0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️سنایی سفیر ایران در روسیه:
🔹 پوتین گفت پایبندی ایران به برجام تا الان ثابت شده است.
🔹 روسیه مخالف هرگونه بازنگری در برجام است/yjc

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دبیرکل سازمان ملل:
🔹وضعیت انسانی در میانمار فاجعه‌بار است. به همه کشورها توصیه می‌کنم هرآنچه می‌توانند برای امدادرسانی انجام دهند/انتخاب

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ 10 شهروند و یک مقیم آمریکا از وزارت امنیت داخلی این کشور به دلیل تفتیش تلفن ها و لپ تاپ هایشان درحین مسافرت شکایت کردند
🔹شاکیان: این اقدام خلاف قانون اساسی آمریکا و قوانین حریم خصوصی است/ایرنا

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️آپدیت مهم اپل برای آيتونز؛ حذف دسترسی به اپ‌استور

🔹اپل با انتشار یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای آیتونز روی ویندوز و مک‌ او‌اس، دسترسی کاربران به اپ‌استور از طریق دسکتاپ را از این سرویس حذف کرد.

🔹بر اساس آنچه در صفحه‌ی پشتیبانی اپل آمده، تمرکز روی موسیقی، فیلم، برنامه‌های تلویزیونی، پادکست و کتاب‌های صوتی به مفهوم آن است که کاربران ناچار به استفاده از دستگاه‌های مبتنی بر iOS خود برای مدیریت اپلیکیشن‌های نصب‌شده روی آن‌ها هستند/خبر آنلاین

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیف خبرداد : پرداخت 692 هزار وام ازدواج طی امسال

سیف خبرداد : پرداخت 692هزار وام ازدواج طی امسال 

ولی ا... سیف رئیس بانک مرکزی در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره طرح وام قرض‌الحسنه ازدواج گفت: طرح براساس پیش بینی ما جلو ‌می‌رود و از ابتدای سال ۹۶ تاکنون ۶۹۲ هزار مورد پرداختی داشتیم؛ همچنین ۳۶۰ هزار مورد از این تعداد مربوط به همین دوره هفت هفته‌ای است که از ابتدای طرح می‌گذرد.  وی تاکید کرد: در زمان شروع اجرای طرح ۵۰۰ هزار نفر در نوبت بودند و در این مدت هم ۱۲۵هزار نفر دیگر افزوده شدند که از این تعداد ۳۶۰هزار مورد پرداخت شده  و حدود ۲۶۰ هزار نفر هم در نوبت داریم. سیف با بیان این که این طرح تا زمانی که صف به پایان برسد ادامه می‌یابد ، خاطرنشان کرد : یکی از ویژگی‌های اقدامات انجام شده این است که در استان‌های کمتر توسعه یافته بیشتر پیشرفت داشته و این مایه خوشحالی است و امیدواریم که بتوانیم نیاز‌های تمام زوج‌‌ها را تامین کنیم.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«حلیمه یعقوب» نخستین رئیس جمهور زن سنگاپور شد

«حلیمه یعقوب» رئیس سابق پارلمان سنگاپور رسما به عنوان نخستین رئیس جمهور زن این کشور انتخاب شد.بر اساس اعلام مجلس سنگاپور، حلیمه  تنها نامزد واجد شرایط برای احراز این پست بود. البته به غیر از وی چهار فرد دیگر نیز برای این پست نامزد شدند اما تنها صلاحیت وی برای احراز این پست تایید شد.دولت سنگاپور با هدف حفظ انسجام در این کشور چند فرهنگی، اعلام کرد ریاست‌جمهوری که یک منصب تشریفاتی است این بار در اختیار اقوام مالایی قرار گرفته است.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واعظی : رئیس جمهور به نیویورک می رود

واعظی : رئیس جمهور به نیویورک می رود 

رئیس دفتر رئیس جمهور با اعلام خبر قطعی شدن سفر دکتر روحانی به نیویورک برای  شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد ، خاطر نشان کرد : این سفر کوتاه و فشرده خواهد بود و طی آن رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد. محمود واعظی در حاشیه نشست دولت به خبرنگاران گفت: همچنین دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا ، مسلمانان و نخبگان سیاسی این کشور واصحاب رسانه های آمریکایی از جمله برنامه های این سفر است. وی افزود : روحانی در این سفر مصاحبه هایی با رسانه های مختلف انجام می دهد و دیدارهای متعددی هم با روسای کشورهای مهم دنیا برنامه ریزی شده است. واعظی درباره نامه مولوی عبدالحمید به مقام معظم رهبری و پاسخ ایشان در خصوص حقوق اقلیت های مذهبی در کشور ، تصریح کرد : طبیعی است که دولت خود را مقید به سیاست های رهبری که ابلاغ یا بیان می شود می داند و این سیاست ها تقویت کننده موضع دولت در کارهای خود است. 

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«احمد وحیدی» رئیس دفتر آیت‌ا... هاشمی شاهرودی در مجمع تشخیص شد

«احمد وحیدی» رئیس دفتر آیت‌ا... هاشمی شاهرودی در مجمع تشخیص شد

فارس - احمد وحیدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دفتر آیت‌ا... هاشمی شاهرودی شد. این برای نخستین بار است که یک عضو مجمع، رئیس دفتر ریاست مجمع  را عهده دار می‌شود. وحیدی سمت‌هایی همچون فرماندهی سپاه قدس، معاون طرح و برنامه‌ریزی وزارت دفاع، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و... را تجربه کرده است. وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تحصیلات آکادمیک خود را در رشته  «الکترونیک» و «علوم استراتژیک» به پایان رسانده است و در حوزه مدیریت نظامی و راهبردی در حوزه تحصیلات تکمیلی تخصص دارد.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فوت 26 زائر ایرانی در حج امسال

فوت  26 زائر ایرانی در حج امسال

فوت 26 زائر ایرانی در حج امسال

میزان - تا روزگذشته 26 زائر ایرانی به علت بیماری در حج امسال جان خود را از دست داده اند. کولیوندمعاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ایران،  وضعیت سلامت زائران ایرانی را خوب توصیف کرد و افزود: پیکر‌ ۱۱ تن از زائران فوت شده به ایران منتقل و پیکر هفت نفر نیز در سرزمین وحی به خاک سپرده شد. همچنین بستگان سه نفر از جان باختگان تقاضای دفن در مکه و بستگان پنج نفر دیگر تقاضای انتقال پیکر به ایران را مطرح کرده اند.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

٦ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش کمیته امداد هستند

٦ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش کمیته امداد هستند

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به جمعیت تحت پوشش کمیته امداد گفت: ٦ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش کمیته امداد هستند و باید برای کاهش این آمار برنامه ریزی شود.به گزارش میزان، فتاح با ارائه آماری از ایتام تحت پوشش کمیته امداد تصریح کرد: هم اکنون ١٧٥ هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند که به طور متوسط ماهانه به هر یتیم ١٤٠ هزار تومان از سوی خیران پرداخت می‌شود.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار محققان در پی وقوع توفان‌های سهمگین در جهان

در پی وقوع توفان‌های ویرانگر اخیر در جهان، یک محقق آمریکایی درباره عوارض عاطفی این رخدادها بر کودکان هشدار داد. به گفته محققان، کودکان در مقایسه با بزرگ سالان بیشتر تحت تاثیر فجایع و رخدادهای طبیعی قرار می‌گیرند. طبق این گزارش، کودکان توجه بیشتری را می‌طلبند و به نیازهای خود قبل از نیازهای دیگران فکر می کنند، این واکنشی طبیعی است که پاسخ دیگران به آن نباید عصبانیت یا ابراز خستگی باشد.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش آمار اشتغال با تقویت مهارت‌آموزی در دوره پیش و حین سربازی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس، آموزش فنی و حرفه‌ای را راهکار اشتغال پایدار دانست و بر ضرورت کاهش خدمت سربازی برای افراد دارای تحصیلات فنی و حرفه‌ای تأکید کرد. به گزارش خانه ملت روح ا... بابایی صالح درباره کسر خدمت سربازی برای افراد دارای تحصیلات فنی و حرفه‌ای ، تحقق این موضوع را ضروری خواند و گفت: با توجه به معضل بیکاری در کشور این راهکار می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود اشتغال داشته باشد و انتظار می‌رود این پیشنهاد نیروهای مسلح هر چه سریع‌تر تحقق یابد و عملیاتی شود.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استفاده از کیسه‌های پلاستیکی یک بار مصرف در استرالیا ممنوع می‌شود

طبق اعلام مقامات دولتی استرالیا از سال 2018 استفاده از کیسه‌های پلاستیکی یک بار مصرف در ایالت استرالیای غربی ممنوع می‌شود. هدف از اجرای این طرح، مقابله با آلودگی پلاستیکی اعلام شده است که به طور چشمگیری به حیات موجودات دریایی و پرندگان آسیب وارد می‌کند.

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام تبریک وزیر ارشاد برای روز ملی سینما

دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با انتشار پیام کوتاهی به مناسبت روز ملی سینما، این روز را گرامی داشت. او در توئیت خود نوشت: «جهان، ایران را با طبیعت زیبا، روح شاعرانه و سینمای انسانی اش می شناسد. قدرشناس این موهبت هستیم. روز ملی سینما گرامی.»

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نماینده مجلس: تلویزیون، سریال کره ای را به فیلم ایرانی ترجیح ندهد

فاطمه ذوالقدر عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت درباره سیاست های تلویزیون در قبال سینمای ایران گفت: «امروزه فیلم های بسیاری در سینما تولید می شود که بسیاری از آن ها برای مخاطب تلویزیون نیز آموزنده بوده و می تواند موجب روشنگری شود اما مسئولان رسانه ملی همچنان خریدن سریال های کره ای را به فیلم های سینمایی داخلی ترجیح می دهند.» نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: «اگرچه برخی از فیلم های سینمایی بسیار تلخ بوده و مناسب مخاطب تلویزیون نیست اما از طرفی هم بسیاری از آن ها برای این دست از مخاطبان سریال های کره ای که هیچ تناسبی با آداب و فرهنگ ما ندارد مفیدتر خواهد بود.»

پنج شنبه 23 شهریور 1396  11:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها