آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، فاش کرد هکتور بیرین، مدافع راست تیمش، دیدار فرداشب مقابل بایرن مونیخ را به دلیل آسیب دیدگی از دست خواهد داد.
ونگر همچنین تایید کرد که در غیاب بیرین، متیو دبوشی مقابل بایرن در سمت راست خط دفاعی توپچی ها قرار خواهد گرفت.
ونگر به خبرنگاران گفت:" آخرین خبر از تیم ما این است که از فهرست روز شنبه، بیرین را در اختیار نداریم. او فردا شب نمی تواند بازی کند. مشکل او جدی نیست؛ یک آسیب دیدگی جزئی از ناحیه ران.
دبوشی به جای او بازی می کند. من به او اطمینان دارم. به او اعتماد دارم. او کاملا آماده است و هر روز تمرین کرده است. او هفته گذشته مقابل شفیلد بازی کرد و از نظر فیزیکی باید آماده باشد.هیچ کدام از مصدومان دیگر تیم برگشته اند."
آرسنال در دیدار رفت موفق شد با نتیجه 2-0 بایرن را شکست بدهد و ونگر اعلام کرد با توجه به شرایط شان در جدول، باید در آلیانس آره نا حداقل یک امتیاز بگیرند.
" شکست در این دیدار ما را در وضعیت دشواری قرار خواهد داد. به همین دلیل نمی خواهیم شکست بخوریم. ما هنوز شانس داریم اما شکست، شانس ما را کاهش خواهد داد. ما باید در این دیدار نتیجه بگیریم. ما برای پیروزی به میدان می رویم. بایرن تیم فوق العاده ای است اما این فرصت خوبی برای ماست تا نشان بدهیم کیفیت لازم برای رویارویی با هر تیمی را داریم."