0

تاکید آیت الله نوری همدانی بر ترویج وقف در حوزه محیط زیست

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

تاکید آیت الله نوری همدانی بر ترویج وقف در حوزه محیط زیست

تاکید آیت الله نوری همدانی بر ترویج وقف در حوزه محیط زیست

قم- ایرنا - یکی از مراجع تقلید گفت: برخی مسائل روز که در زمان کنونی بوجود آمده مانند وقف محیط زیست باید توسط سازمان اوقاف و امور خیریه تشویق و ترویج شود.

 

به گزارش ایرنا، آیت الله حسین نوری همدانی روز پنجشنبه دردیدار رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه در قم افزود: وقف محیط زیست از جمله مسائل مهم اجتماعی است که باید راه اندازی شود.
وی ادامه داد: کار سازمان اوقاف بسیار مقدس و مهم است زیرا خدمت به اجتماع، اسلام و مردم می باشد و هر کاری که اعضای سازمان اوقاف و امور خیریه انجام دهند عبادت بسیار مهمی محسوب می شود.
این مرجع تقلید گفت: سازمان اوقاف باید هفته ای یک تا دو ساعت در صدا و سیما زمان داشته باشد که مردم با فرهنگ وقف آشنا شوند و باید برخی مرکزهای وقف شده و آثار آن به مردم نشان داده شود تا پس از تبلیغات، آثار و نتیجه های وقف در تعاون اجتماعی را ببینند.
وی افزود: اعزام مبلغان برای تبلیغ وقف کار خوبی است و این افراد باید بسیار ورزیده باشند تا شیوه ها و شرطهای وقف به مردم آموزش داده شود و مبلغان باید به تمامی مسائل وقف با توجه با آیات و روایات احاطه داشته باشند.
آیت الله نوری همدانی ادامه داد: باید افرادی برای عملی ساختن احکام قرآن تربیت شوند که از نظر سطح علمی، اخلاقی و اطلاع از اوضاع زمان و جهان قوی باشند و مسائلی چون فرهنگ عفاف و حجاب را ترویج کنند و نظام اسلامی باید حکم الهی حجاب را ترویج کند.
وی گفت: دولت باید ابلاغ کند هر خانمی که در اداره های دولتی شاغل است اگر رعایت حجاب را نکند روی اسم او خط کشیده می شود و اینگونه اقدام ها در مورد فرهنگ عفاف و حجاب باید اجرایی شود.
این مرجع تقلید افزود: احیای موقوفات نیز کار بسیار مهمی است که باید انجام شود و باید شاهد ابتکارهای زیادی در سازمان اوقاف و امور خیریه باشیم.

پنج شنبه 5 آذر 1394  3:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها