تهران - ایرنا - دبیرکل فدراسیون فوتبال، گفت: هنوز برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال فکر نکردم و این کار زیاد در تفکراتم وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، علیرضا اسدی در حاشیه مراسم یادبود پرویز دهداری در جمع خبرنگاران در رابطه با حضورش در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، گفت: الان زمان مناسبی برای فکر کردن در این باره نیست و باید زمان انتخابات نزدیک شود تا تصمیم بگیرم اما این موضوع زیاد در تفکراتم نیست.
وی در خصوص حضور محمد دادکان و سایر گزینه ها در انتخابات فدراسیون فوتبال، ادامه داد: هر کس که توانایی اداره فدراسیون فوتبال را داشته باشد و می تواند کمک کند، در انتخابات شرکت می کند و این اتفاق خوبی است.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در خصوص شایعه اخیر مبنی بر نظارت کی روش برروی تیم فوتبال المپیک، گفت: فکر می کنم خبرنگاران فقط دنبال این جور سئوال ها هستند.
وی در واکنش به اظهارات یکی از خبرنگاران که معتقد است او هم فقط بلد است خبرنگاران بپیچاند، اظهار کرد: کار من پیچاندن است و اگر این کار را بلد نباشم شما چنین رفتاری با من می کنید.
اسدی در خصوص اینکه کفاشیان گفته است اگر مشکل کمپ تیم های ملی برطرف نشود، کی روش به ایران بازنخواهد گشت، تصریح کرد: وقتی رییس فدراسیون در رابطه با موضوعی صحبت می کند، دلیلی برای توضیح بیشتر من وجود ندارد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سئوال که آیا کفاشیان درخواست کرده مسئولان فدراسیون کمتر صحبت کنند، اظهار کرد: اصلا اینگونه نیست و منعی برای مصاحبه کردن نداریم.
وی در رابطه با راهکار خود برای حل مشکلات کمپ تیم های ملی، گفت: ابتدا باید برنامه ریزی کنیم و بعد به دنبال حل مشکلات باشیم.
اسدی در واکنش به این سئوال که چه نظری در خصوص صحبت های محمد مایلی کهن دارد، اظهار کرد: ابتدا به من بگویید که دنبال چه مساله ای هستید که این سئوال را می پرسید؟ همه در فدراسیون تلاش می کنند تا وضعیت تیم ملی بهبود پیدا کند. فکر می کنم ذهنیت برخی اتفاقات را شما به وجود می آورید.