مانوئل پیگرینی، سرمربی منچسترسیتی، پس از شکست 2-0 مقابل استوک سیتی، به خاطر فهرست طولانی مصدومان تیمش ابراز ناخشنودی کرد.
مارکو آرناتوویچ در همان 15 دقیقه ابتدایی بازی دو بار دروازه سیتی را باز کرد و همین دو گل یک پیروزی شیرین را برای استوک رقم زد.
پیگرینی که در این دیدار ستاره هایی مانند ونسان کمپانی، یحیی توره و سرخیو آگوئرو را در اختیار نداشت، غیبت این بازیکنان اصلی اش را دلیل شکست در این دیدار دانست.
او به خبرنگاران گفت:" نگران کننده ترین مسئله این است که ما در همه رقابت ها با همین بازیکنان، بازی می کنیم. امروز تیم نتوانست به این مسئله که در همه دیدارها با یک سری بازیکن خاص بازی می کنیم، واکنش نشان بدهد.
ما بازیکنان آماده نداشتیم تا علاوه بر اینکه بهتر دفاعی کنیم، بهتر هم حمله کنیم؛ به همین دلیل نتوانستیم موقعیت های خوبی به وجود بیاوریم.
من همیشه بازیکنان مهمی را در اختیار ندارم اما باید همین بازیکنانی که داریم، بازی کنیم. باید با همین 14-13 بازیکن ادامه بدهیم. ما منتظر گزارش پزشکی هستیم. باید 6 بازیکن مصدوم مان را هرچه سریعتر برگردانیم. مسئله فقط یک نفر نیست. مسئله یک سری بازیکن خاص است که در همه دیدارها به میدان می روند."
سیتی در 5 دیدار اخیر نتوانسته دروازه اش را بسته نگه دارد اما پیگرینی ترجیح داد انگشت اتهام را به سوی مدافعان تیمش نگیرد.
" همه تیم با هم دفاع و با هم حمله می کنند. من به دو گلی که دریافت کردیم، فکر می کنم و همچنین به چند موقعیتی که به وجود آوردیم."