0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پیشنهاد آیت ا... حائری شیرازی به عارف و حداد عادل

پیشنهاد آیت ا... حائری شیرازی به عارف و حداد عادلپیشنهاد آیت ا... حائری شیرازی به عارف و حداد عادل

ایرنا - آیت ا... محی الدین حائری شیرازی با بیان اینکه همراهی اصولگرایان و اصلاح طلبان با دولت لازم است گفت: وحدت هیچ گاه نباید مخدوش شود.وی با توصیه به عارف و حداد عادل به عنوان پیشقراولان اصلاح طلبی و اصول گرایی در کشور افزود:من پیشنهاد دادم آقای حداد عادل که در طیف اصول گرایان بوده و آقای عارف که بیشترین رای را از اصلاح طلبان آورده، بیایند در حضور رهبر معظم انقلاب عهد اخوت ببندند ، تا وحدت اصلاح طلبی و اصول گرایی در بدنه جامعه شکل گیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 خرداد 1395  9:58 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۷۰ درصد منابع بانکی به دارایی های ثابت تبدیل شده است

عضو شورای پول و اعتبار در برنامه تیتر شبکه خبر، اظهار داشت: حدود 65 تا 70 درصد منابع بانکی فریز و به دارایی های ثابت تبدیل شده است. به گزارش تسنیم پورابراهیمی همچنین افزود: 70 درصد رقمی که درباره میزان منابع اهدایی و تسهیلات از طرف بانک ها اعلام می شود مربوط به تمدید تسهیلات گذشته است و پول جدیدی وارد بخش تولید و اقتصاد کشور نشده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وکیل بابک زنجانی: موکلم می تواند با وثیقه 5 هزار میلیاردی آزاد شود

وکیل مدافع زنجانی در واکنش به صحبت های روز گذشته سخنگوی قوه قضاییه مبنی بر وثیقه 9 هزار میلیاردی زنجانی برای آزادی اظهار داشت: در حال حاضر بابک زنجانی 5 ماه غیرقانونی بازداشت است و اساسا هنوز برای زنجانی تبدیل قرار صورت نگرفته است تا میزان وثیقه مشخص باشد.کوهپایه زاده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: بدهی زنجانی کمتر از ٢ میلیارد یورو است که ٨ هزار میلیارد تومان ارزش اموال داخلی وی می شود و در نتیجه موکلم قانونا می تواند با قرار وثیقه 55٠٠ میلیارد تومانی آزاد شود و قانون هم مکلف است وی را با این میزان وثیقه آزاد کند.
کوهپایه زاده تاکید کرد: دادگاه مکلف به تبدیل قرار موکلم است و اگر وی نتوانست وثیقه را تهیه کند در این شرایط می تواند دوباره موکلم را بازداشت کند.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راه اندازی بزرگترین پالایشگاه کشور، باز هم به تعویق افتاد

پروژه راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس که قرار است با تولید روزانه 36 میلیون لیتر بنزین کشور را به خودکفایی برساند از 11 سال قبل در جریان است. اوایل سال گذشته اعلام شد که فاز اول این پالایشگاه با تولید 12 میلیون لیتر بنزین در روز تا پایان سال (اسفند 94) به بهره برداری می رسد اما اسفندماه زنگنه، وزیر نفت این وعده را تمدید کرد و گفت: از اوایل سال آتی خوراک به واحد اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس وارد و تا پایان نیمه نخست سال 1395 نیز تولید بنزین آغاز می شود. اما روز گذشته کاظمی معاون زنگنه در گفت وگو با بلومبرگ گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت روزانه 360 هزار بشکه، قرار است تا ماه مارس (اسفند 95-فروردین 96) شروع به فعالیت کند.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شناسایی 561 و حذف 450 مصوبه مُخل فضای کسب و کار

جهانگیری در جلسه شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی حذف 450 مجوز زائد و بهبود 34 پله ای شاخص فضای کسب و کار کشور در دو سال اخیر را نتیجه ای مثبت ارزیابی کرد و افزود: براساس گزارش دبیرخانه شورا، 561 مصوبه مخل فضای کسب و کار تاکنون شناسایی شده که لازم است روند حذف یا اصلاح این مصوبات با جدیت بیشتری پیگیری و هرچه سریع تر اصلاحات لازم در این زمینه انجام شود.به گزارش صدا و سیما، وی با اشاره به این که شاخص تجارت فرامرزی کشور وضعیت مناسبی ندارد، اظهار داشت: اینکه این شاخص از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، به هیچ وجه توجیه‌پذیر نیست زیرا توسعه صادرات یکی از اولویت های اصلی کشور است که در اقتصاد مقاومتی نیز بر آن تاکید ویژه شده است.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برنج «تاریخ‌ مصرف گذشته» در سبد کالای محرومان

تسنیم - مدیرعامل سازمان تعاون روستایی در نامه به مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی از فروش نرفتن ۴۵ درصد برنج موجود در سبدکالا در بازار آزاد خبر داد و نوشت: ظاهراً بنابر اعلام استان‌ها برنج مذکور تاریخ مصرف آن منقضی بوده، بنابراین با مرجوع شدن برنج ها موافقت کنید.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب تعطیلی پارس الکتریک

اقتصاد نیوز - مدیرعامل پارس الکتریک با تکذیب تعطیلی این شرکت، گفت: مشکلاتی همچون پلمب کارخانه سیرجان و پرونده کارخانه کرج در کمیسیون ماده 100، به سال 1387 و زمان مدیریت های مختلف دولت گذشته، مربوط است؛ در دو سال اخیر این موانع برطرف شده و پارس الکتریک در حال احیاست.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آزادی عضو دستگیر شده شورای شهر تبریز

میزان - نایب رئیس شورای شهر تبریز گفت: بانوی عضو شورای شهر تبریز که در پرونده تبانی و اخذ رشوه دستگیر و برای او قرار بازداشت موقت صادر شده بود، رفع اتهام شده و در جلسه شورا حضور یافت. جعفری افزود: جلسات شورای شهر تبریز به صورت مرتب در روزهای یک شنبه برگزار می شود و اکنون به دلیل عقب بودن از برخی مصوبات، جلساتی را نیز در روزهای سه شنبه برگزار می کنیم . وی افزود: تلاش کرده ایم به این خاطر جلسات شورا به حاشیه نرود.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نباید به دلیل علاقه به بستگان و جناح از مسیر حق خارج شد

خبرگزاری رسا - آ‌یت ا. . . مکارم شیرازی با بیان این که امام صادق(ع) فرمودند اگر انسان مؤمن به کسی علاقه داشت این علاقه او را به باطل نمی کشاند، گفت: یعنی این که چنین انسانی به خاطر بستگان و دوستانش خود را در مسیر باطل قرار نمی دهد، نباید گفت چون جناح من است از  هرراهی اعم ازحق وباطل باید آن را تقویت کنم. وی با بیان این که در جنگ تحمیلی موازنه قوا نبود، افزود: براثر قدرت، عاشق شهادت بودن و ایستادگی مشاهده کردیم که بردشمن پیروز شدند.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران در پی طرح دعوا در دادگاه های عربستان

ایسنا - حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور با اشاره به وضعیت پیگیری های حقوقی فاجعه منا گفت: دنبال این موضوع هستیم که دریک محکمه بین المللی یا حداقل در دادگاه های خود عربستان سعودی طرح دعوا کنیم. وی همچنین دراین باره که سخنگوی قوه قضاییه گفته شعبه رسیدگی کننده به پرونده بابک زنجانی محرمانه نیست، افزود: وکیل بابک زنجانی پیگیر موضوع است و ما مکمل فرمایش های آقای اژه ای نیستیم.

سه شنبه 25 خرداد 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

 وزیر دادگستری: کلینیک های حقوق شهروندی در شهر تشکیل شود

 وزیر دادگستری:کلینیک های حقوق شهروندی در شهر تشکیل شود
 وزیر دادگستری: کلینیک های حقوق شهروندی در شهر تشکیل شود

فارس- حجت الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری با اشاره به تشکیل کلینیک های حقوق شهروندی گفت: باید دفاتری در سرای محلات یا شهرداری ها راه اندازی شود ومشورت هایی به مردم دهند تا آموزش های قانونی و معرفی مسیر ها به مردم انجام شود.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیری: تهیه پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی آغاز شده است

ایرنا - امیری قائم مقام وزیر کشور از آغاز تهیه پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی خبر داد وگفت: قوانین و مقررات نظام انتخاباتی معیوب است لذا یک کار جامع شروع شده تا پیش نویس لایحه جامع نظام انتخاباتی تهیه شود.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امام(ره) نبود جبهه ملی سرنوشت مشروطه را برای انقلاب رقم می زد

مهر - سید حمید روحانی رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب گفت: امام (ره) نگذاشت انقلاب به سرنوشت مشروطه دچار شود زیرا به گروه هایی نظیر جبهه ملی و نهضت آزادی میدان نداد تا به اسم مبارزه، مسیر نهضت را به انحراف بکشانند.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حجاریان: ادامه کار برای روحانی دشوار است

فارس - سعید حجاریان  در یادداشتی با بیان این که «مجلس می تواند تا حدودی از باری که بر دوش روحانی است، بکاهد» نوشت: اکنون به دلیل کاهش یافتن بودجه، ستاد دولت و کابینه چند شقه شده و ادامه کار را برای روحانی دشوار کرده است.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

 ایهود باراک: رئیس جمهور بعدی آمریکا به تنهایی قادر به تغییر برجام نیست

فارس - ایهود باراک نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی ضمن آن که برجام را یک توافق بد تلقی کرد، گفت:رئیس جمهور بعدی آمریکا به تنهایی قادر به تغییر توافق هسته ای ایران نیست و جهان در این زمینه با واشنگتن همراهی نخواهد کرد.

چهارشنبه 26 خرداد 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها