0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺علیرضا فغانی به عنوان نماینده ویژه داوران آسیا در آکادمی داوری کوالالامپور انتخاب شد/yjc

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺الیوت انگل عضو دمکرات کمیته امورخارجی مجلس نمایندگان آمریکا: من با توافق هسته ای موافق نبودم اما معتقدم اگر از توافق هسته ای با ایران خارج شویم،بزرگترین اشتباه ما خواهد بود/ انتخاب

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:31 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دگزامتازون در سرماخوردگی با وجود رفع سریع ظاهر علائم، با تضعیف سیستم ایمنی، زمینه را برای تشدید حالات عفونی فراهم کرده و طول مدت بیماری را افزایش می‌دهد/تبیان

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:34 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺درخواست باشگاه پرسپولیس برای تعلیق محرومیت مهدی طارمی در CAS ثبت شد/میزان

تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺جراحان، بزرگترین تومور جهان را طی یک عمل جراحی ٨ ساعته از کلیۀ يك زن هندی خارج کردند. این تومور ٥.٥ کیلوگرم وزن داشت، در حالی که وزن کلیۀ یک انسان سالم، ١٤٠ گرم است/افکار

تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢ثبت‌نام رانندگان اسنپ در سطح شهر متوقف شد

🔻مدیر شرکت حمل و نقل اینترنتی اسنپ که اخیرا با خبر تجاوز به یک مسافر توسط راننده این شرکت حاشیه‌ساز شده، گفت:

🔹تا اطلاع ثانوی ثبت‌نام رانندگان در سطح شهرها را متوقف کرده‌ایم تا تمام مراحل جذب رانندگان را بار دیگر با دقت ارزیابی کرده و بهبود بخشیم.

🔹از این پس تایید هویت هر راننده توسط ۳ ناظر به طور مجزا انجام می‌شود.

🔹متهم این حادثه با سو‌استفاده از اطلاعات و هویت فردی دیگر موفق به فریبکاری شده و در فرآیند تایید صلاحیت راننده در این شرکت تخطی کرده است.

🔹بنابراین ما برای بالا بردن هرچه بیشتر امنیت سفرها، اقداماتی فوری و جدی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم./ فارس

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:35 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴 71 کیلو گرم تریاک از یک  دستگاه تریلر در سبزوار کشف و ضبط شد .

🔴 در بازرسی دقیق  این تریلر  ۱۰۵ بطری نوشابه حاوی تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در بدنه خودرو جاسازی شده بود کشف و راننده و سه سرنشین آن دستگیر شدند

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:36 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ یک مرد با مراجعه به بنگاه معاملات خودرو شب گذشته بر اثر اختلاف مالی با صاحب بنگاه در تربت حیدریه به منظورترساندن وی با اسلحه شکاری اقدام به تیر اندازی کرد.

♦️ این تیراندازی در بنگاه معاملات خودرو موجب ایجاد رعب و وحشت در بین افراد حاضر در بنگاه می شود

♦️ سرهنگ اکبرآقابیگی فرمانده انتظامی تربت حیدریه دقایقی پیش از دستگیری 4 نفر از متهمان این حادثه  خبر داد

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔸مشاور عالی سازمان سنجش :

🔹تا ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 19 مهرماه سال جاری تعداد 19 هزار 14 داوطلب در آزمون دکتری انتخاب رشته کردند.پ

🔹داوطلبان تا 22 مهرماه جاری فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

عراقچی: هیچ امکانی برای مذاکره مجدد برجام و یا الحاق ضمائم و اضافات به آن وجود ندارد/ آمریکا صراحتاً روح و متن برجام را در موارد متعددی نقض کرده است.

یک شنبه 30 مهر 1396  10:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

گزینه‌های اصلی استانداری برای سه استان

🔹به زودی تکلیف استانداران سه استان سیستان و بلوچستان، اردبیل و سمنان روشن خواهد شد.
🔹مهدی عبوری به عنوان استاندار سمنان منصوب می‌شود، محمود زمانی قمی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان منصوب می‌شود و اکبر بهنام‌جو به عنوان استاندار این استان در دولت دوازدهم معرفی می‌شود.
🔸البته هنوز منابع رسمی این خبر را تأیید نکرده اند و قرار است در جلسه هیئت دولت در این خصوص تصمیم‌گیری شود.

یک شنبه 30 مهر 1396  10:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی:اخذ دلار برای صدور رواديد از زائران اربعين حسينی حذف شد و هزينه رواديد به ريال دريافت می‌شود.

ثبت نام در سامانه سقا برای دانشجویان مشمول متقاضی سفر اربعین تا پایان ۳۰ مهر برای دومین بار تمدید شد.

یک شنبه 30 مهر 1396  10:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

رییس جمهور در نامه ای به رییس مجلس، رضا اردکانیان و منصور غلامی را برای اخذ رای اعتماد به ترتیب برای وزارتخانه های نیرو و علوم، معرفی کرد.

محسن رضایی: هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی به دستور رهبر انقلاب شکل گرفت.

یک شنبه 30 مهر 1396  10:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

تصادف پیکان حامل دانش‌آموزان دختر با پراید در محور کوهدشت ـ کرمانشاه؛ یک دانش‌آموز جان خود را از دست داد و ۹ نفر مجروح شدند.

دادگاه بين‌المللي ورزش تعليق حکم محروميت طارمي رو منتفي اعلام کرد.  

نجات ۴ کوهنورد آلمانی و لهستانی از قله برفی سیالانِ تنکابن؛ یکی از  کوهنوردان مصدوم شده است.

یک شنبه 30 مهر 1396  10:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺جناب خان با خندوانه آشتی می کند

🔹بعد از جلسات تهیه کننده «خندوانه» و سعید سالارزهی برگزار شده دو طرف در مسائل مالی به توافق نزدیک شدند/مهر

چهارشنبه 10 آبان 1396  8:07 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها