0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

طرح جدید دولت درباره تعیین درآمدهای اوقاف

طرح جدید دولت درباره تعیین درآمدهای اوقاف

بر اساس گزارش یک مقام مسئول به دولت که هم اکنون در نوبت بررسی توسط کابینه قرار دارد، با اشاره به این که یکی از ماموریت های مهم سازمان اوقاف و امور خیریه، تحقیق در جمع و خرج عواید راجع به این موضوع و نیز صدور مفاصا حساب، تطبیق مصارف با مفاد وقفنامه و نیز تشخیص متولی و ناظر و موقوف علیهم است، مقرر شده کیفیت فعالیت شعب تحقیق این سازمان که از جمله نهادهای تشخیص درآمد موقوفات به شمار می روند، به علت تحولات انجام شده در حوزه وقف به ویژه در روش های نظارت، اصلاح و بازنگری اساسی شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 12 آذر 1396  12:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶حجت‌الاسلام مجید انصاری عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: این افتخار نیست که برخی می‌گویند من عضو هیچ گروه، حزب یا دسته خاصی نیستم، زیرا پیامبر (ص) هم می‌گفت من عضو حزب‌ا... هستم. / ایلنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 12 آذر 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶سردار سید مسعود جزایری سخنگوی ارشد نیروهای مسلح اظهار کرد: به همه کسانی که درباره جمهوری اسلامی ایران حرف می‌زنند توصیه می‌کنیم؛ زحمت ورود در حوزه دفاعی و موشکی را به خود ندهند. جزایری تاکید کرد: تقاضای هرگونه مذاکره درباره توان موشکی جمهوری اسلامی ایران از اساس منتفی است./ فارس

یک شنبه 12 آذر 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بدهی مالیات بر درآمد مودیان زلزله‌زده کرمانشاه بخشیده شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: طبق مصوبه هیئت وزیران، بدهی مالیات بر درآمد مودیانی که در اثر زلزله کرمانشاه بیش از 50 درصد اموال آنان از بین رفته است، بخشیده شد. به گزارش تارنمای سازمان امور مالیاتی کشور، «سید کامل تقوی نژاد» افزود: مودیان مالیاتی مناطق زلزله زده می توانند برای جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی تا شش ماه پس از تاریخ وقوع حادثه، درخواست خود مبنی بر استفاده از تسهیلات مالیاتی را به اداره امور مالیاتی محل وقوع حادثه تسلیم کنند.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی کشور، تخلف است

تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی کشور، تخلف است

مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی مصوب کشور، زیاد است که خود تخلف محسوب می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر اکبر برندگی با بیان دلایل سه گانه کمبود دارویی در کشور افزود: تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی مصوب کشور زیاد است که خود تخلف محسوب می شود، از سوی دیگر شاید یکی از علل کمبود داروی شرکت‌های دارویی، ریشه در مشکلات شدید نقدینگی دارد، این شرکت‌ها سرشان زیر آب است و در گرداب این مشکلات غرق شده‌اند و با وجود داشتن مطالبات قابل توجه‌شان فقط گاهی بخشی از آن ها را دریافت می‌کنند؛ در واقع با چنین شرایطی این شرکت‌ها گاهی سرشان را از آب بیرون می‌آورند تا نفسی گیرند و چند صباحی زنده بمانند. اوراقی هم که پیش از این داده شده بود به علت نبود پشتوانه بانکی از سوی شرکت‌های دارویی مورد استقبال قرار نگرفت، از سوی دیگر برای حل کمبود کاذب دارو نیز باید معاونان غذا و دارو بیشتر تلاش کنند و انتظار می‌رود که تجویز داروهای تک نسخه‌ای و خارج از فهرست نیز نوشته نشود.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز ثبت‌نام طرح معافیت و کسری خدمت فرزندان ایثارگران

ثبت‌نام طرح معافیت و کسری خدمت فرزندان ایثارگران از دیروزدر دفاتر پلیس+10 آغاز شد. جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام آغاز طرح ثبت‌نام معافیت و کسری خدمت فرزندان ایثارگران، با بیان این مطلب که ثبت‌نام به صورت خوداظهاری بوده و نیازی به ارائه مدارک در این مرحله نیست، به فارس اعلام کرد: به مدت 10 روز ثبت‌نام ویژه فرزندان جانبازان و آزادگان و در 20 روز دوم مختص خانواده‌های ایثارگران و همچنین جامانده‌های خانواده‌های جانبازان و ایثارگران است. سردار ابراهیم کریمی گفت: بعد از یک ماه بررسی، 20 هزار نفر از افرادی که بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داده باشند انتخاب شده و از آن ها خواسته می‌شود که مدارک خود را به مراکزی که معرفی می‌شود تحویل دهند و این افراد در زمره این طرح قرار خواهند گرفت.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرداخت یارانه داروهای خاص قطع نمی شود

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد پرداخت یارانه داروهای بیماری های خاص و صعب العلاج همچنان مانند گذشته ادامه دارد و قطع نمی شود. غلامرضا اصغری به ایرنا گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه قرار است که یارانه ها فقط به داروهای عمومی تولید داخل تعلق گیرد و اگر دارویی خارجی بود به آن یارانه ای اختصاص نیابد اما مقرر شد تا فعلا تغییر در سیاست های مربوط به داروهای خاص اعمال نشود. وی تصریح کرد: برای پرداخت یارانه داروهای خاص حدود 600 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. وی خاطرنشان کرد: بیماری های تالاسمی ، هموفیلی و پیوندی از جمله بیماری های خاص و صعب العلاج محسوب می شوند و در مجموع حدود 300 هزار نفر در کشور مبتلا به بیماری خاص و هموفیلی هستند که از حمایت های لازم برخوردارند.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شناسایی 5 هزار بیمار مبتلا به ایدز در پایتخت

شناسایی 5 هزار بیمار مبتلا به ایدز در پایتخت

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به شناسایی حدود پنج هزار بیمار مبتلا به ایدز در پایتخت گفت: کلینیک سیار برای انجام تست سریع ایدز در تهران راه‌اندازی می‌شود. به گزارش فارس، موسوی در نشست خبری اظهار کرد: در کل کشور آمار دقیقی از مبتلایان به ایدز نداریم و تنها این آمار مربوط به افراد شناسایی شده است. وی درباره حدود چهار تا پنج هزار بیمار مبتلا به ایدز در تهران گفت: البته این تعداد نشان‌دهنده کل آمار نیست و آمارهای دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسن عباسی دعوت «سختانه» را رد کرد

طبق اعلام کانال تلگرامی برنامه تلویزیونی «سختانه»، حسن عباسی دعوت این برنامه را برای گفت وگو رد کرده است. کانال تلگرامی این برنامه که قرار بوده اسامی مهمانانی که حضور در این برنامه را رد می کنند، منتشر کند، با اعلام این خبر نوشت: او دلیل نپذیرفتن این دعوت را علاقه نداشتن به حضور در تلویزیون اعلام کرد. این درحالی است که عباسی همواره در برنامه های نادر طالب زاده حضور فعال داشته است.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تخفیف ارائه شده به شرکت نروژی معادل یارانه ۶ هزار میلیارد تومانی است

خادمی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در همین بازه قیمت کنونی نفت، قیمت گاز صادراتی منطقه حداقل ۲۰ سنت است و در نظر گرفتن گاز 8 سنتی برای این شرکت نروژی، به معنای یارانه ۶۰ درصدی، به مدت ۲۰ سال است که رقمی معادل 6 هزار میلیارد تومان است. وی گفت: قرارداد فروش گاز ایران به این شرکت نروژی، می‌تواند بر قراردادهای دیگر فروش گاز ایران اثر گذاشته و بهانه شکایت را برای آن‌ها فراهم کند.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر دفاع : درحال طراحی هواپیمای رزمی کلاس سنگین هستیم

ایسنا - وزیر دفاع درباره برنامه‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در زمینه تجهیز ناوگان نیروی هوایی، اظهار کرد: همان طور که در برنامه چهار ساله من آمده است، حتما یکی از اقداماتی که در این دولت دنبال خواهم کرد تقویت قدرت هوایی راهبردی است.امیرسرتیپ حاتمی افزود: برنامه مشخصی برای تولید یک کلاس هواپیمای سنگین رزمی داریم و در حال طراحی آن هستیم .

یک شنبه 12 آذر 1396  12:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶قاسمی: برای ترکیب هیئت ایرانی برجام منتظر چیدمان جدید وزارت خارجه هستیم

ایسنا - سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ترکیب هیئت ایرانی نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام که قرار است دو هفته آینده در وین برگزار شود با توجه به جابه‌جایی روانچی از وزارت خارجه به معاونت سیاسی ریاست‌جمهوری گفت: منتظر چیدمان جدید وزارت خارجه هستیم ، در یکی دو هفته آینده امیدوارم پست‌های جدید افرادش مشخص شود و بعد از آن می‌توانیم ترکیب جدید را اعلام کنیم.قاسمی درباره روند تغییرات در وزارت خارجه در چیدمان جدید اظهار کرد: امیدواریم ظرف چند هفته آینده تغییرات مشخص شود.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اموال رضا ضراب در ترکیه توقیف شد

اموال رضا ضراب در ترکیه توقیف شداموال رضا ضراب در ترکیه توقیف شد

ایرنا - وب سایت روزنامه جمهوریت،گزارش داد در زمینه تحقیقات قضایی دادستانی کل استانبول، حکم توقیف دارایی های رضا ضراب و نزدیکان وی صادر شد. تحقیقات قضایی درباره وی و نزدیکانش به اتهام تهمت علیه دولت ترکیه و جاسوسی برای دولت های خارجی در دادستانی استانبول آغاز شده است. ضراب در دادگاه آمریکایی رسیدگی کننده به اتهامات وی و برخی مدیران بانکی از جمله محمد هاکان آتیلا معاون هالک بانک و مقامات ترکیه، به عنوان شاهد اظهاراتی را علیه مقامات ترکیه بیان کرده است.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:41 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واعظی:‌ ماکرون اوایل دی‌ به تهران می‌آید

واعظی:‌ ماکرون اوایل دی‌ به تهران می‌آیدواعظی:‌ماکرون  اوایل دی‌ به تهران می‌آید

باشگاه خبرنگاران – رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: سفر ‌ماکرون  به ایران در برنامه او قرار دارد و اوایل سال جدید میلادی به کشورمان سفر خواهد کرد. واعظی تصریح کرد : اما احتمالا وزیر خارجه فرانسه زودتر از ‌ماکرون  به ایران سفر می‌کند.واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به حضور روحانی در اجلاس آب و هوا در پاریس خاطرنشان کرد: مشغول بررسی برای شرکت رئیس جمهور در این اجلاس هستیم. وی درباره نشست سران قوا هم گفت که نشست سران سه قوه در آینده ادامه دارد.

یک شنبه 12 آذر 1396  12:41 PM
تشکرات از این پست
umbera7
umbera7
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

ببخشید این اطلاعات درست است؟

achording
webever
khoshtipan

یک شنبه 26 آذر 1396  10:37 PM