اخيرا وضعيت پوشش عده اي از زنان و دختران هتاك به مرز خطرناك خود نزديك مي شود و در بعضي مناطق , از اين مرز هم عبور كرده است . بعد از آن شاهد انتقادهاي شديد از سوي برخي جرايد اصولگرا بوديم و بعد بحث برخورد مجلس هفتم با بدحجابي و تكذيب شديد آن مطرح شد. در ادامه , دفاع نشريات زنجيره اي و مدافع بي بندوباري را از بي حجابي داشتيم و امروز و فرداست كه شاهد اظهار فضل طيف ضعيفه هاي آتش بيار معركه در دفاع از آزادي هاي نامشروع و برخورد ريشه اي و از اين قبيل مسائل باشيم . لذا اينجانب از جامعه اسلامي مهندسين كه يك تشكل اصولگرا مي باشد توقع نداشتم اينچنين بيانيه اي را در روزنامه ايران مورخ 83,5,24 بخوانم .
دوستان اصولگرا , تا ديروز فكر مي كردم عناصر مدعي اصلاحات كه در وزارت كشور جا خوش كرده اند مانع برخورد نيروي انتظامي با بي حجابي و بي بندوباري هستند ولي كم كم دارم متوجه مي شوم كه حوادث خارجي و انتخابات آتي رياست جمهوري , اصولگرايان را هم به شك انداخته است .
عزيزان , اين را مشاركتي ها و ضدانقلابها به شما القا كرده اند كه اگر در آستانه انتخابات رياست جمهوري و پس از روي كار آمدن مجلس , برخوردي با بي حجابي صورت گيرد , جامعه از اصولگرايان روبرمي گرداند و برنده انتخابات بعدي , دوم خردادي ها خواهند بود. پرسش من اين است مگر اين اراذل و اوباش خياباني و مانكنهاي شيطاني تاكنون در انتخابات شركت كرده اند كه برخورد با آنها , انها را از نظام زده خواهد كرد اگر هم اين عده تاكنون در انتخاباتي شركت كرده اند كه ـ نكرده اند ـ مگر به اصولگرايان راي مي دادند كه حالا با برخورد نيروي انتظامي با آنها , سرنوشت انتخاباتي آتي براي اصولگرايان خطرناك باشد مگر در انتخابات شوراي اسلامي شهر تهران و مجلس هفتم اينها به اصولگرايان راي دادند كه جامعه اسلامي مهندسين نگران از دست دادن راي آنها مي باشد و آن طور بيانيه مي دهد
در هر صورت اين طرز تفكر را كه اگر با فساد جامعه برخورد شود , در بعد خارجي و داخلي به ضرر اصولگرايان خواهد بود را تئوريسينهاي اصلاح طلب آمريكايي به شما تلقين كرده اند ولاغير. اگر مردم به اصولگرايان رو آورده اند , به خاطر فسادي بود كه دوم خرداديها راه انداخته بودند. شما چرا اشتباه آنان را تكرار مي كنيد و بعضي دوستان , پز روشنفكري مي دهند تا دير نشده دست در دست هم دهيم و با بي حجابي مبارزه كنيم كه والله العظيم فردا دير است . وظيفه من گفتن آن چيزي بود كه به ذهنم رسيد و قدرتم تا همين حد بود و اميدوارم شما نيز به وظيفه خودتان واقف باشيد.
م ـ ص |