پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
آدما چیزی رو یادشون نمیره ، فقط سعی میکنن کمتر در موردش حرف بزنن............ همین
یه وقتایي تنها چیزي ک از خدا میخواي اينه ک چشماتو ببندي باز كني ببيني همه چي درست شده .. ..
وقتی داداش بزرگ تر داری انگار دوتا بابا داری همون قدر مسئولیت پذیر، همون قدر مرد :)
خیلیا هنوز خرس قرمز سال قبل رو دارن ولی عشقشون رو نه!! تعهد بهترین هدیه ست برای حفظ همیشگی کسی که دوستش داریم …
زنها مانند منشور هستند کافیست کمی به انها نوربدهید تمام زندگیتان را رنگین کمان میکند...
از خوبهای امید به زندگی صدای کلید پدر *_*..
اونکه گفت آدمها رو توی سفر بشناسین اشتباه کرده. تجربه بنده میگه آدمها رو توی کار بشناسین، وقتی پای منفعتشون در میونه...
تو زیبا ترین خلق جهانی که نشسته رو به روی من ...،،، #مادر
كنارِ قفس؛ پرنده صدايش نزنيد.. داغِ دلش تازه میشود...
مادربزرگم میگه: دختر جون اگه بهت گفتن دختر خوب، قبل اینکه به خودت بگیری اینو بدون که خودشون خوبن، وگرنه خوبیتو نمیدیدن، اگرم بهت گفتن بدی، بازم به خودت نگیر، آدم تا خودش مایه از بدی نداشته باشه اونو به کسی نسبت نمیده.عاشق حرفاشم❤️
هنوز نمیدونم چون ما صبورتر میشیم زندگی وقیحتر میشه یا چون زندگی وقیحتر میشه ما صبورتر.... اما میدونم اونی که اولینبار گفت «این نیز بگذرد» حتما آدم شوخ طبعی بوده...
من که هیچم حافظ از دست تو رسوا میشود شرح زیبا بودنت کی در غزل جا میشود من تعجب میکنم از اینکه شاعر نیستی درتمام خانه ها آیینه پیدا میشود عرفان پاکزاد
#sara_:) _________________ همه کآرم زِ خودکآمی بِـ بدنآمی کشید آخر:) نهآن کِی مآند آن رآزی کزو سآزند محفل هآ:/ _________________ #حآفظ
شاید بهترين جمله ای که اول صب بايد بشنوی همین باشه : "نگران نباش، امروز بيشتر حواسم بت هست"