پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
عشق اینجوره که: کارات ناراحتم میکنه ولی چون تویی عیبی نداره...
چشم پدر, بله شما درست میگی مادر, منو ببخش که عصبانی شدم مامان, اشتباه کردم بابا. یه روزی خیلی دیره واسه گفتن همین چهارتا جمله!...
یک بار در کودکی به دلیل اینکه کفش نداشتم نتوانستم با دوستانم فوتبال بازی کنم و بخاطر فقر ،سخت گریه کردم اماروزی مردی را دیدم که پا نداردفهمیدم که چقدر ثروتمند هستم #زیدان
از تمام دلتنگی ها، از تمام اشک ها و از تمام شکایت ها که بگذریم،؛ باید اعتراف کنم وقتی مادرم میخندد؛ خوشبختم....
مَحـــکُوم میشَــوم بِھ تُ چون جــــــــــــان در تَنْ منـ مجنونـِـ این حبســـ اَبـَدیَمـــــــــــ
- میشه بر «درد» غلبه کرد؟ + یه بار مارتین دندون درد داشت اتو رو زد به برق و صبر کرد ، بعد اونو گذاشت روی شونهش و دندون دردشو فراموش کرد...
بعضی از بهترین لحظه های زندگی ، همو نایی ان که در موردشون به هیچکس نمیتونی بگی ...
چشم اگر این است و ابرو این و ناز و عشوه این خالقا ، پروردگارا ، مرحبا ، ای بهترین .. ````روز دختر و میلاد حضرت معصومه(س) مباااارک```` + راستی منم معصومه ام
عاشق آدمایی ام که وقتی بهشون نگاه میکنی و لبخند میزنی ، اونا هم بهت لبخند میزنن ، حتی اگه نشناسنت
دروغ تو هیچ حالتی جایز نیست مگر به مادر؛ بذار فکر کنه غذا خوبه، هوا خوبه، حالت خوبه، کلا همه چی رو به راهه...
پسری که دست مامانِ پیرش رو میگیره و آهسته پا به پاش میاد میتونه عشقشو هم خوشبخت کنه..
ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این بعد از این میزان خود شو تا شوی موزون خویش (مولانا)