0

روستای پاجی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

روستای پاجی

جاده ی پرپیچ و خم دودانگه راهی است که ما را به سوی مقصد می کشاند بعد عبور از سد شهید رجایی جاده و مناظر اطراف آن دیدنی است از یک سو جنگل و کوهستان و در سوی دیگر دره ، مزارع و رودخانه . روستای پاجی در 15 کیلومتری بخش مرکزی دودانگه واقع شده و از شهرستان ساری 80 کیلومتر فاصله دارد . روستای زیبای پاجی از شمال به مناطق جنگلی و رودخانه هشت رود و از جنوب به روستای میانا از شرق به جنگل و رشته کوههای البرز و از غرب به روستای جورجاده و جنگل نسوم منتهی می شود . این روستای زیبا و جنگلی دارای 330 خانوار و 750 نفر جمعیت است که در فصل تابستان حدود 1800 نفر در آن سکونت دارند مساحت روستای پاجی 1300 هکتار می باشد که 1200 هکتار آن زمین های زراعی و مابقی مسکونی است شغل اصلی مردم روستا دامپروری و کشاورزی می باشد در این روستا حدود 2600 راس دام سبک و سنگین وجود دارد عمده محصولات کشاورزی پاجی برنج ، گندم ، جو و محصولات باغی سیاه ریشه مثل گردو ، فندق ، گیلاس و لوبیا ، پیاز و سیر نیز از دیگر محصولات پاجی است .

روستای پاجی

روستای پاجی

روستای پاجی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 16 آبان 1394  12:45 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:روستای پاجی

روستای قشنگ وجالبی است /ممنونم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 17 آبان 1394  12:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها