0

خورش نارنگی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش نارنگی

خورش نارنگی
مواد لازم :
مرغ ۴ تکه  .
هویج ۴ عدد  .
نارنگی ۵ عدد  .
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری  .
شکر ۱ قاشق غذاخوری
.  خلال پوست نارنگی ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری  .
پیاز ۱ عدد  .
روغن و نمک مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید ( به آموزش تهیه خلال پوست پرتقال مراجعه شود ).
داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.

 

شنبه 21 آذر 1394  8:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش نارنگی

پاسخ به:خورش نارنگی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها