0

پاچینی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاچینی

پاچینی

مواد لازم:
5 عدد كتف مرغ
3 پيمانه آرد
نوك ق‌چ فلفل قرمز
2/1  پيمانه آب يا ماء‌الشعير
1 ق‌چ بيكينگ‌پودر
به مقدار لازم نمك و پودر سير
به مقدار لازم روغن مايع مخصوص سرخ كردن

طرز تهیه:
ابتدا خمير بنيه را آماده كنيد. براي اين منظور 2 پيمانه آرد و آب (يا به جاي آب، ماء‌الشعير) را در ظرفي ريخته و با فلفل قرمز، بيكينگ‌پودر، نمك و پودر سير مخلوط كنيد تا خميري ماست‌‌مانند به دست بيايد.
2  براي آماده كردن مرغ‌ها، با چاقو برش‌هايي ايجاد كنيد؛ به طوري كه كمي گوشت از استخوان جدا شود. با اين كار مرحله پخت مرغ بهتر انجام مي‌شود و قسمت‌هاي ناپخته باقي نمي‌ماند.
3  يك پيمانه آرد باقي‌مانده را در ظرفي ريخته، مرغ‌ها را در آرد بزنيد. اضافه‌هاي آرد را بگيريد و سپس مرغ‌ها را به خمير بنيه آغشته كنيد و در روغن داغ بيندازيد تا سرخ شوند. پس از سرخ شدن كامل مرغ‌ها، آنها را با سس سرو كنيد. سس طعم تند و ملس اين سس براي سرو كردن مرغ‌ها مناسب است.
آب پرتقال و آب را با هم مخلوط كرده و به مدت دو دقيقه حرارت دهيد.
در اين فاصله شكر، سركه و فلفل قرمز را به آن اضافه كرده  و تا زماني كه غليظ شود آن را روي حرارت هم بزنيد.

مواد لازم سس:
3 ق‌س آب پرتقال
2 /1  پيمانه آب
1 ق‌س سركه
1 ق‌س شكر
1 ق‌س فلفل قرمز
 

یک شنبه 15 آذر 1394  6:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پاچینی

پاسخ به:پاچینی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 15 آذر 1394  6:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها