مدیر اصلی شرکت هرمی در جهرم فارس بازداشت شد
شیراز- ایرنا- ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان جهرم از توابع استان فارس، مدیر اصلی یک شرکت هرمی را که به اتفاق اعضای این شرکت و با ترفندهای مختلف از مردم نقاط مختلف این استان کلاهبرداری می کردند، در این شهرستان بازداشت کردند.
به گزارش دریافتی روز یکشنبه ایرنا از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس، فرمانده انتظامی شهرستان جهرم با بیان این مطلب افزود: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت و عضو گیری افرادی در قالب یک شرکت هرمی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ «عبدالعظیم انصاری» افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی ضمن هماهنگی با مرجع قضایی، با ورود به محل فعالیت و مخفیگاه این شرکت هرمی، مدیر اصلی این شرکت کلاهبردار را بازداشت کردند.
وی بیان کرد: اعضای این شرکت هرمی که 15نفر زن و 25 نفر مرد بودند با ترفند های مختلف و با راه اندازی غیر قانونی شبکه بازار یابی به بهانه ایجاد اشتغال برای جوانان با به طمع انداختن افراد از نقاط مختلف استان فارس اقدام به عضوگیری می کردند.
انصاری گفت: این متهم 20 ساله پس از انتقال به پلیس امنیت عمومی و در بازجویی های به عمل آمده به جرم خود اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.
وی بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه این شرکت، دو عدد گوشی تلفن همراه، تعدادی جزوه آموزشی و فرم هایی که از آنها برای اغفال جوانان و با هدف عضو گیری استفاده می کردند، نیز کشف شد.
انصاری اظهار کرد: فعالیت شرکت های هرمی با عناوین مختلف صورت می گیرد و برخی از افراد ناآگاه به طمع پولدار شدن وارد این شبکه ها می شوند که به شهروندان توصیه می شود فریب افراد سودجو و فرصت طلب را نخورند و فعالیت های اقتصادی خود را با شرکت های معتبر انجام دهند.
شهرستان جهرم در فاصله 193کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.