0

غفوری فرد: لاریجانی به نظرات فقهای سه گانه احترام می گذارد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

غفوری فرد: لاریجانی به نظرات فقهای سه گانه احترام می گذارد

ترقی: شورای همگرایی اصولگرایی به زودی با ترکیبی مورد قبول همه تشکیل می شود

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با تاکید بر اینکه علی لاریجانی به نظرات فقهای سه گانه احترام می‌گذارد، گفت: اصولگرایان بدون استثنا از تصمیم آیات مصباح، موحدی و یزدی حمایت می‌کنند.حسن غفوری فرد در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به سوالی درباره وضعیت علی لاریجانی در انتخابات آتی، او را در دایره اصولگرایی دانست و گفت: آقای لاریجانی جزو اصولگرایان است و به تصمیمات این سه فقیه حتما احترام می‌گذارد. در صورت دعوت در جلسات اصولگرایان او در این نشست‌ها حضور پیدا خواهد کرد.

ترقی: حضور دولتمردان سابق برای ما خط قرمز نیست
هم چنین حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در مورد فعالیت شورای همگرایی اصولگرایان عنوان کرد: مذاکرات برای تشکیل شورای همگرایی اصولگرایان پیشرفت خوبی داشته و فکر می‌کنم به زودی بتوانیم شورا را با ترکیبی که مورد قبول همه اصولگرایان باشد تشکیل بدهیم.وی افزود: با نزدیک شدن به زمان ثبت‌نام نامزد‌ها این روند در حال سرعت گرفتن بیشتر است، فکر می‌کنم یک یا دو مذاکره دیگر لازم است برای این که شکل‌گیری نهایی این شورا انجام شود.وی درباره حضور پایداری‌ها در کنار اصولگرایان خاطرنشان کرد: همه اصولگرایان به فرمولی که مورد تایید دبیرکل جامعه روحانیت، دبیرکل جامعه مدرسین و آیت‌ا... مصباح یزدی برسد، پایبند خواهند بود. بنابراین از نظر ما این سه شخصیت باید به فرمول اجماع و انسجام برسند و همه اصولگرایان اعلام کرده‌اند که از فرمول این سه شخصیت تبعیت خواهند کرد.ترقی  در خصوص جریان احمدی‌نژاد گفت: ما هنوز وارد مصادیق نشدیم اما معیارهای اصولگرایی ملاک اصلی برای آوردن افراد در لیست‌های انتخاباتی است اینکه فردی در دولت احمدی‌نژاد بوده خیلی مهم نیست اما وابسته نبودن به انحراف و غیراصولگرایی برای ما خط قرمز است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 5 آذر 1394  7:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها