0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️روحانی در حکمی حسام الدین آشنا و علی جنتی را برای یک دوره دوساله به عنوان «نماینده رییس جمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما» منصوب کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 20 شهریور 1396  8:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢 اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان با روش جدید از اول مهر

🔻دکتر بطحایی، وزیر آموزش و پرورش: بادو شرکت بیمه‌گذار برای قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان مذاکره شده است.
🔻تا اول مهر و قبل از آنکه تاریخ قرارداد بیمه تکمیلی فعلی منقضی شود، دستورالعمل جدید بیمه تکمیلی ابلاغ خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 20 شهریور 1396  8:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺منشا هم جواب عمر السوما را داد
🔹مهاجم پرسپولیس در خصوص کری خوانی ستاره الاهلی گفت: من استفاده از کلمات و حرف زدن را دوست ندارم و ترجیح می‌دهم در زمین پاسخ آنها را بدهم/ورزش ۳

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️آمانو: آژانس تفاوتی بین مراکز نظامی و غیرنظامی قائل نیست/ ایران به تعهداتش پایبند بوده است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:
🔹آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زمان امضای توافق هسته‌ای تا کنون، پایبندی ایران به تعهدات هسته‌ای این کشور را راستی آزمایی کرده است.
🔹ایران به تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای سال 2015 میلادی پایبند بوده است.
🔹در صورت نیاز، شفاف‌سازی و فراهم کردن امکان دسترسی به سایت‌ها را از ایران خواستار خواهیم شد. 
🔹آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بین سایت‌های نظامی و غیرنظامی تفاوت قائل نیست و هر زمان که ضروری باشد، اجازه دسترسی درخواست می‌کند/دانا

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺بازداشت 1400 زن خارجی در عراق
🔹پایگاه خبری میدل ایست آنلاین انگلیس گزارش داد که دولت عراق یک هزار و 400 تن از زنان خارجی تروریست های داعش و فرزندانشان را بازداشت کرده است/انتخاب

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️آشنا «مشاور رییس جمهور و رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک»  شد
🔹روحانی در حکمی حسام‌الدین آشنا را به سمت «مشاور رییس جمهور و رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک» منصوب کرد.
🔹رییس‌جمهور در حکم آشنا نوشته: انتظار دارد طرح‌ها و پیشنهادات جامع، در زمینه‌های مختلف «سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و روابط بین‌الملل» با رعایت سیاست‌های کلی نظام ارائه نمایید.

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺آزادی پسربچه 8 ساله عنبرآبادی در دلگان سیستان و بلوچستان از چنگال آدم ربایان بعد از 60 روز | به دلیل طلب مالی که از شخصی داشته اند، به اشتباه پسر همسایه را می ربایند/ایران

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️افزایش شمار کشته شدگان زمين لرزه مکزیک به 96 نفر
🔹زمين لرزه ای به بزرگی 8 و 2 دهم ريشتر پنجشنبه شب جنوب مکزیک را لرزاند./واحد مرکزی خبر

دوشنبه 20 شهریور 1396  10:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرط پرداخت مطالبات فرهنگیان و سرانه مدارس تا اول مهر

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر مشکلی برای خزانه ایجاد نشود تا آغاز سال تحصیلی بخشی از مطالبات و سرانه مدارس پرداخت می شود. سید محمد بطحایی در گفت وگو با مهر درباره واریز سرانه مدارس، اظهار کرد: تلاش می کنیم تا آغاز سال تحصیلی مبالغی را تهیه کنیم تا بخشی از مطالبات و سرانه مدارس را پرداخت کنیم. وی افزود: زمان پرداخت سرانه مدارس و مطالبات فرهنگیان دست خزانه است.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعیم قاسم: موافقت عربستان با مناطق « کاهش تنش» در سوریه، اقرار به شکست است

معاون دبیرکل حزب‌ا... لبنان اعلام کرد، عربستان با پذیرش ایجاد مناطق کاهش تنش در سوریه، به شکست اعتراف کرد. نعیم قاسم به اولین مصاحبه تلویزیونی «ابومصطفی» از فرماندهان میدانی حزب‌ا... در دیرالزور نیز پرداخت و گفت: با پیام برادر ابومصطفی می‌خواستیم بگوییم ما هم بخشی از معادله در منطقه هستیم و حزب‌ا... مانند ارتش، شریکی اصلی در پیروزی‌های لبنان است.وی همچنین تاکید کرد که آزادسازی «دیرالزور» پیروزی نهایی بر داعش بود.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سازمان ملل: کشتار در میانمار به پاک سازی نژادی شباهت دارد

سازمان ملل: کشتار در میانمار به پاک سازی نژادی شباهت دارد

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل گفت که عملیات علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار "نمونه کلاسیک پاک سازی نژادی" است. رعد الحسین از دولت میانمار خواست هر چه سریع‌تر "عملیات خشونت‌آمیز نظامی " را علیه اقلیت روهینگیا متوقف کند. همزمان دالایی لاما، رهبر بودایی‌های تبت درخصوص فرار آوارگان روهینگیایی از میانمار، گفت که اگر بودا بود، به آن ها کمک می‌کرد. درخواست سازمان ملل نیزدر حالی مطرح شده است که دولت میانمار آتش‌بس یک جانبه "ارتش آزادی‌بخش روهینگیای آراکان" را رد کرده است.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«استیو بنن» با رهبری جمهوری خواهان کنگره اعلام جنگ کرد

«استیو بنن» با رهبری جمهوری خواهان کنگره اعلام جنگ کرد

استراتژیست ارشد سابق ترامپ که ماه گذشته کاخ سفید را ترک کرد، مک کانل، رهبر اکثریت سنا و پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان را به تلاش برای بی اثر کردن انتخابات 2016 متهم کرد. وی این افراد را به شکست در جایگزینی طرحی برای  بیمه اوباما نیز متهم و تاکید کرد که از سایت خود برای معرفی این افراد به عنوان شخصیت هایی که به ترامپ کمک نکردند، استفاده خواهد کرد.بنن همچنین با اعلام وفاداری کامل به ترامپ از افراد درز دهنده اطلاعات از کاخ سفیدبه شدت انتقاد کرد.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کره شمالی به آمریکا در صورت اعمال تحریم‌های تازه هشدار داد

کره شمالی به آمریکا در صورت اعمال تحریم‌های تازه هشدارداد

کره‌شمالی در بیانیه‌ای اعلام کرد، اگر پیشنهاد مد نظر واشنگتن برای اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه پیونگ‌یانگ در جلسه شورای امنیت تصویب شود، ایالات متحده بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد. آمریکا درخواست کرده است تا درباره تحریم‌های جدید علیه کره‌شمالی در سازمان ملل رای‌گیری انجام شود. کره‌شمالی ششمین و قوی ترین آزمایش اتمی خودش را یک هفته پیش انجام داد که نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد بود اما پیونگ‌یانگ مدعی است که باید بازدارندگی هسته‌ای خود را علیه آن چه تخاصم آمریکا می‌بیند، تقویت کند.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:43 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پوتین به سفیر جنجالی روسیه در آمریکا نشان افتخار اعطا کرد

پوتین به سفیر جنجالی روسیه در آمریکا نشان افتخار اعطا کرد

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهورروسیه به کیسلیاک سفیر جنجالی این کشور در آمریکا، نشان افتخار  اعطا کرد. کیسلیاک در سال‌های 2008 تا 2017  سفیر روسیه در آمریکا بود که‌ در سال‌های آخر دوره تصدی وی جنجال‌های بسیاری در خصوص ارتباط  ترامپ و  ستاد انتخاباتی وی با مسکو به راه افتاد. نشان افتخار « نوسکی» معمولا به آن دسته از کارمندان دولت با دست‌کم 20 سال سابقه خدمت به پاس خدمات ارزشمند آن ها اعطا می‌شود. این نشان در ابتدا به عنوان یک نشان افتخار نظامی در جنگ جهانی دوم اعطا می‌شد.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:43 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امین‌زاده: پیشنهاد رسمی برای وزارت علوم به من داده نشده است

باشگاه خبرنگاران - الهام امین‌زاده معاون حقوقی سابق رئیس جمهور درباره مطرح شدن نامش برای وزارت علوم، گفت: در مورد پیشنهاد بنده به عنوان وزیر علوم به طور رسمی چیزی اعلام نشده است. وی افزود: من این موضوع را رد نمی کنم زیرا تلویحا مواردی مطرح است اما هنوز چیزی قطعی نشده است. معاون حقوقی سابق رئیس جمهور تصریح کرد: با افراد دیگری هم در این باره صحبت شده و تنها با من صحبت نشده است، اکنون سوابق و شایستگی ها در حال بررسی است. امین زاده تصریح کرد: رئیس جمهور تا قبل از محرم، دو وزیر نیرو و علوم را معرفی می کند.

سه شنبه 21 شهریور 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها