نقل قول amirali123
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم ولی موندم کدوم مارک رو انتخاب کنم دوستانی که دارند میشه یه راهنمایی بکنند
سیلون بگیرم یا وسترن یا سیگیت ؟؟؟
ممنونم میشم نظراتتون رو اعلام کنید .
بعد یه سوال دیگه اصلا گرفتن هارد و ریختن فیلم و عکس شخصی خوبه یا نه ؟ چون به نظر من اگه من یکی داشته باشم و خراب بشه ان رو که نمیتون بدم واسه تعمیر (پس اطلاعات شخصی چی میشه ) تا حالا هم من از دی وی دی استفاده کردم میشه در این رابطه هم یه تویح بدین ..ممنونم
با عرض سلام و ادب
هر دو مارک وسترن و سیگیت خوب هست و جزئ اولین بهترین ها در هارد حساب می شوند و این فقط به سلیقه شما مربوط می شود ولی وسترن از تنوع بیشتر برخوردار هست .
در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم که شما هاردی را که برای اطلاعات شخصی انتخاب می کنید باید نوعی انتخاب کنید که درصد خراب شدن آن بسیار بسیار پایین باشد زیرا اگر حتی هارد هم گارانتی داشته باشد به واسطه اطلاعاتی که در هارد هست شما نمی توانید آن را به دست تعمیرکار و یا گارانتی بدهید پس نوع هاردی که انتخاب می کنید بسیار مهم هست .
در مورد dvd همان طور که میدانید حجم بسیار محدودی دارد و فضای زیادی را اشغال می کند و بسیار هم حساس هست و ممکن است بعد از گذشت زمان و خش هایی که روی آن ایجاد می شود غیر قابل اسفاده شود همچنین امروزه کیفیت دوربین های فیلم و عکس بسیار بالا رفته و در نتیجه ی آن حجم فایل ها نیز زیاد شده پس dvd اصلا وسیله مناسبی برای نگهداری اطلاعات شخصی نیست .
هاردی که اتخاب میکنید حتما این شرایط را داشته باشد :
1 ) ضد ضربه و ضد شک باشد .
2) در مقابل نویز و ... مقاوم باشد .
3) ضد گرد و غبار و آب باشد .
گزینه های دیگری هم مثل usb 3 و ... هم هست که امروزه تمام هارد ها این ویژگی ها را دارند .
اگر سوال دیگری داشتید درخدمتم
موفق باشید