پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
میگه: اینجا داره بارون میاد. اونروز بود که دستمو گرفته بودی... میگم: خب...! میگه: دارن از زیر پوستم جوونه میزنن. اگه بودی حتما نشونت میدادم... بوته های کوچیک یاس...
یه بیماری هست به نام : "امروز حالم خیلی خوبه بشینم به یه چیز تلخ تو گذشته فکر کنم گند بزنم به حالم."
خوشبختي از نگاه هر کسي معناي متفاوتي دارد ! اما از نظر من : آدم هايي خوشبختند ک عشق ب موقع ب سراغشان بيايد .. .. #سيمين_دانشور
ترجیح میدم به خاطر "چیزی که هستم" ازم متنفر باشن تا اینکه به خاطر "چیزی که نیستم" دوستم داشته باشن...
تو خودِ جهنم هم اگه مادرت پیشت باشه شک نکن اونجارو برات بهشت میکنه...
ولی من یبار ب یکی گفتم دوست دارم! سرد نشد، خودشو نگرفت، نرفت! اون مامانم بود :)) #ﻧَــﻬــﺎﻟﯽ ﻋَـــﻢ ﮐِــﻊ:)
حق الناس یعنی تو دل کسی زلزله 10 ریشتری به پا کنی،ولی آوار برداریش بیفته گردن یکی دیگه!
پنجشنبه ها از شعرهایم بُغض می روید؛ فاتحه ام را بخوان از دست رفته ام در این فصل دلتنگی . . .
اگه بودی نارنگی پوست میگرفتم نصفشو میدادم به تو، نصف دیگهشم میدادم به تو :((..
یه قسمت از آنشرلی رو دوباره دیدم. آنقدر به رابطهش با دیانا حسودیم شد ، که رفتم پشتِ بخاریِ اتاقم آروم گریه کردم! آدم هوسِ رفیق اینجوری میکنه... یه نوع هوس کردنایی هست که همیشگیه!..
هر زنی حقشه یکیو داشته باشه که با صدای خسرو شکیبایی تو هامون بهش بگه : "لاکردار اگه بدونی چقد دوستت دارم!! "...
اگه بابا شدین هیچوقت به پسرتون نگید:من نمیتونم، تو بیا در شیشه خیارشور رو بازکن. یه هفته افسرده میشه اون پسر :)))
نوشته یوگا ورزشیه که ذهن رو میاره جایی که جسم اونجاست، کاش یه چیزی هم بود جسم رو میبرد جایی که ذهن اونجاست...
*-*ɑʁιɑиɑє خطرناک ترین نوع بشر کسی است که فهمش کم و اعتقادش زیاد است [آنتون چخوف]
صبح عمل داشت ولی چهار صبح پاشد ناهار درست کرد که خونش اون روز بی ناهار نباشه. نباید این مادر رو پرستید؟..