مجله آشپزی مثبت - لیلا هوشیاری: باواریا یک دسر سرد خامه ای معروف است که امکان ندارد کسی آن را دوست نداشته باشد ولی اگر مدل شکلاتی آن را تا حالا امتحان نکرده اید. این دستور غذا را از دست ندهید.
مواد لازم
-
1 ﭘﯿﻤاﻧﻪ ﺷﮑﻼﺕ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ
-
4/1 2 پیمانه ﺷﯿﺮ
-
2/1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﮑﺮ
-
1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺧﺎﻣﻪ
-
1 ق چ ﻭﺍﻧﯿﻞ
-
1 ق س ﮊﻻﺗﯿﻦ
طرز تهیه:
1. د ر یک قابلمه مناسب شکلات خرد شد ه را همراه با نصف شیر مخلوط کرد ه و روی حرارت ملایم قرار د هید و مرتب هم بزنید تا شیر د اغ شد ه، کاملا با شکلات مخلوط شود.
2. ژلاتین را در یک ظرف کوچک با 4 قاشق سوپخوری آب مخلوط کرد ه و به روش بن ماری حل کنید. ظرف را همچنین میتوانید به مد ت 20 ثانیه د اخل مایکروفر قرار د هید تا ژلاتین حل شود.
3. بعد ازآنکه ژلاتین د ر آب حل شد، آن را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کرد ه، بهآرامی هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت برد ارید.
4. حالا مابقی شیر را همراه با وانیل و خامه زد ه شد ه به مواد اضافه کنید، آنها را خوب باهم مخلوط کرد ه، هم بزنید تا یکنواخت شوند.
5. مایه حاصل را د اخل قالب مورد نظرتان بریزید و آن را د اخل یخچال قرار د هید تا خود ش را بگیرد. بعد ازآنکه آماد ه شد، قالب را از یخچال د رآورد ه، سرو کنید.
فوت و فن
تخممرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.