0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نامزد جنبش ضد فساد «پنج ستاره» شهردار رُم شد

نامزد جنبش ضد فساد «پنج ستاره» شهردار رُم شد

خراسان - در انتخابات شهرداری‌ها در ایتالیا برای نخستین بار زنی از "جنبش ضد فساد ۵ ستاره" توانست رقیب خود را در انتخابات شکست دهد و شهردار رم شود. حزب حاکم دموکراتیک به ریاست ماتئو رنتسی، نخست‌وزیر ایتالیا، شکست سختی در این انتخابات تجربه کرد. ویرجینیا راجی موفق شد در رم دو سوم آرا را به خود اختصاص دهد. شهردارِ سابق رُم به دلیل فساداقتصادی در ارتباط با مخارج شهرداری استعفا کرده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 تیر 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حدادعادل: احمدی نژاد قابل پیش بینی نیست

حدادعادل: احمدی نژاد قابل پیش بینی نیستحدادعادل: احمدی نژاد قابل پیش بینی نیست

باشگاه خبرنگاران - حداد عادل نماینده سابق مجلس در خصوص حضور «محمود احمدی نژاد» در انتخابات ریاست جمهوری 96 گفت: «احمدی نژاد» کار هایش قابل پیش بینی نیست.وی افزود: این سوال را، بهتر است از خودش بپرسید.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 تیر 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صدور قرار کفالت برای مدیرمسئول نشریه «رمز عبور»

صدور قرار کفالت برای مدیرمسئول نشریه «رمز عبور»صدور قرار کفالت برای مدیرمسئول نشریه «رمز عبور»

فارس - شعبه چهارم دادسرای فرهنگ و رسانه روزگذشته پس از جلسه بازپرسی رسیدگی به شکایت مهدی هاشمی از کاوه اشتهاردی، مدیرمسئول نشریه رمز عبور، برای وی قرار کفالت صادر کرد.

سه شنبه 1 تیر 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اکرمی:تشکیل اتاق فکر علیه دولت از روی بیکاری است

اکرمی:تشکیل اتاق فکر علیه دولت از روی بیکاری استاکرمی:تشکیل اتاق فکر علیه دولت از روی بیکاری است

ایسنا - حجت الاسلام اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: عده ای وقتی بیکار می شوند، دورهم جمع می شوند تا علیه دولت اتاق فکر تشکیل دهند در حالی که همه باید به فکر حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور باشند.

سه شنبه 1 تیر 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد خانواده شهدای فاجعه منا  از دستگاه دیپلماسی

انتقاد خانواده شهدای فاجعه منا  از دستگاه دیپلماسیانتقاد خانواده شهدای فاجعه منا از دستگاه دیپلماسی

تسنیم - جمعی از خانواده شهدای فاجعه منا در بیانیه ای با اشاره به  مسئولیت وزارت خارجه در رابطه با پرونده «فاجعه منا» تاکید کردند: نشانه ای عملی از ورود دستگاه دیپلماسی کشور به چشم نمی خورد.

سه شنبه 1 تیر 1395  8:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رهبرانقلاب : تبلیغ باید گفتمان ساز باشد

خراسان - حضرت آیت ا...خامنه ای درسخنانی که 22 آذر 88 در دیدار با مبلغان ایراد کردند اظهارداشتند:تبلیغ باید جریان ساز باشد، تبلیغ باید گفتمان ساز باشد، تبلیغ باید فضا ایجاد کند؛ گفتمان ایجاد کند. گفتمان یعنی یک مفهوم و یک معرفت همه‌گیر بشود در برهه‌ای از زمان در یک جامعه. آن وقت، این می شود گفتمان جامعه. این، با کارهای جدا جدای برنامه‌ریزی نشده، حاصل نخواهد شد؛ این کار احتیاج دارد به برنامه‌ریزی و کارِ فعال . 

سه شنبه 1 تیر 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر نیرو: فعلا برنامه ای برای افزایش تعرفه برق نداریم

خراسان - وزیر نیرو در گفت و گو با تسنیم گفت: دولت برای هر بار اصلاح تعرفه های مصرفی برق، علاوه بر مسائل اقتصادی باید مسائل اجتماعی و سبد معیشت خانوار را ببیند. به گفته وی، طبق بررسی همه جانبه ای که در دولت انجام شده، فعلا برنامه ای برای افزایش تعرفه های برق نهایی نشده است و تمامی مسائل در خصوص اصلاح ساختار اقتصادی این صنعت در دست بررسی است.

سه شنبه 1 تیر 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییر وزیر صنعت در دستور کار دولت نیست

فارس - مرکز روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت  خبر تغییر نعمت زاده را تکذیب کرد. سخنگوی دولت نیز گمانه زنی‌های مربوط به تغییرات در کابینه را مجددا تکذیب کرد.همچنین در همین راستا شایعه تغییر وزیر ورزش و جوانان نیز تکذیب شد.

سه شنبه 1 تیر 1395  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ریزش 400 واحدی بورس در آخرین روز بهار

اقتصادنیوز - روز گذشته، شاخص کل بورس 412 واحد کاهش یافت و با عقب‌نشینی به کانال 72 هزار واحدی در انتهای معاملات در ارتفاع 72 هزار و 615 واحدی قرار گرفت.

سه شنبه 1 تیر 1395  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایمید رو: مشکلات بانکی با اروپا کاملا حل شد

رئیس هیئت عامل ایمیدرو، با بیان اینکه با پیگیری بانک مرکزی، مشکل بانکی ایران با کشورهای اروپایی کاملا حل شده است، گفت: فاینانس‌هایی از کره، آلمان، ایتالیا و فرانسه برای معادن گشایش می‌یابد. به گزارش اقتصادنیوز، کرباسیان گفت: خوشبختانه با پیگیری‌ بانک مرکزی، مشکلات بانکی میان ایران و اروپا کاملا حل شده است. هم اکنون فاینانس‌هایی از کره، ایتالیا، فرانسه و آلمان برای معادن ایران به تصویب رسیده که در حال گشایش بوده و در این زمینه، مذاکرات در حال انجام است. وی درباره تامین مالی از چین نیز گفت: مشکلات عمده‌ای که بر سر راه گشایش فاینانس‌های چینی وجود داشته تا حدود زیادی حل شده است.

سه شنبه 1 تیر 1395  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاخ سفید: اشتباه عراق در سوریه تکرار نمی شود

سخنگوی کاخ سفید با تاکید بر این که هیچ راه حل نظامی برای درگیری‌ها در سوریه وجود ندارد، اظهار کرد: درس‌هایی که آمریکا از جنگ در عراق در سال 2003 یاد گرفت این تجربه را به ما داد که آن را در سوریه تکرار نکنیم.ارنست گفت: سیاست فعلی ما در سوریه اجازه تکرار اشتباهات دولت‌های قبلی را نمی‌دهد و هیچ طرفی نمی‌تواند با تکیه بر راه حل نظامی در سوریه موفق شود.

چهارشنبه 2 تیر 1395  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترکان: بازندگان عصبانی انتخابات 92 ، فضا را خشن کرده‌اند

ترکان: بازندگان عصبانی انتخابات  92 ، فضا را خشن کرده‌اند

ترکان: بازندگان عصبانی انتخابات  92 ، فضا را خشن کرده‌اند

ایرنا - ترکان مشاور رئیس جمهوری گفت: درادوار مختلف تحمل ها بالاتر بود، اما از سال 92 به بعد، بازندگان انتخابات بسیارعصبانی هستند و این عصبانیت را تبدیل به یک فضای بسیار خشن مطبوعاتی و رسانه ای کرده اند.

چهارشنبه 2 تیر 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غروی: اصولگرایان در انتخابات 96 از روحانی حمایت خواهند کرد

ایسنا - آیت‌ا... سید محمد غروی عضو  جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: تلقی شخصی من این است که بسیاری از اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در انتخابات 96 نهایتاً بر حمایت از آقای روحانی توافق خواهند کرد.

چهارشنبه 2 تیر 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک میلیون و 200 هزار نفر در کشور بیماری نادر دارند

ایرنا - داودیان مدیرعامل بنیاد بیماری های نادر ایران گفت: حدود یک میلیون و 200 هزار تن از هموطنان به بیماری های نادر مبتلا هستند. وی افزود: بنیاد بیماری های نادر حدود هشت سال است که در حال جمع آوری آمار مبتلایان به بیماری های نادر است اما تا زمان حاضر بیشترین نوع بیماری نادر در ایران را بیماری نقص ایمنی تشکیل می دهد.

چهارشنبه 2 تیر 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جهانگیری: وضع تولیدکنندگان لوازم خانگی خوب است

معاون اول رییس جمهور پس از بازدید از چند واحد صنعتی گفت: امروز از سه واحد بزرگ صنعتی بازدید کردم که تولید خوب و بازار پرطرفدارشان نشان می دهد اوضاع آن طور که برخی ها می خواهند سیاه نمایی کنند نیست.
به گزارش اقتصادنیوز اسحاق جهانگیری با بیان اینکه دو واحد از این کارخانجات در  لوازم خانگی فعال هستند اظهار داشت: در روزهای اخیر با توجه به مسائلی که برای یک نام تجاری در حوزه لوازم خانگی پیش آمد برخی تلاش کردند این گونه نشان دهند که واحدهای صنعتی با مشکل روبروست. اما در این بازدید مشخص شد که تولیدکنندگان لوازم خانگی با وجود واردات و قاچاق وضعیت خوبی دارند. البته برخی مشکلات هم وجود دارد که نیازمند حمایت دولت از این واحدهاست تا ظرفیت تولید داخلی حفظ شود.

چهارشنبه 2 تیر 1395  10:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها