0

اسم من «اقاقيا» است!

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اسم من «اقاقيا» است!

دمكرده گل و برگ من سردردهاي مزمن را تسكين مي‏دهد. از برگ من براي بريدن صفرا، استفاده كنيد. گل من آرامش بخش است. همين گل، مقوي و ملين نيز مي‏باشد. براي درمان كم خوني، طبق دستور از من استفاده كنيد.
فارسي من اقاقيا و عربي آنها شجرة الجراد مي‏باشد. من درختي زينتي هستم كه زادگاه اوليه من آمريكاي شمالي است ولي امروزه در اروپا - آسيا مرا به نام يك درخت زينتي مي‏كارند. گياه اصلي من خاردار است، ولي در انواع پرورش يافته من خار از بين رفته است گلهاي من سفيد و معطر است، ولي در انواع پرورش يافته گلي رنگ هم ديده مي‏شود. گلهاي درخت من نوش فراوان دارد و زنبور عسل به آن راغب است. گل من كمي آرامبخش است. مقوي، ملين و صفرا بر مي‏باشد. پوست درخت من مخصوصا پوست ريشه آن به مقدار كم مخلوط با قند كمي ملين است، ولي اگر به مقدار زياد خورده شود، قي آور و مسهل قوي است، و زيادي آن سمي مي‏باشد. برگ درخت من صفرابر و ملين است. دمكرده گل و برگ درخت من سردردهاي مزمن را تسكين مي‏دهد، مخصوصا اگر منشاء سر درد مسوميت غذايي و سوء هضم باشد. دمكرد 12 گرم برگ من در يك فنجان آب جوش، به عنوان صفرابر ناشتا مي‏خورند و دمكرده همان مقدار گل من به عنوان آرامبخش قبل از شام و ناهار تجويز شده است. از دمكرده 15 تا 20 گرم من در يك ليتر شراب قرمز، شرابي مقوي به دست مي‏آيد كه براي كم خوني و درمان ترشحات زنانه نافع است، با گل من نان شيريني، نوشابه‏هاي معطر و محصولات زيبايي به دست مي‏آورند. با گل من ابريشم، پنبه و كاغذ را رنگ مي‏كنند و با الياف درخت من طناب درست مي‏نمايند. چوب درخت من با دوام بوده و دير مي‏پوسد.
زبان خوراكيها جلد دوم دكتر غياث الدين جزايرى

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

دوشنبه 6 دی 1389  8:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها