0

ونگر تایید کرد؛ بیرین، مصدوم جدید آرسنال

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

ونگر تایید کرد؛ بیرین، مصدوم جدید آرسنال

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، فاش کرد هکتور بیرین، مدافع راست تیمش، دیدار فرداشب مقابل بایرن ‏مونیخ را به دلیل آسیب دیدگی از دست خواهد داد.‏

ونگر همچنین تایید کرد که در غیاب بیرین، متیو دبوشی مقابل بایرن در سمت ‏راست خط دفاعی توپچی ها قرار خواهد گرفت. ‏
ونگر به خبرنگاران گفت:" آخرین خبر از تیم ما این است که از فهرست روز شنبه، بیرین را در اختیار ‏نداریم. او فردا شب نمی تواند بازی کند. مشکل او جدی نیست؛ یک آسیب دیدگی جزئی از ناحیه ران. ‏
دبوشی به جای او بازی می کند. من به او اطمینان دارم. به او اعتماد دارم. او کاملا آماده است و هر روز ‏تمرین کرده است. او هفته گذشته مقابل شفیلد بازی کرد و از نظر فیزیکی باید آماده باشد.هیچ کدام از ‏مصدومان دیگر تیم برگشته اند."‏
آرسنال در دیدار رفت موفق شد با نتیجه 2-0 بایرن را شکست بدهد و ونگر اعلام کرد با توجه به شرایط ‏شان در جدول، باید در آلیانس آره نا حداقل یک امتیاز بگیرند.‏
‏" شکست در این دیدار ما را در وضعیت دشواری قرار خواهد داد. به همین دلیل نمی خواهیم شکست ‏بخوریم. ما هنوز شانس داریم اما شکست، شانس ما را کاهش خواهد داد. ما باید در این دیدار نتیجه ‏بگیریم. ما برای پیروزی به میدان می رویم. بایرن تیم فوق العاده ای است اما این فرصت خوبی برای ‏ماست تا نشان بدهیم کیفیت لازم برای رویارویی با هر تیمی را داریم."‏
چهارشنبه 13 آبان 1394  12:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها