پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
كل آرزوهاى من رو شادمهر تويه يه بيت ميگه "دنيا اگه منو نخواست، تو منو انتخاب كن"..
هميشه مقداری: حقيقت پشت جمله "شوخی کردم" یه کم کنجکاوی پشت "همینطوری پرسيدم" قدری فضولی پشت"به من چه اصلن" اندکی درد پشت "اشکالی نداره"هست.
هنوز نمیدونم چون ما صبورتر میشیم زندگی وقیحتر میشه یا چون زندگی وقیحتر میشه ما صبورتر.... اما میدونم اونی که اولینبار گفت «این نیز بگذرد» حتما آدم شوخ طبعی بوده...
خیلیا هنوز خرس قرمز سال قبل رو دارن ولی عشقشون رو نه!! تعهد بهترین هدیه ست برای حفظ همیشگی کسی که دوستش داریم …
هروقت دیدی خدا آرزوتو برآورده نمیکنه بدون زیر لفظی میخواد،زیر لفظیش هم دعای مادره...
نمدونم چرا تو عصبانیت،اولین کسی که باهاش قهر میکنیم،باهاش دعوا میکنیم،تهدیدش میکنیم دلشو میشکنیم و سرش داد میزنیم...........! . . . . . . . . . . . . . . . خـــــــــــــــــــُداســــت....؟!
شاید بهترين جمله ای که اول صب بايد بشنوی همین باشه : "نگران نباش، امروز بيشتر حواسم بت هست"
#sara_:) _________________ همه کآرم زِ خودکآمی بِـ بدنآمی کشید آخر:) نهآن کِی مآند آن رآزی کزو سآزند محفل هآ:/ _________________ #حآفظ
زمانی که وارد جمعی میشوی ، لباس هایت معرف تو هستند ! و زمانی که خارج میشوی ، افکار و سخنانت !
تجربه ثابت کرده وقتی در کاری عملکرد خوبی نداری یعنی به اندازه کافی ازش لذت نمی بری.
از خوبهای امید به زندگی صدای کلید پدر *_*..
پیدا کردن نقطه ضعف های دیگران کمی هوش می خواهد ، اما سوء استفاده نکردن از آنها ، مقدار زیادی شعور!
تو زیبا ترین خلق جهانی که نشسته رو به روی من ...،،، #مادر
مادربزرگم میگه: دختر جون اگه بهت گفتن دختر خوب، قبل اینکه به خودت بگیری اینو بدون که خودشون خوبن، وگرنه خوبیتو نمیدیدن، اگرم بهت گفتن بدی، بازم به خودت نگیر، آدم تا خودش مایه از بدی نداشته باشه اونو به کسی نسبت نمیده.عاشق حرفاشم❤️
آدم ها تمام طول هفته را منتظر جمعه، تمام طول سال را منتظر تابستان، و تمام طول عمرشان را منتظر خوشبختی هستند. خوشبختی ساختنی است یافتنی نیست منتظر نباش! آغاز کن...