0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️جزئیات جدید از شهادت زائران ایرانی در ناصریه عراق/ تاکنون ۸ نفر از زائران ایرانی به شهادت رسیدند

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت:
🔹 اسکورت‌ها و محافظان کاروان‌های مجاز حج و زیارت، با عوامل گروهک تروریستی داعش درگیر شدند که این درگیری موجب آسیب‌دیدگی و مجروح شدن ۴ تن از زائران شد که متاسفانه یکی از زائران ۱۰ ساله با نام محمدیاسین روشی از کاروان هرمزگان به شهادت رسید.

🔹 دو کاروان دیگر زائران ایرانی که متعلق به کاروان‌های آزادبر استان فارس بوده‌اند، نیز در محل حادثه قرار داشتند، که ۷ نفر به شهادت رسیده و تعدادی نیز مجروح شده‌اند.

🔹 کار شناسایی شهدا و مجروحان ایرانی این حادثه ادامه دارد و طی ساعات آتی نام و مشخصات آنها به اطلاع مردم می‌رسد/باشگاه خبرنگاران

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 24 شهریور 1396  6:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️اسامی زائران مجروح شده هرمزگانی در عراق اعلام شد

🔹️حسن اکبری‌زاده مدیر کاوران،عاطفه زحمت کش ،کنیز زحمت کش و محمد یاسین روشی (10 ساله) از زائران هرمزگانی  در این حادثه مجروح شدند.
🔹️زائران هرمزگانی در نمازخانه رستورانی مشغول اقامه نماز بودند که مجروح شدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 24 شهریور 1396  6:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️لیست اسامی شهدا و مجروحین حادثه تروریستی ناصریه عراق اعلام شد

🔹سازمان حج و زیارت لیست شهدا و مجروحین حادثه تروریستی ناصریه عراق را اعلام کرد.

🔹لیست اسامی شهدا و مجروحین حادثه تروریستی ناصریه تا این لحظه بدین شرح است:

شهدای کاروان آزاد شهر کبار استان فارس:
🔹کهیار نیازی فرزند نگهدار
🔹محمد حسن سرافراز فرزند غلامحسین
🔹جهانشیر روستا فرزند ملک حسین
🔹الله داد چراغی فرزند محمد حسین

مجروحین کاروان آزاد شهر کبار استان فارس:
🔹علیرضا شایسته خواه
🔹اصغر عباسی
🔹امیر حسین فقیهی
🔹امین حسین فقیهی
🔹فریدون غفاری 
🔹فریده رمضان پور
🔹محسن کشاورز

شهید کاروان تحت نظر سازمان حج و زیارت از استان هرمزگان:
🔹محمد حسین روشی 10 ساله

مجروحین کاروان تحت نظر سازمان حج و زیارت از استان هرمزگان:
🔹حسین اکبرزاده (مدیر کاروان)
🔹طیبه زحمتکش 
🔹کنیز زحمتکش

جمعه 24 شهریور 1396  6:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ترامپ همزمان با اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران، تعلیق تحریم‌های برجامی ایران را برای ۱۲۰ روز دیگر تمدید کرد/فارس

جمعه 24 شهریور 1396  6:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️تکرار ماجرای آتنا در تهران !

همسایه ها به خانه کفترباز شیطان صفت هجوم بردند 
🔹عده ای از همسایه های محله ای در گمرک تهران که از ماجرای مرگ پسر 11 ساله خشمگین شده بودند به خانه قاتل کفترباز هجوم بردند.
🔹دقایقی پیش تعدادی از اهالی محله گمرک به خانه کفترباز شیطان  صفت که در یک سناریوی هولناک ابوالفضل 11 ساله را به قتل رسانده بود رفتند و با شکستن شیشه های خانه وی که قتلگاه پسر نیز بود ابراز انزجار کردند.
🔹این تجمع با حضور ماموران پلیس خاتمه یافت. قاتل 24 ساله که به تازگی دوره سربازی خود را سپری کرده بود به نیت نامعلومی پسر 11 ساله را به خانه خود کشاند و سپس او را با ضربات چاقو به قتل رساند/تابناک

جمعه 24 شهریور 1396  6:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️بازار داغ پیراهن‌های مشکی در آستانه محرم/حضور پررنگ برندهای چینی و ترک‌

مجتبی درودیان رئیس اتحادیه پیراهن دوزان تهران:
🔹همزمان با نزدیک شدن به ایام ماه محرم پیراهن‌های چینی و ترک که از مبادی رسمی یا به شکل قاچاق وارد کشور شده‌اند در بازارها به فروش می‌رسند.
🔹اکنون یک پیراهن ایرانی که با پارچه و دوخت درجه ۲ در بازار عرضه شود قیمتی حدود ۳۰ هزار تومان دارد.
🔹پیراهن هایی با دوخت و پارچه متوسط به قیمتی حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.
🔹ایرانی با دوخت و پارچه خوب قیمتی حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان دارد 
🔹قیمت نمونه‌های چینی یا ترک بازار به طور معمول حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است

جمعه 24 شهریور 1396  6:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺با توجه به آمار منتشر شده از مراکز درمانی آمریکا، تعداد خانم هايى که برای راحت تر پوشیدن کفش پاشنه بلند یک یا دو تا از انگشتان پای خود را با جراحی حذف مى کنند رو به افزایش است!

جمعه 24 شهریور 1396  6:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺با توجه به آمار منتشر شده از مراکز درمانی آمریکا، تعداد خانم هايى که برای راحت تر پوشیدن کفش پاشنه بلند یک یا دو تا از انگشتان پای خود را با جراحی حذف مى کنند رو به افزایش است!

جمعه 24 شهریور 1396  6:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺اولین محموله از کمک های انسان دوستانه از سوی هلال احمر ایران برای پناهجویان میانمار به سمت بنگلادش ارسال شد/منبع:عصر ایران

جمعه 24 شهریور 1396  6:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨فوری

🔹 کره شمالی اقدام به شلیک یک فروند موشک از نزدیکی پیونگ یانگ به سمت ژاپن کرد
🔹دولت ژاپن به شهروندان خود هشدار داده که پناه بگیرند/منبع:ایرنا

جمعه 24 شهریور 1396  6:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️جزییاتی از جدیدترین موشکی که کره شمالی شلیک کرد

🔹این موشک که از نوع بالستیک دوربرد بوده، با گذر از فراز جزیره هوکایدو ژاپن در ساحل شرقی کیپ اریمو در جنوب این جزیره فرود آمده است

🔹سخنگوی دولت ژاپن اعتراض شدید اللحن کشورش نسبت به شلیک موشک از سوی کره_شمالی را اعلام کرد: اقدام متناسب را به همراه آمریکا و کره جنوبی در سازمان ملل پیگیری خواهیم کرد/منبع:ایرنا

جمعه 24 شهریور 1396  6:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺منابع آگاه در سازمان ملل اعلام کردند که شورای امنیت عصر امروز نشستی اضطراری را برای بررسی آزمایش اخیر موشکی کره‌شمالی برگزار کند/منبع:ایسنا

جمعه 24 شهریور 1396  6:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️چند خبر کوتاه

🔹 رییس پلیس راه جنوب استان فارس از وقوع یک تصادف در محور لار - بندرعباس با چهار کشته و ١٤ زخمی خبر داد/مهر

🔹تعداد کشته شدگان حادثه تروریستی ناصریه در جنوب عراق به 74 تن و تعداد زخمی ها به 93 تن افزایش یافت./در بین کشته شدگان ده تن از هموطنانمان هستند/صرفا جهت اطلاع

🔹محققان بیمارستان چشم و گوش ماساچوست برای اولین‌بار احتمال نابینایی در بزرگسالان را با آزمایش خون تشخیص دادند./ایسنا

جمعه 24 شهریور 1396  6:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺رئیس سازمان هلال احمر ایران به فارس گفت مراحل بعدی کمک‌های انسانی برای مسلمانان میانمار احتمالا تا ۱۶۰ تُن خواهد رسید وحساب ۹۹۹۹۹ هلال‌احمر نیز پذیرای کمک‌های مردمی است/منبع:فارس

جمعه 24 شهریور 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ترامپ: تا یک ماه دیگر خواهید دید در برابر ایران چه خواهم کرد
🔹ایران روح برجام را نقض کرده است و در برابر اقدامات ایران بیکار نخواهیم نشست
🔹توافق (هسته‌ای ۱+۵ با) ایران یکی از بدترین توافق‌هایی‌ست که تاکنون دیده‌ام. توافق ایران، توافق عادلانه‌ای برای کشور ما نیست.
🔹این توافق هیچ‌گاه نباید منعقد می‌شد
🔹 آنها مولفه‌های بسیاری و همچنین روح توافق را نقض کرده‌اند

جمعه 24 شهریور 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها