0

آزمون استخدامی شهرداری ها آذرماه امسال برگزار میشود

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

آزمون استخدامی شهرداری ها آذرماه امسال برگزار میشود

خبر ۱۷ آبان ۹۴: آزمون استخدامی شهرداری ها آذرماه امسال برگزار میشود (منبع: سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور)

مدیرکل دفترنوسازی،تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از اخذ مجوز و ابلاغ استخدام سه هزار نفر در شهرداری های سراسر کشور در سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، محمد حسن آبادی با بیان مطلب فوق گفت : به منظور تامین نیروی انسانی کارآمد و متخصص مورد نیاز شهرداری‌ها در سال ۱۳۹۴، با توجه به پستهای سازمانی مصوب و بلاتصدی و همچنین وضعیت خروج از خدمت کارکنان شهرداری‌ها، سه هزار سهمیه استخدامی برای جذب نیروی انسانی اختصاص یافت.

وی افزود : این سهمیه ها با مجوز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و از طریق انتشار آگهی و برگزاری آزمون استخدامی مشروط به تامین منابع اعتباری از محل درآمدهای قانونی شهرداری ها و بدون تحمیل بارمالی بر بودجه عمومی دولت، اختصاص یافته است.

حسن آبادی در ادامه اضافه کرد : صدور مجوز استخدام از محل سهمیه مزبور و نحوه تامین نیروی انسانی در شهرداری‌ها با رعایت مفاد دستورالعمل استخدام پیمانی در شهرداری‌ها (بخشنامه شماره ۳۰۱ مورخ ۸/۱/۹۴ وزیر محترم کشور) و دستورالعمل استخدام پیمانی در مشاغل عملیاتی آتش نشانی (بخشنامه شماره ۱۴۵۹۵۴ مورخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۳) و رعایت سهمیه قانونی ایثارگران و معلولین است.

وی گفت : تخصیص سهمیه استخدامی به شهرداری‌ها به صورت استانی براساس آمار و اطلاعات دریافت شده از هر استان و اعلام نیاز آنها در قالب تشکیلات ابلاغی هر شهرداری می‌باشد.

حسن آبادی افزود : مجوز بکارگیری نیروی انسانی در هر شهرداری در سقف سهمیه های اعلامی از سوی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور براساس پستهای سازمانی شهرداری، جمعیت شهری، ویژگیهای محیط و اختصاصی شهر؛ به تصویب شورای اداری و استخدامی شهرداری های استان خواهد رسید.

وی در خاتمه گفت : آزمون مذکور به صورت هماهنگ در نیمه دوم آذر ماه امسال در کشور برگزار خواهد شد.

شنبه 30 آبان 1394  11:57 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:آزمون استخدامی شهرداری ها آذرماه امسال برگزار میشود

از اطلاع رسانیتون ممنونم .. ولی من آگهی ندیدم ... یکمی دیر نکردند ... حداقل یه ماه فرصت باید بدن تا خودمون رو آپدیت کنیم .. ولی هیچ خبری از امتحان و آگهی و... نیست..

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 1 آذر 1394  12:00 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

از اطلاع رسانیتون ممنونم .. ولی من آگهی ندیدم ... یکمی دیر نکردند ... حداقل یه ماه فرصت باید بدن تا خودمون رو آپدیت کنیم .. ولی هیچ خبری از امتحان و آگهی و... نیست..

شما که همیشه آپدیت هستی! نگران نباش! خدا بزرگه

یک شنبه 1 آذر 1394  12:05 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول amirali123

داداش آپدیت رو یه جوری گفتی .... داداش میام برات ها .... آلواورایی ...خخخخ

توکل بر خدا

بین تموم سایتهای اینترنت

یک شنبه 1 آذر 1394  12:27 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

نقل قول ehsan007060

نقل قول amirali123

توکل بر خدا

اتفاقا خییییییلی هم لطیف گفتم که روحیه بگیری!!! جناب خان فدات بشه که این قدر با نمکی!

یک شنبه 1 آذر 1394  12:34 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول amirali123

نقل قول ehsan007060

نقل قول amirali123

توکل بر خدا

اتفاقا خییییییلی هم لطیف گفتم که روحیه بگیری!!! جناب خان فدات بشه که این قدر با نمکی!

اخیییییییییییییییییییییییی...

قرانت ... ستاره بچینی بدی محبوب دلها .... جایزه بگیره با محبوب دلها تقسیم کنی .... بوس بای

بین تموم سایتهای اینترنت

یک شنبه 1 آذر 1394  12:37 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها