0

کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟

با سلام

من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم ولی موندم کدوم مارک رو انتخاب کنم دوستانی که دارند میشه یه راهنمایی بکنند

سیلون بگیرم یا وسترن یا سیگیت ؟؟؟

ممنونم میشم نظراتتون رو اعلام کنید .

بعد یه سوال دیگه اصلا گرفتن هارد و ریختن فیلم و عکس شخصی خوبه یا نه ؟ چون به نظر من اگه من یکی داشته باشم و خراب بشه ان رو که نمیتون بدم واسه تعمیر (پس اطلاعات شخصی چی میشه ) تا حالا هم من از دی وی دی استفاده کردم میشه در این رابطه هم یه تویح بدین ..ممنونم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 20 آبان 1394  12:55 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 parseman_110 emamedavazdah
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟

نقل قول amirali123

با سلام

من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم ولی موندم کدوم مارک رو انتخاب کنم دوستانی که دارند میشه یه راهنمایی بکنند

سیلون بگیرم یا وسترن یا سیگیت ؟؟؟

ممنونم میشم نظراتتون رو اعلام کنید .

بعد یه سوال دیگه اصلا گرفتن هارد و ریختن فیلم و عکس شخصی خوبه یا نه ؟ چون به نظر من اگه من یکی داشته باشم و خراب بشه ان رو که نمیتون بدم واسه تعمیر (پس اطلاعات شخصی چی میشه ) تا حالا هم من از دی وی دی استفاده کردم میشه در این رابطه هم یه تویح بدین ..ممنونم

با عرض سلام و ادب

هر دو مارک  وسترن و سیگیت خوب هست و جزئ اولین بهترین ها در هارد حساب می شوند و این فقط به سلیقه شما مربوط می شود ولی وسترن از تنوع بیشتر برخوردار هست .

در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم که شما هاردی را که برای اطلاعات شخصی انتخاب می کنید باید نوعی انتخاب کنید که درصد خراب شدن آن بسیار بسیار پایین باشد زیرا اگر حتی هارد هم گارانتی داشته باشد به واسطه اطلاعاتی که در هارد هست شما نمی توانید آن را به دست تعمیرکار و یا گارانتی بدهید پس نوع هاردی که انتخاب می کنید بسیار مهم هست .

در مورد dvd همان طور که میدانید حجم بسیار محدودی دارد و فضای زیادی را اشغال می کند و بسیار هم حساس هست و ممکن است بعد از گذشت زمان و خش هایی که روی آن ایجاد می شود غیر قابل اسفاده شود همچنین امروزه کیفیت دوربین های فیلم و عکس بسیار بالا رفته و در نتیجه ی آن حجم فایل ها نیز زیاد شده پس dvd اصلا وسیله مناسبی برای نگهداری اطلاعات شخصی نیست .

هاردی که اتخاب میکنید حتما این شرایط را داشته باشد :

1 ) ضد ضربه و ضد شک باشد .

2) در مقابل نویز و ... مقاوم باشد .

3) ضد گرد و غبار و آب باشد .

گزینه های دیگری هم مثل usb 3 و ... هم هست که امروزه تمام هارد ها این ویژگی ها را دارند .

اگر سوال دیگری داشتید درخدمتم

موفق باشید 

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
چهارشنبه 20 آبان 1394  11:40 AM
تشکرات از این پست
amirali123
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

سلام

به نظر من برند ADATA هم خیلی خوبه من خودم WD ولی اگه الآن بخوام یه هارد سفت و سخت و ضد آب و ضد شوک و ضد ضربه بگیرم مطمئنا ADATA می گیرم

البته جدیدا هارهایی هم اومده که میشه بوسیله WIFI اطلاعات رو انتقال داد و به گوشی های هوشمند هم متصل میشه سرعت انتقال داده ها هم در این هارد ها (چون با WIFI هست ) خیلی بالاست .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 20 آبان 1394  4:35 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 amirali123
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

البته همه اینها در کنار چگونه استفاده کردن از هارد هم مهمه اکثر هاردهای ضد آب تا عمق 50cm قابل استفاده هستند

ضربه هم اگر از ارتفاع 1تا 1.5 متر با زمین برخورد کنند تحمل میکندد

ضد شک هم برای قطع ناگهانی برق و یا جدا کردن ناگهانیه نه اینکه همیشه بدون REMOVE کردن اونها رو جدا کرد

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 20 آبان 1394  4:40 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 amirali123
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

با عرض سلام و ادب مجدد

اول از همه از دوست خوبم emamedavazdah بسیار تشکر میکنم .

در ادامه حرف دوستمون باید عرض کنم همه ی هارد ها یک جور استقامت ندارند و مثلا هارد هایی برای شرکت سیلیکن پاور هست که به اصطلاح به هارد های نظامی مشهور هست و به راحتی حتی اگر از ارتفاع 5 متر هم بیفتند و یا حتی اگر ماشین هم از رویش عبور کند هیچ صدمه ای نمیبیند و قیمتی زیادی هم ندارد و یا هارد هایی که دارای صفحه نمایشگر هستند و آن ها را جزئ هارد های فوق امنیتی مشهور هستند که تقریبا دسترسی به اطلاعات هارد بدون داشتن رمز عبور را غیر ممکن میکند .

انتخاب نوع برند هارد هم کاملا سلیقه ای هست اگر بخواهم تجربه خودم را بگویم من از سیگت بیشتر از هارد های وسترن و سیلیکن پاور و  ADATA راضی هستم البته من همه ی این نوع هارد ها را به واسطه ی شغلم امتحان کردم و به جرات می توانم بگویم از لحاظ کیفیت همه ی این ها تقریبا برابر و مطلوب هستند .

به هر حال اول از همه باید خودتان ببینید که چه خواسته ای از هارد دارید وگرنه تنوع هارد بسیار بسیار زیاد هست حتی هارد هایی هستند که در مقابل حرارت و آتش سوزی هم مقاومند .

موفق باشید

چهارشنبه 20 آبان 1394  8:23 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

از نظرات و پاسخ هایی که دادیم خیلی ممنونم ولی

با توصیه ای که کردین

• مقاوم در برابر آب
  • مقاوم در برابر ضربه
  • مقاوم در برابر شوک
  • مقاوم در برابر لغزش
  • مقاوم در برابر خش
  • مقاوم در برابر گرد و غبار   

باشه عالیه دیگه درست .... خب

حال من میخواستم وسترن بگیرم ولی  1 ترا با قیمت هایی که من نگاه کردم یا نیست یا گرونه با شرایطی که فق دو تا از موارد بالا رو شامل میشه ولی

سیلیکون یکی هست که فقط خش و گرد و غبار رو نداره و قیمتش هم پایین هست حال من با این اوصاف کدوم رو بخرم >

یه کار دیگه هم میتونم بکنم که وسترن بگیرم که اون موارد بالا رو نداره قیمتش هم پایین هست ؟ 210 و 202 ...

میشه یه نظر بدین

بین تموم سایتهای اینترنت

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:34 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

با عرض سلام و ادب مجدد

به نظر من اول از همه شما نگاه کنید که می خواهید هارد را چگونه نگهداری کنید ؟؟؟ یعنی می خواهید آن را مدام جابجا کنید و یا خیر صرفا برای آرشیو نگه داری می کنید .

دقیقا نمی شود گفت کدام هار خوب است و یا کدام بد چون تمام این ها بستگی به نوع نگهداری و نوع استفاده شما دارد مثلا من خودم یک هار 500 گیگ دارم که ساده ساده هستش و حدود 6 سالی مشود بدون هیچ ایرادی کار می کند چون هارد را صرفا برای آرشیو استفاده می کردم اما مدتی پیش یک هارد را گذاشته بودم روی کیس و دستم خورد بهش و روی میز افتاد و کلا هارد نابود شد و مجبور شدم برای بازیابی اطلاعات آن هزینه زیادی کنم .

اون هازد سیلیکون هم بد نیست ولی بازم میگم اگر از هارد به خوبی مراقبت کنید و برای آن یک کیف ضد ضربه استفاده کنید حتی هارد ساده هم می تواند بهترین گزینه باشد
موفق باشید

پنج شنبه 21 آبان 1394  4:10 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب مجدد

به نظر من اول از همه شما نگاه کنید که می خواهید هارد را چگونه نگهداری کنید ؟؟؟ یعنی می خواهید آن را مدام جابجا کنید و یا خیر صرفا برای آرشیو نگه داری می کنید .

دقیقا نمی شود گفت کدام هار خوب است و یا کدام بد چون تمام این ها بستگی به نوع نگهداری و نوع استفاده شما دارد مثلا من خودم یک هار 500 گیگ دارم که ساده ساده هستش و حدود 6 سالی مشود بدون هیچ ایرادی کار می کند چون هارد را صرفا برای آرشیو استفاده می کردم اما مدتی پیش یک هارد را گذاشته بودم روی کیس و دستم خورد بهش و روی میز افتاد و کلا هارد نابود شد و مجبور شدم برای بازیابی اطلاعات آن هزینه زیادی کنم .

اون هازد سیلیکون هم بد نیست ولی بازم میگم اگر از هارد به خوبی مراقبت کنید و برای آن یک کیف ضد ضربه استفاده کنید حتی هارد ساده هم می تواند بهترین گزینه باشد
موفق باشید

ممنونم

اون هارد که 6 سال استفاده میکنید وسترن هست ؟

کنجکاوی : اون هارد رو بازیابی بیرون دادین یا خودتون ؟ اطلاعات شخصی نداشتین ؟ چطور اطمینان میکنید به برون تعمیرکار یا ...

یه سوال دیگه مثلا اگر هارد با شرایطی خراب بشه که شامل گارانتی باشه چون من گفتم اگه نیاز به تعمیر باشه من به هیچ عنوان برای تعمیر به بیرون نمیدم ... اره شامل گارانتی بشه اون هارد خراب رو هم میگیرن سالم میدن یا نه ؟ اصلا تعویض شامل گارانتی نمیشه ؟

بین تموم سایتهای اینترنت

پنج شنبه 21 آبان 1394  10:05 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

با سلام مجدد

اون هاردی که 6 سال استفاده مارک سیگیت هست ولی این دلیل نمیشه که بگوییم وسترن و یا سیگیت خوب و یا بد هستند .

من روی اون هاردم اطلاعات شخصی نداشتم برای همین دادم بیرون از اونجا هم که گارانتی آن تمام شده بود به یک تعمیرکار خبره دادم و خدا را شکر توانست اطلاعات را کپی نماید .

گرانتی شامل قوانینی هست که خدا را شکر گارانتی هارد ها خوب هستند و اگر هاردی خراب بشه به طوری که شامل گارانتی بشه اول هاردتون را ارسال می کتتد به نمایندگیشان در ایران بعد اگر اون هارد به هیچ عنوان قابل تعمیر نبود با یک هارد سالم عوض میکنند و یا اگر هم دیگه نمونه اون هارد شما تولید نمیشد درصدی از قیمت هارد را به شما برمیگردانند.

جمعه 22 آبان 1394  8:22 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

خیلی ممنونم از اطلاعات خوبی که من دادین  

ولی الان شما به عنوان یک دوست و برادر بزرگ با هار های موجود که در بازار هست کدوم رو به من پیشنهاد میکنید نترسین بعدا نمیگم بعد بوده و یا .... من برای ارشیو کردن فیلم های خصوصی و فیلم های عمومی میخوام بزارم و تنها از کمد کامپیوتر بر میدارم و میزارم سر جاش ... 

بین تموم سایتهای اینترنت

جمعه 22 آبان 1394  2:51 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

خیلی ممنونم از اطلاعات خوبی که من دادین  

ولی الان شما به عنوان یک دوست و برادر بزرگ با هار های موجود که در بازار هست کدوم رو به من پیشنهاد میکنید نترسین بعدا نمیگم بعد بوده و یا .... من برای ارشیو کردن فیلم های خصوصی و فیلم های عمومی میخوام بزارم و تنها از کمد کامپیوتر بر میدارم و میزارم سر جاش ... 

خواهش می کنم 

من از این جهت برند مشخصی را معرفی نمی کنم چون واقعا این چهار برند موجود در بازار کیفیت مطلوبی دارند .

اگر صرفا می خواهید هارد را برای آرشیو استفاده کنید نیازی نیست خرج اضافی بکنید و یک هارد ساده هم کافیه .

یک نکته دیگه هم که باید بگم اینه که سعی کنید یک هارد را جداگانه صرفا برای قایل های شخصی قرار بدید و اطلاعات دیگری که جنبه شخصی نداره مثل قیلم و ....در یک هارد جداگانه بگذارید .

اگر اهل زیاد فیلم و عکس گرفتن نباشید و صرفا در موارد خاص از دوربین استفاده میکنید به نظرم یک هارد 500 گیگ برای اطلاعات شخصی کافی باشه البته اگر کم فایل شخصی دارید و یا تولید می کنید لازم نیست که هزینه زیادی را صرف هاردی بکنید که مثلا نصف حجم هارد هم خالی باشه و همچنین می توانید یک هارد مثلا با ظرفیت بالا برای اطلاعات دیگه بگذارید و به نظرم یک هارد اینترنال برای این موضوع تهیه کنید که هم هزینه کمتری دارد و هم به خاطر ثابت بودن آن هیچ وقت آسیبی نمیبیند و در کنار هارد دیگر که در سیستمتان هست بگذارید و همزمان از هر دو استفاده کنید.

از لحاظ قیمت هم الآن یک هارد usb 3 500 سیگیت در بازار حدود قیمت 140 تا 150 را دارد البته با 2 یا 3 سال گارانتی .

و اگر هم بخواهید مدل ضد ضربه تهیه کنید که البته به نظرم لزومی نداره قیمت یک مدل هارد Adata که همه ی امکانات مثل ضد ضربه و ضد آب و... داره حدود 200 تا 210 هست .

دیگه تصمیم با خودتونه ولی به نظرم به جای هزینه ی زیاد یک عدد کیف ضربه گیر بگیرید که قیمتش هم 6 تا 7 هزار تومان هست و کار همون هارد ضد ضربه را برای شما میکنه .

موفق باشید

جمعه 22 آبان 1394  8:01 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

خیلی ممنونم از اینکه چند روز وقتتون رو گرفتم پوزش می طلبم ولی اطلاعات خوبی رو کسب کردم . منونم

بین تموم سایتهای اینترنت

شنبه 23 آبان 1394  9:59 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

خیلی ممنونم از اینکه چند روز وقتتون رو گرفتم پوزش می طلبم ولی اطلاعات خوبی رو کسب کردم . منونم

خواهش می کنم دوست عزیز

اگر هر سوال دیگری داتشید من درخدمتم

چهارشنبه 27 آبان 1394  6:23 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

با سلام ...

یه سوال دیگه ..

استفاده کردن از هارد برای دیدن فیلم ها تو تلویزیون رو شما صلاح میدونید یا نه ؟ میخوام بدونم که تاثیر در عمرش داره .. یا بهتره که به وسیله فلش نگاه کنیم ؟

خوشحال میشم نظر شما رو در این رابطه هم بدونم یعنی شما چیکار مکینید خودتون ؟

ممنونم

بین تموم سایتهای اینترنت

پنج شنبه 5 آذر 1394  11:50 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام ...

یه سوال دیگه ..

استفاده کردن از هارد برای دیدن فیلم ها تو تلویزیون رو شما صلاح میدونید یا نه ؟ میخوام بدونم که تاثیر در عمرش داره .. یا بهتره که به وسیله فلش نگاه کنیم ؟

خوشحال میشم نظر شما رو در این رابطه هم بدونم یعنی شما چیکار مکینید خودتون ؟

ممنونم

با عرض سلام و ادب

در اصل هارد اکسترنال همان هارد اینترنالی هست که شما چند سال روی کامپیوترتان استفاده میکنید فقط یک تبدیل به usb به هارد متصل شده و درون باکس هارد قرار گرفته یعنی شما میتوانید باکس هارد اکسترنال را باز کنید و به صورت اینترنال درون کیس خود استفاده کنید .

پس از لحاظ استفاده مشکلی پیش نمی آید ولی خوب این طور جا افتاده که از هارد اکسترنال صرفا برای نگهداری اطلاعات استفاده میکنند و مثلا اگر خواستند از اطلاعات هارد استفاده کنند آن را روی هارد کامپیوتر اول کپی می کنند . صرفا اگر هاردی کمتر استفاده شود میتوان بعد ها آن را به قیمت بهتری فروخت تنها مزیت به نظر من همین مورد است .

با تشکر از همراهیتان

جمعه 6 آذر 1394  10:30 AM
تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها