0

پیگرینی:مصدومیت ها کار سیتی را سخت کرده

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

پیگرینی:مصدومیت ها کار سیتی را سخت کرده

مانوئل پیگرینی، سرمربی منچسترسیتی، پس از شکست 2-0 مقابل استوک سیتی، به خاطر فهرست ‏طولانی مصدومان تیمش ابراز ناخشنودی کرد.‏

مارکو آرناتوویچ در همان 15 دقیقه ابتدایی بازی دو بار دروازه سیتی را باز ‏کرد و همین دو گل یک پیروزی شیرین را برای استوک رقم زد.‏
پیگرینی که در این دیدار ستاره هایی مانند ونسان کمپانی، یحیی توره و سرخیو آگوئرو را در اختیار ‏نداشت، غیبت این بازیکنان اصلی اش را دلیل شکست در این دیدار دانست. ‏
او به خبرنگاران گفت:" نگران کننده ترین مسئله این است که ما در همه رقابت ها با همین بازیکنان، بازی ‏می کنیم. امروز تیم نتوانست به این مسئله که در همه دیدارها با یک سری بازیکن خاص بازی می کنیم، ‏واکنش نشان بدهد. ‏
ما بازیکنان آماده نداشتیم تا علاوه بر اینکه بهتر دفاعی کنیم، بهتر هم حمله کنیم؛ به همین دلیل نتوانستیم ‏موقعیت های خوبی به وجود بیاوریم. ‏
من همیشه بازیکنان مهمی را در اختیار ندارم اما باید همین بازیکنانی که داریم، بازی کنیم. باید با همین ‏‏14-13 بازیکن ادامه بدهیم. ما منتظر گزارش پزشکی هستیم. باید 6 بازیکن مصدوم مان را هرچه ‏سریعتر برگردانیم. مسئله فقط یک نفر نیست. مسئله یک سری بازیکن خاص است که در همه دیدارها به ‏میدان می روند."‏
سیتی در 5 دیدار اخیر نتوانسته دروازه اش را بسته نگه دارد اما پیگرینی ترجیح داد انگشت اتهام را به ‏سوی مدافعان تیمش نگیرد.‏
‏" همه تیم با هم دفاع و با هم حمله می کنند. من به دو گلی که دریافت کردیم، فکر می کنم و همچنین به ‏چند موقعیتی که به وجود آوردیم."‏
شنبه 14 آذر 1394  9:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها