0

اسم من «اسيد پانتونيك» است!

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اسم من «اسيد پانتونيك» است!

من در اكثر انساج حيواني و گياهي پيدا مي‏شوم و در تنظيم اعمال نسوج نقش اساسي دارم. گرسنگي من سبب ناراحتي‏هاي كبدي و عفونت كبد شده و توليد التهاب در مجاري تنفس و معده مي‏نمايد. كمبود من مواد رنگي موها را از بين برده و باعث سفيد شده مو مي‏شود.
من ويتامين «هاش» هستم!
من در زرده‏ي تخم مرغ پيدا مي‏شوم و عمل من در برابر سفيده‏ي تخم مرغ متوقف مي‏شود. فقدان من موجب پيدايش لكه‏هاي قرمز رنگ در روي پوست مي‏شود و گاهي رنگ اين لكه‏ها خاكستري مي‏گردد. در اثر گرسنگي ممتد اين ويتامين ضايعات پوستي بصورت فلسهاي خشك ايجاد مي‏گردد و باعث پيدا شدن زخم در روي زبان مي‏شود و اين ويتامين علاوه بر زردي تخم مرغ، در مخمر آبجو، در پوست برنج، و در جگر، قلوه و مغز، پيدا مي‏شود. احتياج انسان به اين ويتامين روزانه يك دهم ميلي گرم است.
من ويتامين «ب 6» هستم!
من از گروه ويتامين ب بوده و گرسنگي من سبب توليد زخمهاي جلدي و جراحت آنها مي‏شود و يكي ديگر از دلائل ريزش مو و خراشهاي پوستي است كار من ارتباط نسوج با گويچه‏هاي قرمز خونه است، گرسنگي من توليددرد و خستگي در عضلات بدن كرده و ماهيچه‏ها را سفت و سخت مي‏نمايد، من در اختلالات عصبي و استفراق دوران آبستني نقش اساسي دارم، من در مخمر آبجو، جگر - سبوس، جوانه‏ي گندم، جو و گوشت ماهي پيدا مي‏شوم مقدار احتياج روزانه شما به من دو ميلي گرم در شبانه روز است.
من ويتامين «ب 12» هستم!
فقدان مدر در بدن توليد كم خوني مي‏كند و از نشو و نماي بدن جلوگيري مي‏كند ومانع نمو انسان و حيوان مي‏گردد.
منبع اصلي من جگر حيوانات است و در كندو - وشا و بعضي از صمغ‏ها وجود دارم فرمول من هنوز پيدا نشده است ولي همينقدر مي‏دانند كه در وجود من چهار درصد فلز كوبالت موجود است. رنگ من قرمز است و هر چه بيشتر قرمز باشم اثرم بيشتر است مقدار احتياج روزانه شما به من در حدود پنج گاما مي‏باشد.
من ويتامين «پ - پ» هستم!
فقدان من سبب اتساع عروق سطحي بدن شده و توليد بيماريهاي جلدي از قبيل جوش غرور، سودا و سرماخوردگي دست و پا و بيماري بلاگر كه نوعي برص قرمز است مي‏شود در مرض پلاگر ابتدا پوست قرمز مي‏شود و بعد تاول زده و زخم مي‏گردد. اين بيماري كه با خوردن ويتامين پ پ معالجه مي‏شود در نزد كساني كه فقط با ذرت تغذيه نموده ميوه و سبزي ديگري نمي‏خورند پيدا مي‏شود و علت آن نبودن اين ويتامين در ذرت و زيادي ويتامين‏هاي ب در اين خوراكي است، زيرا تزريق مقدار زياد ويتامين ب 1 و ويتامين C نيز اين بيماري را ايجاد مي‏نمايند، عضلات بدن شما روزانه پنجاه ميلي گرم از اين ويتامين احتياج دارند و جنين نيز براي نمو خود به اين ويتامين احتياج دارد. من در گوشت و جگر و ساير غذاهاي گوشتي فراوان بوده و در مخمر آبجو نيز وجود دارم.
من «اسيد فوليك» هستم!
به من ويتامين ب ث هم مي‏گويند در برگ اسفناج وجود دارم و براي كم خوني مؤثر مي‏باشم.
براي رفع كمبود ويتامين‏هاي ب
من در كتاب اعجاز خوراكيها و اسرار خوراكيها براي رفع كمبود ويتامين‏هاي ب شما را به خوردن سوپ چلتوك برنج دعوت كردن در عمل پيش بيني من درست در آمد و فوائد اين سوپ خيلي بيشتر از آن بود كه من فكر مي‏كردن عده‏اي از مردان و زنان پير و فرتوت با داشتن صورت پرچين و چروك و اعصاب ناراحت كم حوصله و زودرنج با خوردن مرتب اين سوپ بعد از يك ماه سلامتي خود را بازيافته و قواي از دست رفته را دوباره بدست آوردند و گويي چندين سال جوان شده و حتي عده‏اي از آن‏ها درصدد گرفتن همسر افتادند. چلتوكي كه براي تهيه سوپ بكار مي‏رود همان پوسته سخت روي برنج است و پوست نازكي نيز بعد از اين پوست سخت در روي برنج مي‏باشد كه در اثر سفيد كردن بصورت پودر نرم بدست مي‏آيد خوردن اين گرد كه در كارخانه‏هاي رشت بنام سوپ معروف شده است نيز مفيد مي‏باشد خوردن سوپ سبوس گندم و جو نيز فوايد بسياري دارند كه در مورد هر يك خواهد آمد من بار ديگر شما را بخوردن اين اكسيرهاي بي‏قيمت و پر فايده دعوت مي‏نمايم.
بقيه ويتامين‏ها را در جلدهاي بعد خواهيد خواند.
زبان خوراكيها جلد يك دكتر غياث الدين جزايري

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

دوشنبه 6 دی 1389  8:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها