استانبول- ایرنا- رهبر حزب مخالف جمهوریخواه خلق ترکیه گفت: محاسبات و سیاست ترکیه در قبال سوریه اشتباه بوده و راه حل بدون بشار اسد در سوریه شکست خورده است.
به گزارش پایگاه خبری اولوسال، 'کمال قلیچداراوغلو' رهبر بزرگترین حزب مخالف ترکیه طی سخنرانی خود در مجلس با اشاره به تحولات اخیر ترکیه و سرنگونی جنگنده روسی توسط جنگنده های ترکیه گفت: ترکیه با روسیه روابط بسیار عمیقی دارد و ما رهبران کشور خود و رهبران سیاسی روسیه را به آرامش دعوت می کنیم.
وی افزود: خصومت و نفرت مساله ای را حل نمی کند، درگیری به هر دو کشور آسیب خواهد زد. منطقه، ترکیه و روسیه تحمل یک درگیری جدید را ندارند.
قلیچدار اوغلو اضافه کرد: پیشتر درباره تحولات سوریه به رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه یک نامه 3 صفحه ای نوشته و در آن نامه هشدار داده است که ترکیه در آستانه کشیده شدن به باتلاق درگیری در خاورمیانه است.
رهبر حزب جمهوریخواه خلق اضافه کرد: سیاست ترکیه در قبال سوریه با شکست روبه رو شده و راه حل بدون بشار اسد در سوریه شکست خورده است.
وی در ادامه با انتقاد از سیاست خارجی ترکیه به مقامات این کشورهشدار داد: اگر در سیاست خارجی خطایی مرتکب شوید، تمام جامعه و مردم ترکیه تاوان آن را خواهند پرداخت.