محمد هاشمی:دعا می کنم کارگزاران به راه راست هدایت شوند
محمد هاشمی رفسنجانی برادر آیتا... هاشمی و از موسسان حزب کارگزاران سازندگی این روزها همچنان از عاقبت این حزب اظهار نگرانی میکند. به گزارش تسنیم وی که چند ماه پیش از این از کارگزاران استعفا کرد، در مصاحبهای که به تازگی با سایت نماینده کرده در واکنش به اظهارات محمد عطریانفر دیگر عضو ارشد حزب کارگزاران که استعفای وی را نوعی "قهر" خوانده بود میگوید که به زعم من تعبیر قهر را آقای عطریانفر برای این به کار برده بودند که خروج من را کوچک نشان دهند. خود عطریانفر می داند که من اهل قهر نبودم من اعتراض داشتم و خود ایشان هم قائل به موارد اعتراضی من است چرا که آقای عطریانفر در کارگزاران صاحب تحلیل و نظر است و بیشتر از دیگران، مسائل را می فهمد. به گزارش تسنیم، وی خاطرنشان کرده است: این که چه بگویند به خودشان مربوط است اما از نظر من روندی که در کارگزاران شروع شده بود، مناسب نبود و احساس می کردم ممکن است این عملکرد جبهه ای و راهی که شروع کردند نمی تواند عاقبت خوشی داشته باشد. افرادی را که تا دیروز مخالف بودند امروز به دلایلی به درون حزب کارگزاران آورده اند و معیارهای عضویت در حزب تغییر کرده است. در جلسات هم به آن ها تذکر داده بودم. محمد هاشمی با بیان این که من در کل جریان کارگزاران را دیگر تعقیب نمیکنم دعا کرد: "ان شاءا... که خداوند به راه راست هدایتشان کند!" وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نسبت هاشمی و هم طیفان خود با اصلاحطلبان میگوید: بالاخره ما مجلس ششم، سال 78 و نوشته های روزنامه های زنجیره ای و حرف هایی را که میزدند فراموش نکرده ایم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
سه شنبه 26 آبان 1394 7:41 AM
تشکرات از این پست
8pooria