0

گوام به دنبال شکست دادن ایران

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

گوام به دنبال شکست دادن ایران

قبل از بازی رفت ایران مقابل گوام در ورزشگاه آزادی،گوامی ها برای تیم ایران کری خوانده بودند.

ایران در هفته اول بازی ها به قرعه استراحت خورد و در هفته دوم و اولین بازی در ترکمنستان مقابل این تیم متوقف شد . اما گوامی ها شرایطی متفاوتی داشتند. آنها دو بازی ابتدایی را در خاک خود و مقابل ترکمنستان و هند برگزار کردند و توانستند پیروز شوند. آنها پیش از بازی مقابل ایران در تهران، از اینکه از 2 بازی توانسته بودند 6 امتیاز کامل را بگیرند و در صدر جدول گروه قرار قرار بگیرند کری خواندند. گری وایت سرمربی گوامی ها در جواب کری ایرانی ها که در آخرین بازی دوتیم 19 گل به آنها زده گفت:« آن بازی 15 سال پیش برگزار شد ولی حال ما صدر گروه هستیم.»

گوام در روز بازی مقابل ایران در ورزشگاه آزادی شش تایی شد. گوامی ها دوباره پیش از بازی دور برگشت، برای تیم ایران کری خواندند. آنها در سه بازی که در خانه برگزار کردند دو پیروزی و یک تساوی به دست آوردند و در حال حاضر در خانه بی شکست هستند. گوامی ها آخرین بازی خانگی خود را مقابل ایران برگزار خواهند کرد و در تلاش هستند تا این رکورد بی شکستی را حفظ کنند. گری وایت در اظهار نظری جالب درباره بازی با ایران گفت:« ایران تیم خوبی است اما حفظ رکورد شکست ناپذیری در خانه بزرگترین هدف ما است.»
جمعه 22 آبان 1394  5:51 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
mimsad
mimsad
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:گوام به دنبال شکست دادن ایران

اگه اتفاق خاصی نیفته تیم ما این بازی رو راحت میبره؛

من فکر میکنم که حتی تیم امید هم میتونست تیمهای ترکمنستان و گوام رو ببره؛

کاش فدراسیون به جای تیم اصلی، از تیم امید استفاده میکرد که هم بازیهای لیگ تعطیل نمیشد و هم دو بازی تذارکاتی خوب میشد واسه تیم امید.

شنبه 23 آبان 1394  12:22 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:گوام به دنبال شکست دادن ایران

به کوری چشم دشمنان :8گل می زنیم در گوام

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 23 آبان 1394  12:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها