد غیرطبیعی نیست و اگر آقای مرتضوی ممنوع‌الخروج هم بوده باشد قطعاً با اجازه قاضی از کشور خارج شده است.

دلواپس فضای مجازی هستم
محسنی‌اژه ای در پاسخ به سوالی درباره کنترل محتوای مجرمانه در فضای مجازی که در یک سال گذشته به کندی پیش می‌رود، گفت: اگر ما می خواهیم از طریق فضای مجازی ضربه امنیتی، سیاسی، اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی نخوریم باید تلاش کنیم که زیرساخت های فضای مجازی را بومی کنیم. تا زمانی که این زیرساخت ها در اختیار ما نیست و همه مسائل به یک کشور دیگر مانند آمریکا و اسرائیل بر می گردد، حتما متضرر می شویم؛ بنابراین تمام همّ دولت باید روی این موضوع باشد. 
محسنی اژه ای یادآور شد: هر روز شایعه ای منتشر می‌شود که همه دلواپس باشند. آدم های بی‌رگ دلواپس نیستند، هر آدم با غیرتی باید در رابطه با موضوعات زیانبار جامعه اش دلواپس باشد.
 وی تاکید کرد: در این زمینه شورای عالی فضای مجازی در حدی که شایسته است کار نکرده و از لحاظ فنی هم کار دست قوه‌ قضاییه نیست، اقدامات کارگروه تعیین شده مانع از اقدامات دادستانی نمی‌شود برای همین هر جا لازم باشد ما اقدام خواهیم کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 23 آذر 1394  7:51 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها