پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی…! به تلنگری می شکند…! به لحنی می سوزد…! برای دلی می میرد…! به نگاهی جان می گیرد…! و به یادی می تپد…!
هفت راز خوشبختی: ۱-متنفر نباش ۲-عصبانی نشو ۳-ساده زندگی کن ۴-کم توقع باش ۵-همیشه لبــــــــــــخـــــــــنـــــــد بزن ۶-زیاد ببخش ۷-یک دوست خوب داشته باش
اینجا جاییست کـه
بـعـد از مــردن هر آدمــی می گــویند،
راحـــــت شــد ...!
چه در کار ، چه در عشق ، هرگز نگویید " هنوز وقت است " یا " شاید دفعه ی بعد " ! زیرا مفهومی وجود دارد به نام " دیر شدن " ! به قول شاعر " خیلی زود دیر میشه " پس تا بیش از این دیرتر نشده از گفتن "دوستت دارم ", "معذرت میخواهم" ,"دلم برایت تنگ شده "و…… به عزیزانتان دریغ نکنید، چرا که یکی از راه کارهای آرامش و شاد زیستن همین است ...
در حسرت گذشته ماندن چیزی جز از دست دادن امروز نیست. تو فقط یکبار هجده ساله خواهی بود، یکبار سی ساله، و یکبار هفتاد ساله. در هر سنی که هستی، روزهایی بی نظیر را تجربه می کنی. چرا که مثل روزهای دیگر، فقط یکبار تکرار خواهد شد. هر روز از عمر تو زیباست و لذت های خودش را دارد. به شرط آنکه زندگی کردن را شناخته باشی و آن را بلد باشی.
مردانی را میشناسم که هنگام عصبانیت داد نمیزنند! ناسزا نمیگویند، نمیشکنند، تهمت نمیزنند، تنها "قدم" میزنند و در خلوت خود فرو میروند و خالی میکنند تمام خشم خود را تا مبادا به کسی که دوستش میدارد از گل کمتر گفته باشد!!!
برای همه خوب باشیم! آنکه فهمید همیشه کنارت و به یادت خواهد بود... و آنکس که نفهمید، روزی دلش برای تمام خوبیهایت تنگ میشود…
انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛ دلـــــى که درد مى کشـــــــــد و پنهـــــــــــان است و دلـــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــار است ...
آدم های ساکت مغزهای پر سر و صدایی دارند.
استیون هاوکینگ