اصفهان - ایرنا- سرمربی تیم فوتبال سپاهان با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنانش در دیدار با ذوب آهن،گفت: آرزو می کنم تا ذوب آهن به قهرمانی جام حذفی دست یابد چرا که شایستگی آن را دارد.
به گزارش ایرنا، ایگور استیماچ سه شنبه شب پس از شکست تیمش در ضربات پنالتی مقابل ذوب آهن در نیمه نهایی جام حذفی باشگاه های کشور، تصریح کرد: امروز توانستیم 2 مرتبه گل خورده برابر حریف را جبران کنیم و معتقدم هواداران بازی بسیار هیجان انگیزی را تماشا کردند.
وی افزود: با وجود یک بازیکن کمتر، توانستیم بر توپ و میدان کنترل داشته باشیم و از عملکرد تیم خود راضی هستم اما راه نیافتن به فینال برایم ناراحت کننده است.
سرمربی سپاهان تصریح کرد: غیبت عبدالله کرمی به عنوان مدافع وسط سپاهان برای ما مشکل ساز شد و روی توپ های بلند نتوانستیم ذوب اهن را کنترل کنیم.
استیماچ درخصوص ناراحتی محمدرضا خلعتبری از تعویض، عنوان کرد: همه بازیکنان دوستان دارند که به طور کامل در بازی حضور داشته باشند و از اقدام این بازیکن نارحت نیستم اتفاقا از تعصبی که او به تیمش دارد، خوشحال شدم.
وی با تاکید براینکه جریمه ای برای این اقدام خلعتبری در نظر نخواهد گرفت، عنوان کرد: من به عنوان سرمربی، بهترین تصمیم را برای تیم اتخاذ می کنم.
استمیاچ از نگرانی هواداران سپاهان بابت اتفاقات فصل اخیر گفت: تازه به تیم اضافه شده ام و هواداران یقین داشته باشند که سپاهان متفاوتی را به زودی خواهند دید و با دنبال کردن فلسفه خود، به موفقیت می رسیم.
استیماچ در مورد عملکرد مهدی شریفی در دیدار امروز گفت: او بازیکن جوانی است و هنوز باید نکات زیادی را یاد بگیرد. مهاجم نباید روی دروازه تیم خودی حرکت کند.