0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺نماینده آمریکا در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی: 
🔹آمریکا به تعهدات خود در برجام پایبند است و انتظار دارد که ایران نیز بطور کامل تعهدات خود را اجرا کند/ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️سفر سردار سلیمانی به اقلیم کردستان برای دیدار با مقامات کُرد

🔹رسانه‌های کردی مدعی شدند که سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران به اقلیم کردستان سفر کرده و پس از دیدار با برخی مقامات در سلیمانیه راهی اربیل شده است تا در مورد مساله همه پرسی استقلال کردستان با مقامات کرد گفت‌وگو کند.

🔹این رسانه مدعی شده است که سردار سلیمانی تلاش دارد تا بارزانی همه پرسی را لغو کند./ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺شبکه اینترنت بی سیم در سراسر اروپا رایگان می شود

🔹از سال آینده میلادی، اتحادیه اروپا شبکه اینترنت بی‌سیم (وای فای) را به طور رایگان در سراسر شهرهای اروپا گسترش خواهد داد./ایرنا

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢همه سایت‌های همسریابی غیر مجازند

🔹معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی:
🔹 به‌جز سامانه ملی همسرگزینی، همه سایت‌های همسریابی غیر مجازند.

🔹 ورود این قبیل سایت‌ها به فضای شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام نگران کننده است.

🔹 این فضا به‌مراتب مخرب‌تر از سایت‌های همسریابی است. 

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جانشین دادسرای انقلاب مشهد :  ماموران قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی خراسان رضوی در پی رصد میدانی محل دپوی محموله مشروبات الکلی را در یکی از مناطق مشهد شناسایی و تحت نظر گرفتند.

قاضی مهدی بخشی:  با کشف مشروبات دو متهم دستگیر و یک دستگاه خودروی پژو 206اس.دی که متهمان مشروبات را با آن انتقال می‌دادند توقیف شد.

سه شنبه 21 شهریور 1396  10:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ولایتی: ادعای حق بازدید از مراکز نظامی «اختراع آمانو» است

تسنیم- علی اکبر ولایتی  درباره  اظهارات آمانو مبنی بر این که برای آژانس تفاوتی بین سایت‌های نظامی و غیرنظامی وجود ندارد، اظهار کرد: در قرارهای گذشته با آژانس به هیچ عنوان دسترسی به سایت‌های نظامی نبود و اگر چنین بود ما توافق نمی‌کردیم. ادعای چنین حقی اختراع آقای آمانو است. وی تاکید کرد: اگر او مستقل بود و تصمیم‌گیری‌اش بر اساس استقلال بود، باید برای بازدید از مراکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی فشار می‌آورد.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حقوق دانان کاخ سفید: داماد ترامپ از مقامش کناره گیری کند

حقوق دانان کاخ سفید: داماد ترامپ از مقامش کناره گیری کند

اعضای تیم حقوقی رئیس جمهور آمریکا بر این باورند که جرد کوشنر، داماد  ترامپ، باید پیش از انتشار گزارش‌هایی درباره قصورش در اعلام تماس‌هایش با روس‌ها در دوران انتقال قدرت، از منصب خود به عنوان مشاور و دستیار ترامپ کناره‌گیری می‌کرد.به نوشته وال‌استریت‌ژورنال، برخی از وکلای ترامپ از این واقعیت که کوشنر،  بیشترین تعامل را با روس‌ها داشته است، نگرانند. کوشنر گزارشی دقیق از تماس‌هایش را با مقامات خارجی در هنگام درخواست دریافت گواهی عدم سوءپیشینه امنیتی، ارائه نکرده است.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشته و زخمی شدن بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی یمنی در ۹۰۰ روز

مرکز قانونی حقوق و توسعه یمن، آماری را درباره تعداد تلفات و خسارت‌های وارد شده به یمن در۹۰۰ روز حملات متوالی سعودی منتشر و اعلام کرد که در این مدت بیش از ۱۲ هزار و ۹۰۷ نفر از غیرنظامیان یمنی کشته و ۲۱ هزار و ۱۶۵ نفر دیگر زخمی شده اند. همچنین 406 هزار و 289 منزل مسکونی و 773 مسجد در حملات سعودی ویران یا دچار آسیب دیدگی شدند. 269 بیمارستان و مرکز بهداشت، 791 مدرسه و موسسه آموزشی و  240 مرکز گردشگری در استان  های مختلف یمن نیز ویران شدند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استعفای 2 مبلغ سعودی گروه تروریستی "هیئت تحریر الشام"

المحسینی و العلیانی، دو مبلغ سعودی و قاضی شرعی هیئت تحریر الشام به دلیل تجاوز و درگیری‌های اخیر با گروه‌های دیگر در ادلب، استعفا کردند. این استعفا در حالی صورت گرفت که یک فایل صوتی از گفت‌وگوی ابومحمد الجولانی، فرمانده نظامی تحریر الشام و ابو الولید، فرمانده بخش ادلب فاش شد که در آن المحسینی و العلیانی را افرادی دانستند که تنها لباس روحانیت به تن می‌کنند. برای آن ها از توصیف "وصله‌زنندگان" استفاده و فعالیت‌شان در زمینه شرعی نیز به همین مسئله محدود شده است.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راهپیمایی بزرگ مردم کاتالونیا در حمایت از رای‌گیری استقلال

هزاران تن از مردم کاتالونیا برای دستیابی به استقلال از اسپانیا راهپیمایی کردند که نشانه‌ای از تمایل آن ها برای برگزاری همه پرسی استقلالی است که سه هفته دیگر برگزار می شود. همه پرسی استقلال در کاتالونیا با مخالفت شدید دولت مادرید همراه است اما جدایی طلبان کاتالونیا به دنبال برگزاری آن هستند. حدود ۴۰۰ هزار تن از مردم کاتالونیا در بارسلونا حضور یافتند که بخشی از افزایش تنش و چالش میان دولت مرکزی و این استان ثروتمند شمال شرقی اسپانیا محسوب می‌شود.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کلینتون: پوتین نمی‌خواست من در انتخابات پیروز شوم

هیلاری کلینتون ، نامزد دموکرات شکست خورده در انتخابات،  در مصاحبه‌ای با روزنامه یو اس ای تودی، اظهار کرد از تبانی تیم ترامپ با روس‌ها در جریان کمپین انتخاباتی سال گذشته مطمئن شده است.وی خاطرنشان کرد: «مسلما در این مسئله (ارتباط با روس‌ها) یک نوع ارتباط و تفاهم وجود داشته است. تردیدی ندارم که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه می‌خواست من در انتخابات شکست بخورم و ترامپ پیروز شود و مطمئن هستم بین ترامپ و تیم عملیاتی‌اش با روسیه یک نوع رابطه مالی وجود دارد».

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیران دولتی مراقب سوابق کارمندان خود باشند

مدیران دولتی مراقب سوابق کارمندان خود باشند

بر اساس ابلاغیه یک مقام مسئول به تعدادی از سازمان ها و ادارات دولتی، تاکید شده با توجه به ابهامات و برخی اشتباهاتی که در سامانه کارگزینی تعدادی از مستخدمان دولتی مشاهده شده، مدیران مربوطه باید توجه داشته باشند امکان احتساب سوابق فعالیت های غیردولتی کارکنان دولت، در ارتقای پایه و رتبه آن ها وجود ندارد و صرفا بنا به شرایطی که در قانون مصوب سال ۱۳۷۲ مجلس مشخص شده، برخی از این سوابق در بازنشستگی آن ها لحاظ خواهد شد.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور به آخوندی برای تهیه نقشه بارانی ایران

دستور به آخوندی برای تهیه نقشه بارانی ایران

بر اساس ابلاغیه جدید دولت به وزیر راه و شهرسازی تاکید شده است با توجه به پیشنهاد پنج عضو کابینه برای مدیریت هرچه بهتر منابع آبی حاصل از نزولات جوی، سازمان هواشناسی موظف است ظرف شش ماه از زمان ابلاغ این مصوبه، نقشه و فهرست شهرها و روستاهای دارای میانگین بلند مدت بارش سالانه یعنی 250 میلی متر و بالاتر از این مقدار را در سراسر کشور تهیه و به دولت اعلام کند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرطان در ایران نسبت به کشورهای دیگر آمار بالایی ندارد

ایلنا - عبدا... فضل علی زاده نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: سازمان بهداشت جهانی طی سال های اخیر سرطان را از نظر میزان بروز و شیوع آن رتبه بندی کرده و پنج رتبه را در نظر گرفته و از بیشترین به پایین طراحی کرده است؛ در این رتبه بندی ایران در رده چهارم قرار دارد و این یعنی سرطان در ایران نسبت به کشورهای دیگر رقم بالایی ندارد.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

327 کودک بازمانده از تحصیل در تهران

327 کودک بازمانده از تحصیل در تهران

327 کودک بازمانده از تحصیل در تهران

رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی 327 کودک بازمانده از تحصیل در سه ماه نخست امسال در تهران خبر داد و گفت: این کودکان از بین کودکان کار و خیابان شناسایی شدند. به گزارش ایرنا ، انوشیروان محسنی بندپی دیروز (سه شنبه) در آیین طرح تهیه لوازم تحریر و پوشاک برای کودکان کم برخوردار  افزود: آمار غیررسمی حکایت از بیش از 400 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در کشور دارد ؛ در استان سیستان و بلوچستان 17 هزار کودک بازمانده از تحصیل شناسایی شده اند.

چهارشنبه 22 شهریور 1396  9:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها