تهران-ایرنا- اتاق ایران در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تشرین لاذقیه سوریه، به همت مرکز فرهنگی این شهر فعالیت های خود را دوباره آغاز می کند.
به گزارش روز پنج شنبه گروه فرهنگی ایرنا، نادر آزاد وابسته فرهنگی ایران و مدیر مرکز فرهنگی لاذقیه از اتاق ایران واقع در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تشرین بازدید کرد.
در این بازدید وابسته فرهنگی کشورمان با معاون دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تشرین در خصوص راه اندازی مجدد فعالیت های این اتاق مذاکره کرد.
بنا بر اعلام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هانی شعبان رییس دانشگاه تشرین نیز دستور کمک به راه اندازی مجدد فعالیت های اتاق ایران را صادر کرد.
بر اساس گزارش ، این بازدید برای برآورد نیازها و بررسی مکان اتاق مذکور و دیگر امور مرتبط انجام شده است.
نمونه اتاق فرهنگی به همت رایزنان فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سایر کشورها نیز راه اندازی شده است.