0

کامپیوتر

erfan712
erfan712
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

کامپیوتر

با سلام  یک مشکل با سیستم دارم اینکه موقع کار با اون چه بازی باشه چه نرم افزار یا همین طوری کار کنم حالا چه تو محیط دسکتاپ باشه یا my computer  بیشتر اوقات خاموش میشه بعد یک یا دو ثانیه روشن میشه و ویندوز بالا میاد باز همین مشکل ادامه داره یا مثلا DVD درایور ویندوز در رایتر قرار میدم چون فشار زیادی به رایتر میاد یا چون رایتر داره اونو میخونه صدای زیادی میده تا برنامه میخاد باز بشه یک صفه ابی میاد که از پایین تا بالا انگلیسی نوشته و صفحه کلید و ماوس هم کار نمیکنن و باید ریست کنم  

یک شنبه 17 آبان 1394  4:55 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:کامپیوتر

نقل قول erfan712

با سلام  یک مشکل با سیستم دارم اینکه موقع کار با اون چه بازی باشه چه نرم افزار یا همین طوری کار کنم حالا چه تو محیط دسکتاپ باشه یا my computer  بیشتر اوقات خاموش میشه بعد یک یا دو ثانیه روشن میشه و ویندوز بالا میاد باز همین مشکل ادامه داره یا مثلا DVD درایور ویندوز در رایتر قرار میدم چون فشار زیادی به رایتر میاد یا چون رایتر داره اونو میخونه صدای زیادی میده تا برنامه میخاد باز بشه یک صفه ابی میاد که از پایین تا بالا انگلیسی نوشته و صفحه کلید و ماوس هم کار نمیکنن و باید ریست کنم  

با عرض سلام و ادب

این مشکل می تواند هم به دلایل نرم افزاری باشد و هم سخت افزاری

اول شما یک بار ویندوز سیستم را عوص و همچنین ویروس گیری کنید ببینید مشکل حل نمیشود .

به احتمال زیاد یا مشکل از دمای سیستم هست و یا پاور 

اول از طریق یک نرم افزار دمای سیستمتان را چک کنید مخصوصا cpu ببینید مشکلی نداشته باشد .

بعد پاور سیستمتان را هم با یک پاور قوی دیگه عوض کنید ببینید مشکل حل می شود ؟

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
چهارشنبه 20 آبان 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah sayyed13737373 erfan712
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

عرض سلام و ادب

با اجازه parseman_110

احتمال زیاد مشکل از پاور باشه . هر چند در مواردی ممکنه از رم سیستم باشه (چون صفحه آبی BLUE SCREEN ) میاد .

البته باید دمای CPU هم چک بشه ممکنه گاهی اوقات با زدن خمیر سلیکون بین فن و CPU مشکل حل بشه

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 20 آبان 1394  4:42 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 parseman_110 erfan712
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

اگه تو صفحه آبی که دیدین دقت کنین یه سری کد نوشته که مشکل رو تو خودشون بیان کرده

مثلا:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000A
شایع ترین علت این خطا کانفیلیت یکی از درایورهای جدید نصب شده روی سیستم میباشد . بطورمثال یک وبکم نصب کردید و بعد از نصب درایور این قطعه با پیغام های BSOD مواجه میشید .یکی دیگر مواردی که ممکن است باعث این مشکل شود نصب درایور جدید قبل از پاک کردن درایور قدیمی امکان دارد شما با صفحه BSOD مواجه شوید مثلا وقتی در متن توضیحات BSOD با nv4_disp.dll که مربوط به درایور کارت گرافیک هست . باید اقدام به پاکسازی درایورها با کمک نرم افزار Guru3D - Driver Sweeper کنید .
یک راه دیگر هم رفتن به بایوس و تنظیم دستی فرکانس کاری PCI-E روی 100 مگاهرتز هست .
نکته:همیشه سعی کنید از درایورهایی استفاده کنید که تاییدیه wHQL داشته باشند
وقتی در پیغام خطا اثراتی از درایور کارت صدا پیدا کردید . اقدام به پاکسازی درایور کارت صدا به کمک نرم افزاری که در بالا معرفی شد کنید و با مراجعه به سایت سازنده مادربرد یا کارت صدا اقدام به بارگزاری درایور جدید کارت صدا نمائید .
احتمالات ویروسی: توجه داشته باشید احتمال ویروسی بودن سیستم هست . یک دیسک نجات مثل avira rescue cd (و کسپراسکی)میتواند به شما در پاکسازی سیستم از آلودگی ویروس کمک بزرگی کند .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 20 آبان 1394  4:55 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 erfan712
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول emamedavazdah

عرض سلام و ادب

با اجازه parseman_110

احتمال زیاد مشکل از پاور باشه . هر چند در مواردی ممکنه از رم سیستم باشه (چون صفحه آبی BLUE SCREEN ) میاد .

البته باید دمای CPU هم چک بشه ممکنه گاهی اوقات با زدن خمیر سلیکون بین فن و CPU مشکل حل بشه

با عرض سلام و ادب

خواهش می کنم دوست خوبم بسیار خوش حال هستیم که شما هم این لطف را می کنید و اطلاعاتتون را در اختیار دیگران هم قرار می دهید .

با تشکر فراوان از همراهیتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
چهارشنبه 20 آبان 1394  8:25 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah erfan712
erfan712
erfan712
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

ممنون چک میکنم