0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

دستگیری جوان ۱۸ ساله مظنون حمله در متروی لندن

پلیس لندن اعلام کرد مظنون حمله ایستگاه متروی «پارسونزگرین» را که مردی 18 ساله است، دستگیر کرده است. این فرد در شهر «دوور»، در جنوب شرقی انگلستان، بازداشت شده که یکی از بندرهای اصلی ارتباطی بین بریتانیا و فرانسه است. در انفجار بمب ساعتی دست‌ساز داعش ۲۹ نفر زخمی شدند. البته کارشناسان امنیتی می‌گویند اگر این بمب کامل عمل می‌کرد تمام افراد اطراف آن کشته یا دچار نقص عضو می‌شدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکست حقوقی دیگر برای سیاست ضدمهاجرتی ترامپ

ترامپ تصمیم داشت با کاهش بودجه، بر ایالت‌هایی که مهاجران غیرقانونی قبول می‌کنند، فشار وارد آورد. فشار مالی بر شهرها و ناحیه‌های مهاجرپذیر، از شگردهای ترامپ برای مقابله با "مهاجرت غیرقانونی" به شمار می‌رود. اما، در ایالت ایلی‌نوی یک قاضی در شیکاگو این تصمیم رئیس جمهور آمریکا را رد کرد. علاوه بر شیکاگو، شهرهای بزرگی مانند نیویورک، لس‌آنجلس، هوستون و سانفرانسیسکو از مناطق مهمی هستند که شمار زیادی از مهاجران غیرقانونی را پذیرفته‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت فرمانده مهم طالبان  توسط ارتش افغانستان

"ملا خیرالدین لَنگ" فرمانده برجسته و سرشناس طالبان ، به همراه چهار نفر از عناصر این گروه تروریستی در عملیات ارتش افغانستان در جوزجان به هلاکت رسیدند.همزمان، گروه طالبان با حمله به یک پاسگاه نیروهای پلیس در شهر «قلعه نو» مرکز استان بادغیس در افغانستان شش پلیس را کشت و دو تن را به اسارت گرفت. بادغیس از جمله استان های ناامن در شمال افغانستان است که با فاصله از استان هرات در همسایگی ایران قرار دارد وگروه طالبان در آن فعالیت گسترده ای دارد.

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرونده مرتضوی در بخش کهریزک 18 مهر رسیدگی می شود

ایسنا - وکیل‌مدافع اولیای‌دم روح الامینی از برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده سعید مرتضوی در تاریخ ۱۸مهرماه در شعبه 22 دادگاه تجدیدنظر استان تهران خبر داد.میرمجید طاهری ،اظهار کرد: دادگاه برای رسیدگی به پرونده شکایت عبدالحسین روح‌الامینی پدر یکی از قربانیان حادثه کهریزک، وقت جدید تعیین کرده که ۱۸ مهر ماه زمان رسیدگی به اتهام این فرد در رابطه با پرونده کهریزک است .وکیل مدافع اولیای دم روح الامینی یادآور شد: این جلسه  در ادامه جلسات برگزار شده قبلی است.

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تهدید مدیران اجرایی که سود دولت را واریز نمی کنند

تهدید مدیران اجرایی که سود دولت را واریز نمی کنند

طبق بخشنامه یک نهاد مسئول به تعدادی از مدیران دولتی، با اشاره به ترتیباتی که تبصره 20 قانون بودجه سال 1396 درباره واریز سود سپرده به حساب های خزانه تعیین کرده، متذکر شده است کلیه دستگاه های مشمول بند قانونی مذکور، موظف به اجرای دقیق این دستور بوده و تخلف از آن، تصرف در وجوه و اموال دولتی محسوب و مشمول مجازات های مالی مندرج در قانون مجازات اسلامی خواهد بود.

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور اضطراری دولت درباره آمادگی برای سیل و زلزله

دستور اضطراری دولت درباره آمادگی برای سیل و زلزله

بر اساس ابلاغیه یک مسئول ارشد اجرایی به وزارتخانه های نفت و نیرو، از آن ها خواسته شده با توجه به تصمیم جدید دولت درباره ضرورت مدیریت هرچه بهتر حوادث طبیعی، به تدوین "برنامه جامع پاسخ سریع" شامل مواردی چون قطع اتوماتیک و سریع جریان های گاز، برق و آب حین رخدادهایی چون زلزله و سیل، ظرف 6 ماه از زمان ابلاغ این نامه و اجرای آن ظرف 5 سال آینده اقدام کنند.

یک شنبه 26 شهریور 1396  1:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺نظرسنجی ایسپا ( جهاددانشگاهی):
 ۶۱.۱ درصد مردم ایران موافق حضور زنان در ورزشگاه‌ها هستند/عصرایران

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️آغاز اعطای تسهیلات به ٣٠ هزار بازنشسته از مهرماه
🔹مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: تسهیلات بدون بهره کوتاه مدت که قرار است به ٣٠ هزار نفر از بازنشستگان تامین اجتماعی تخصیص یابد، در مهر و آبان امسال اعطا می شود./ایرنا

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️گزافه‌گویی‌ «مسعود بارزانی» علیه ایران و ترکیه
🔹«مسعود بارزانی» گفت: موردی که موجب تعجبم شده این است که ای کاش می‌فهمیدیم از چه زمانی شما آن‌قدر نگران تمامیت ارضی، استقلال و قانون اساسی عراق شده‌اید؟ این مسئله برایم مهم است که چگونه این موارد این روزها برای همسایگان ما مهم شده‌اند/عصرایران

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️کتک زدن تکنسین اورژانس پس از نجات بیمار از مرگ 

اعضای یک خانواده پس از اینکه تکنسین اورژانس پدر خانواده را از مرگ نجات داد، او را مورد ضرب و شتم قرار دادند. 
🔹عصر امروز تکنسین موتورلانس اورژانس برای نجات مرد ۵۰ ساله به خانه او در کنار ریل راه آهن شهر قدس مراجعه کرد . 
🔹این مرد که دچار اوردوز شده بود سر انجام با تلاش تکنسین اورژانس از مرگ نجات یافت و به سطح هوشیاری ۱۵ رسید. 
🔹پس از نجات پدر خانواده، فرزندان و برادرانش از نیروی اورژانس درخواست کردند که به بیمار دیازپام تزریق کند تا او را به کمپ ترک اعتیاد ببرند. 
🔹وقتی شاکری-تنکسین اورژانس- از اینکار امتناع کرد، اعضای خانواده ۱۵ دقیفه او را به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادند. 
🔹سرانجام این تکنسین اورژانس با تلاش همکارانش به بیمارستان منتقل شد. 
🔹حال عمومی این نیروی اورژانس مساعد گزارش شده است/جماران

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️جمع آوری 50 ماهی سمنقور از عطاری های فردیس

🔹رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فردیس: طی بازدیدی که از 50 عطاری این شهرستان صورت گرفت، 8 عطاری ماهی سمنقور را به صورت خشک شده خرید و فروش می کردند که موارد جمع آوری و عطاری های متخلف جریمه شدند

🔹ماهی سمنقور جانوری دوزیست از خانواده سوسمار است. با توجه به ضوابط شکار صید محیط زیست هر گونه خرید و فروش و تکثیر آن ممنوع است و تاکنون هیچ گونه تایید علمی (درباره خواص درمانی آن) انجام نشده است

🔹این ماهی بعد از خشک کردن مورد استفاده قرار می گیرد و حرام گوشت است/ایرنا

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹رئیس‌جمهور روحانی برای حضور در هفتاد و دومین مجمع عمومی سازمان ملل، تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد/منبع:ایسنا

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 رئیس جمهور پیش از عزیمت به نیویورک:
🔹حضور در سازمان ملل فرصت خوبی برای زدودن شبهات نسبت به ایران است/منبع:ایرنا

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺تخلیه پایانه‌های مسافربری روسیه به خاطر تهدید بمب گذاری
🔹 در پی تهدید بمب گذاری در پایانه‌های مسافربری بیش از 120 هزارنفرازمردم روسیه تخلیه شدند/منبع:عصر ایران

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دهقانی، عضو  تیم دوومیدانی معلولین: پاداش برنز جهانی سوئد 5 هزار تومان بود!/ به آبدارچی یا نظافتچی بودن یک اداره هم قانع هستم/ تنها دارایی و سرمایه‌ام یک موتورسیکلت است/منبع:ایسنا

یک شنبه 26 شهریور 1396  10:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها