0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️نتایج آزمون کتبی دانشنامه فوق تخصصی پزشکی اعلام شد

🔹دکتر محمد حسین پورکاظمی،رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور:
🔹۳۷۰ نفر در این آزمون شرکت کرده بودند که ۷۷ درصد آنها پذیرفته شده‌اند.
🔹آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی نیز از امروز ۱۸ شهریور آغاز شده است و تا ۲۱ شهریور ادامه دارد. نتایج نهایی این آزمون نیز تا اواسط مهر ماه اعلام خواهد شد./ايسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 18 شهریور 1396  7:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دیدار سفیر جدید روسیه و ترامپ
🔹اسپوتنیک: «آنتونف» پس از تسلیم استوارنامه اش گفت که در انتظار همکاری آمریکا برای منافع مشترک هستیم. روابط 2 کشور در دوره ترامپ پرتنش تر از همیشه است/ ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 18 شهریور 1396  7:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️رئیس سازمان مدیریت بحران: به سیل زدگان روستایی 20 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد، 5 میلیون تومان بلاعوض و 2 میلیون تومان تسهیلات معیشتی پرداخت می شود.
🔹 به سیل زدگان شهری 30 میلیون تومان با کارمزد 5 درصد، 6 میلیون تومان بلاعوض و 2 میلیون تومان تسهیلات معیشتی پرداخت خواهد شد

شنبه 18 شهریور 1396  7:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ حمید درخشان عصبانی می‌شود
🔹با اعلام سرمربیگری علی کریمی در نفت تهران، حمید درخشان عصبانی از اتفاقات پیش آمده، به دنبال دریافت مطالبات 900 میلیون تومانی‌اش از مسئولان جدید باشگاه است.
🔹سرمربی پیشین نفت مبلغ قراردادش را از مدیران جدید باشگاه طلب کرده و از این رو مدیران طلاییه قصد دارند از او تخفیف بگیرند. اتفاقی که هنوز به توافق ختم نشده و درخشان نیز تهدید کرده اجازه نمی‌دهد کریمی روی نیمکت نفت بنشیند! /ورزش سه

شنبه 18 شهریور 1396  7:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴انتخاب بهترین های فوتسال سال ٩٥                                                                                                                                                                                                           محمد طاهری مرد اخلاق - مس سونگون بهترین باشگاه در زمینه حرفه‌ای سازی - نسیم نوازنده پدیده جوان لیگ بانوان - مسلم اولادقباد پدیده لیگ برتر - سپاهان اصفهان باشگاه اخلاق بانوان -  فرش آرا باشگاه اخلاق لیگ برتر -  فرزانه توسلی بهترین دروازه بان لیگ برتر بانوان -  سپهر محمدی بهترین گلر لیگ  - رز جلیل‌زاده بهترین سرمربی بانوان  - رضا لک بهترین سرمربی باشگاهی لیگ برتر - فهیمه زارعی بهترین بازیکن لیگ بانوان شد که در مراسم غایب بود

شنبه 18 شهریور 1396  7:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لاوروف: مذاکرات ایران، روسیه و ترکیه در باره سوریه پیشرفت کرده است

ایرنا - سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت: پیشرفت های قابل توجهی در مذاکرات میان تهران، مسکو و آنکارا برای شاخص ها و شیوه های تامین امنیت در منطقه امن استان ادلب به دست آمده است. وی ادامه داد: امیدوارم در آینده نزدیک اخبار مشخص تری در این باره داشته باشیم.وی همچنین گفت: ششمین دور نشست سوری درآستانه پایتخت قزاقستان 23 شهریور برگزار می شود.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تجلیل از 119 حافظ قرآن در نهمین دوره آزمون سراسری «ترنم وحی»

تجلیل از 119 حافظ قرآن در نهمین دوره آزمون سراسری «ترنم وحی»

نهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن کریم ،همراه با ترجمه وتدبر، موسوم به «ترنم وحی»، جمعه گذشته با تجلیل از 119حافظ کل قرآن و با حضور معاون قرآن وعترت وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی وجمعی از اعضای جامعه قرآنی کشور، درشهرستان مس سرچشمه کرمان، برگزارشد. به گزارش خراسان،دراین مراسم حجت الاسلام و المسلمین حشمتی، معاون قرآن وعترت وزیر ارشاد، با بیان این که برای توسعه فرهنگ و فهم عمومی قرآن ، ناچار به استفاده از فناوری روز و زبان هنرهستیم، تصریح کرد: گاهی یک فیلم کوتاه یا یک داستان خوب، می تواند پیام قرآن را با زبان گویاتری به جهانیان برساند. 303 حافظ کل قرآن کریم از 17 استان، درمرحله استانی این آزمون شرکت کردند و سپس، 149 نفر به مرحله کشوری راه یافتند که بیشترین تعداد آن ها از استان های زنجان، کرمان، یزد، قزوین و تهران هستند. 

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بارزانی مدعی شد: امیدوارم ناچار نشویم سر کرکوک بجنگیم

مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق درباره احتمال درگیری نظامی در مناطق مورد مناقشه مانند کرکوک و طوزخورماتو گفت: "امیدواریم ناچار نشویم با کسی بجنگیم و نمی‌خواهیم با کسی بجنگیم."بارزانی با رد نگرانی‌های عواقب احتمالی همه‌پرسی استقلال مدعی شد: "اصلا چه موقع این جا (عراق) امنیت و آسایش داشته است که ما از به هم خوردنش بترسیم؟ کی عراق یک پارچه بوده است که الان از به هم خوردنش بترسیم؟ آن ها که این حرف‌ها را می‌زنند و فقط بهانه می‌تراشند."

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲۹۰ هزار روهینگیایی به بنگلادش گریخته اند

آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، حدود ۲۹۰ هزار روهینگیایی در دو هفته گذشته از خشونت‌های ایالت ناآرام راخین در میانمار به بنگلادش گریخته‌اند. این جمعیت حدود یک سوم مسلمانان ساکن میانمار است. به گزارش رویترز، یک گروه حقوق بشری اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد حدود ۴۵۰ خانه در یک شهر مرزی میانمار که سوزانده شده بود از سکنه روهینگیا خالی شده؛ اقدامی که این اقلیت مسلمان می‌گوید گامی برای اخراج آن هاست. 

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمریکا به دنبال تحریم‌های جدید کره‌شمالی

آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد این کشور قصد دارد فردا دوشنبه جلسه ای را برای رای گیری درباره پیش نویس قطعنامه تحریم‌های جدید علیه برنامه هسته‌ای و موشکی کره شمالی برگزار کند. آمریکا می‌خواهد شورای امنیت تحریم‌هایی در حوزه‌های نفتی، صادرات نساجی و استخدام کارگران کره شمالی در خارج از این کشور علیه پیونگ یانگ و تحریم‌های ممنوعیت سفر و مسدود کردن اموال شخص کیم جونگ اون رهبر این کشور اعمال کند.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محاصره فرودگاه نظامی دیرالزور شکسته شد

منابع میدانی اعلام کردند که نخستین نیروهای ارتش سوریه و مقاومت وارد فرودگاه نظامی دیرالزور شدند. باورود نیروهای ارتش سوریه به فرودگاه محاصره سه ساله این فرودگاه و محله های «هرابش» و «الطحطوح» شکسته شد. یگان های مهندسی و تخریب ارتش 400 مین و تله انفجاری را در اطراف این فرودگاه خنثی کردند. فرودگاه دیرالزور یک فرودگاه نظامی است که به ساکنان این شهر نیز خدمات مسافرتی ارائه می کرد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تصویب قانون تبدیل شدن ایالت کاتالونیا به یک جمهوری

پارلمان ایالتی کاتالونیا به لطف غیبت سه حزب مخالف و همراهی دو حزب استقلال طلب «جونت پل سی‌» و «کوپ» که  اکثریت کرسی ها را دارند، قانون موقت حقوقی و پایه گذاری جمهوری کاتالونیا را تصویب کرد.  این قانون تنها هنگامی می‌ تواند به اجرا در آید که همه پرسی‌ یکم اکتبر برگزار شود و در این همه پرسی‌ ، اکثریت مردم به جدایی کاتالونیا رای مثبت دهند .در چنین وضعیتی، یک جمهوری قانونی که حاکمیت ملی‌آن در دست مردم کاتالونیا است تشکیل می شود .

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیانیه دفتر هاشمی شاهرودی درباره سفر به عراق

فارس - دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیه‌ای، سفر اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عراق را غیررسمی و به منظور زیارت عتبات عالیات خواند. براساس این گزارش، دراین بیانیه آمده است : بدین وسیله دفتر آیت‌ا... هاشمی شاهرودی اعلام می‌دارد سفر ایشان به عراق، سفری غیررسمی است و به منظور زیارت عتبات عالیات و مرقد مطهر ائمه اطهار (سلام‌ا... علیهم اجمعین) صورت گرفته و آن چه برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند، اساسا فاقد صحت است.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تذکر به روحانی درباره نحوه پرداخت پول به بازنشسته ها

تذکر به روحانی درباره نحوه پرداخت پول به بازنشسته ها

بر اساس نامه روزهای اخیر علی لاریجانی رئیس مجلس به حجت الاسلام حسن روحانی، با اشاره به این که بر اساس قانون بودجه سال 96 مقرر شده است دستگاه های اجرایی مجاز ‌باشند از محل فروش اموال و دارایی‌ های غیرمنقول مازاد خود برای بازخرید کارکنان مازاد رسمی و غیررسمی و پرداخت پاداش پایان خدمت افراد بازنشسته یا بازخرید شده اقدام کنند، تاکید شده است مصوبه خردادماه هیئت دولت مبنی بر تغییر محل تامین اعتبار اقدامات مذکور، مغایر با قانون محاسبات عمومی بوده و باید ابطال شود.

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعلل 3 ساله دولت برای مقابله جدی تر با تغییر کاربری اراضی

تعلل 3 ساله دولت برای مقابله جدی تر با تغییر کاربری اراضی

در حالی که بر اساس تصمیم روزهای گذشته هیئت دولت، تعدادی از دستگاه های اجرایی و حاکمیتی مکلف شده اند در حریم و خارج از حریم شهرهای شمالی کشور، اقدامات قانونی را برای قلع و قمع بنا و مستحدثات غیرمجاز انجام دهند، بررسی ها نشان می دهد درخواست مربوط به تصویب این اقدامات مهم برای مقابله با تغییر کاربری اراضی، از تیرماه سال 1393 به هیئت دولت ارائه شده بود و پس از 38 ماه به تصویب کابینه رسیده است!

یک شنبه 19 شهریور 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها