0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

انگور خلیل آباد خراسان رضوی به شهرهای دیگر و روسیه صادر می شود

انگورخلیل آباد خراسان رضوی به شهرهای دیگر و روسیه صادر می شود

انگور خلیل آباد خراسان رضوی به شهرهای دیگر و روسیه صادر می شود

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت: امسال افزون بر 95 هزار تن محصول انگور از سطح 6 هزار تاکستان های این شهرستان برداشت شده است.مجید طاهرپور در گفت و گو با ایرنا افزود: 80 درصد این محصول تبدیل به کشمش شامل انواع سبز قلمی، دودی، طیفی، کالیفرنی(طلایی) و مویز و بقیه آن برای مصرف تازه خوری به شهرستان های مشهد، تهران، تبریز، و نیز خارج کشور از جمله روسیه صادر شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 شهریور 1396  11:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

«تأثیر عرفان نظری بر نظام حکمت صدرایی» روانه بازار نشر شد

کتاب «تاثیر عرفان نظری بر نظام حکمت صدرایی»، چهل و هفتمین کتاب گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به قلم علی اعلایی بنابی، محقق این گروه، با بهای 35 هزار تومان، روانه بازار نشر شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب در پنج بخش، تأثیر عرفان نظری بر حکمت صدرایی را در روش شناسی و مباحث کلان هستی‌شناسی، تحلیل می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 شهریور 1396  11:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناصر چشم‌آذر در هنگام اجرادچار مشکل جسمی شد

ناصر چشم آذر پیش کسوت موسیقی پاپ  پنج شنبه شب در کنسرت ارکستر بزرگ «ایستگاه» دچار مشکل جسمی شد.به گزارش مهر،  وی در اواسط این اجرا و پس از نواختن ساز آکاردئون برای دقایقی دچار ضعف عمومی و مشکل جسمی شد ولی با مساعد شدن حالش در بخش دوم برنامه بار دیگر روی صحنه رفت. وی پس ازپایان کنسرت به بیمارستان منتقل شد که خوشبختانه مشکلی گزارش نشده و مرخص شد.

شنبه 25 شهریور 1396  11:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصوبه اخیر آمریکا بر قراردادهای خرید هواپیمای ایران تاثیر ندارد

ایرنا - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری،گفت: از آن جا که قراردادهای خرید هواپیماهای جدید در سطح بین المللی منعقد شده است، مصوبه اخیر کنگره آمریکا در مورد ممنوعیت فروش هواپیما به ایران تاثیری بر اجرای این قراردادها ندارد. «علی عابدزاده» افزود: تمامی قراردادهای منعقد شده با شرکت های سازنده طبق برنامه اقدام مشترک یا برجام انجام شده و این توافق ایران با جامعه جهانی به تایید سازمان ملل متحد نیز رسیده است.

شنبه 25 شهریور 1396  12:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخوندی: ۲۶۰ هزار نفر در بانک مسکن پس انداز کرده اند

وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲۶۰ هزار نفر در کشور امسال برای خرید مسکن اقدام به پس انداز یکم کرده اند. به گزارش ایسنا، آخوندی با اشاره به تامین مالی مسکن از طریق پس انداز اظهار کرد: در این روش هر فرد با ۶ ماه پس انداز در بانک مسکن تا یک برابر می تواند تسهیلات دریافت کند. همچنین اگر فردی ۱۰ میلیون تومان پس انداز داشته باشد بانک موظف است بعد از سه سال سپرده گذاری او ۶۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۸ درصد پرداخت کند که زوجین تا ۱۴۰ میلیون تومان می توانند به این روش تسهیلات دریافت کنند. به گفته آخوندی، سالانه ۲۵۰ هزار نفر می توانند از این طریق، تسهیلات مسکن دریافت کنند. 

شنبه 25 شهریور 1396  12:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای دستور پوتین برای تامین 20 درصدی مواد غذایی روسیه از ایران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان این که ظرفیت تولیدی موجود در کشور، تامین کننده نیاز 160 میلیون نفر است، اظهار کرد: پوتین به صورت ویژه دستور داده که تجار روسی، 20 درصد از نیاز این کشور را در بخش مواد غذایی و محصولات صنعتی از ایران تامین کنند که ارزش مالی آن، حدود 40 میلیارد دلار برآورد می شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امامی امین، از سهم پایین تجارت ایران با روسیه انتقاد کرد و گفت: اکنون تراز تجاری ما با این کشور،500 میلیون دلار است. این در حالی است که ترکیه، در همسایگی ما دارای سهم 40 میلیارد دلاری در تجارت با روسیه است. آن هم در شرایطی که بُعد مسافت آن با روسیه، دو برابر ایران است.

شنبه 25 شهریور 1396  12:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار شریعتمداری به استفاده خودروسازان از لاستیک های خارجی

وزیر صنعت با بیان این که اولویت تولید با محصولات داخلی است، اظهار کرد: در صورتی که گزارش های استفاده خودروسازان از تایرهای خارجی روی خودروهایی که وارد بازار می‌کنند، درست باشد و تولیدکنندگان داخلی تایر تحت فشار کالاهای وارداتی قرار بگیرند، انجمن‌های تولیدکننده تایر می‌توانند درخواست خود را به کمیسیون ماده یک ارائه کنند تا بعد از بررسی، افزایش تعرفه واردات تایر در دستور کار قرار گیرد. به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در حاشیه مجمع عادی سالانه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: اولویت بر این است که تولیدکننده داخلی بتواند با تنوع محصول و کیفیت مناسب در یک بازار رقابتی محصولات خود را به بازار ارائه کند.

شنبه 25 شهریور 1396  12:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودروهای ایرانی معادل خودروهای ۱۹۸۰ میلادی هستند

خودروهای ایرانی معادل خودروهای ۱۹۸۰ میلادی هستندخودروهای ایرانی معادل خودروهای ۱۹۸۰ میلادی هستند

ایسنا - رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو اظهار کرد: تکنولوژی خودروهای داخلی ما با تکنولوژی خودروهای روز دنیا بسیار متفاوت بوده و از نظر آیرودینامیک بدنه و موتور می‌توان آن ها را مطابق با دهه ۱۹۸۰ میلادی دانست.

شنبه 25 شهریور 1396  12:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نفت همچنان بالای 55 دلار

نفت همچنان بالای 55 دلارنفت همچنان بالای 55 دلار

فارس - هر چند قیمت نفت در معاملات دیروز کاهش یافت، اما همچنان بالای ۵۵ دلار معامله می‌شود و در مسیر ثبت متوسط افزایش هفتگی قرار دارد. به گزارش رویترز، با سرعت گرفتن پاک سازی پس از تندبادها و با پیدا شدن چشم انداز با ثبات تری برای تقاضا، قیمت نفت در مسیر ثبت افزایش هفتگی قرار گرفته است. هر بشکه نفت برنت روز گذشته به 55.47 دلار بالاترین قیمت از 13 آوریل (اسفند سال گذشته) رسیده بود.

شنبه 25 شهریور 1396  12:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روسیه برای دور زدن تحریم از ارز دیجیتالی استفاده می‌کند

روسیه برای دور زدن تحریم از ارز دیجیتالی استفاده می‌کندروسیه برای دور زدن تحریم از ارز دیجیتالی استفاده می‌کند

مهر - رئیس کمیته دولتی دوما گفت: به منظور فراهم کردن بستر برای آن دسته از افرادی که علاقه مند به سرمایه گذاری در این کشور هستند می توان از ارزهای دیجیتالی استفاده کرد. به گفته «آکسالکوف» که از ایده قانونی شدن تجارت با ارزهای رمزنگار در روسیه حمایت می کند، از این ابزار می توان در تمامی سطوح اجرای پروژه های فعلی این کشور استفاده کرد.

شنبه 25 شهریور 1396  12:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تصمیم ارزی برای جلوگیری از گرانی مرغ

تصمیم ارزی برای جلوگیری از گرانی مرغتصمیم ارزی برای جلوگیری از گرانی مرغ

تسنیم - با تصمیم اخیر ستاد تنظیم بازار، ارز مبادله‌ای دوباره به واردات انواع کنجاله سویا به‌منظور جلوگیری از افزایش قیمت گوشت مرغ اختصاص یافت. این محصول به عنوان نهاده در مرغداری ها استفاده می شود.

شنبه 25 شهریور 1396  12:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرکت کوگاز کره جنوبی خرید گاز از ایران را بررسی می‌کند

شرکت کوگاز کره جنوبی خرید گاز از ایران را بررسی می‌کندشرکت کوگاز کره جنوبی خرید گاز از ایران را بررسی می‌کند

تسنیم - به گزارش پایگاه خبری کره تایمز، شرکت کره گاز کورپوریشن (کوگاز) در حال بررسی واردات گاز طبیعی از ایران و آمریکاست تا به منابع تامین انرژی خود از خاورمیانه و آفریقا تنوع ببخشد. این شرکت همچنین قصد دارد فرصت های خریداری سهام برخی میادین گازی در این دو کشور را بررسی کند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چقدر کیف مدرسه به کشور وارد شد؟

چقدر کیف مدرسه به کشور وارد شد؟چقدر کیف مدرسه به کشور وارد شد؟

خبرگزاری میزان - براساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی چهار ماه نخست امسال ، در 4 ماه اول امسال بیش از ۳۹۷ تن کیف مدرسه، چمدان، و کیف مدارک از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است. براساس واردات این حجم کیف به کشور، یک میلیون و ۵۲۸ هزار و ۷۹۵ دلار ارز از کشور خارج شد. ارزش ریالی این حجم واردات، حدود چهار میلیارد و ۹۶۰ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۴۱۸ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 واکنش تند حمید درخشان به اظهارات علی کریمی
🔹حمید درخشان سرمربی پیشین تیم نفت طلاییه صحبت‌های روز گذشته علی کریمی پس از دیدار مقابل گسترش فولاد را غیر حرفه ای دانست
🔹 وقتی ایشان تیم را ول کردند و رفتند حرفه‌ای بود، اما کار ما غیرحرفه‌ای؟! 
🔹بهتر است کریمی تمرکزش را روی تیم خودش بگذارد، نه مسائل دیگر
🔹 ایشان در ابتدای مسیر مربیگری حضور دارند و انجام این صحبت‌ها درست نیست
🔹آقای کریمی! بهتر است مشکلات خودتان را گردن دیگران نیندازید/تسنیم

شنبه 25 شهریور 1396  6:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ترامپ: برای مبارزه با تروریسم باید اینترنت را قطع کرد زیرا وسیله اصلی جذب نیرو برای تروریست ها است

شنبه 25 شهریور 1396  6:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها