0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺ظریف در دیدار با فرستاده نخست وزیر ژاپن
🔹ایران امن‌ترین، باثباترین و دموکراتیک‌ترین کشور منطقه است
🔹امیدواریم ژاپن به شریکی قوی برای ایران تبدیل شود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 15 شهریور 1396  8:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

⭕️عصر امروز وزيرراه وشهرسازي بصورت سر زده در فرودگاه بین المللی  شهید هاشمی نژاد شهر مشهد حضور یافت و از روند  ارايه تسهيلات  و خدمات فرودگاهی به مسافران و زائران  بازدید بعمل آورد

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 15 شهریور 1396  8:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺کریمی جایگزین درخشان میشود
🔹باشگاه نفت تهران ساعاتی پیش به شرکت پارس طلاییه واگذار شده است
🔹مالک جدید این باشگاه قصد دارد هدایت تیم فوتبال نفت را به علی کریمی بسپارد/ایلنا

چهارشنبه 15 شهریور 1396  9:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️مادر شهید «جنگجو» دعوت حق را لبیک گفت

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی:
🔹ساعاتی پس از تشییع پیکر مطهر شهید حسن جنگجو، مادر شهید که از چندین روز پیش در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود، دعوت حق را لبیک گفت.

چهارشنبه 15 شهریور 1396  9:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺سلحشوری:
🔹تا زمانی که امکان حضور همه زنان در ورزشگاه‌ها فراهم نشود، ترجیح می‌دهم به استادیوم نروم
🔹مسئولان در یکی از دربی‌ها امکان حضور آزمایشی بانوان را فراهم کنند

چهارشنبه 15 شهریور 1396  9:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ترامپ: اقدام نظامی، گزینه نخست ما در قبال کره شمالی نیست. باید ببینیم چه می‌شود/ گفت‌وگوی خوبی با رئیس‌جمهور چین داشتم. ۱۰۰% با من موافق بود.

چهارشنبه 15 شهریور 1396  9:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راهکار وزیر آموزش و پرورش برای صندوق ذخیره فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: سازوکاری برای این صندوق اندیشیده شده است تا مشکلات پیش آمده برطرف شود و در حال قانونی کردن این راهکارها هستیم، یکی از این راهکارها این است که سهام داران این صندوق که معلمان هستند، بتوانند برخی از اعضای هیئت مدیره صندوق را خودشان انتخاب کنند.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دی میستورا: معارضان سوری بپذیرند که پیروز نشدند

فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه در سخنانی تأکید کرد: معارضان سوری باید واقع بین باشند و درک کنند که در جنگ پیروز نشدند. به گزارش النشره، «استفان دی میستورا» گفت: دیرالزور اکنون به طور نسبی آزاد شده است و پیش بینی می شود آزادسازی کامل آن خیلی زود اعلام شود. ما برای برقراری آتش بس فراگیر در سوریه تلاش می کنیم.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افشای سند سیاست‌های انگلیس پس از برگزیت

یک مدرک به تازگی در اختیار روزنامه گاردین قرار گرفته که نشان می‌دهد انگلیس پیش‌نویس طرح‌هایی را آماده کرده است تا بلافاصله پس از خروج از اتحادیه اروپا تعداد مهاجران کشورهای عضو این اتحادیه را در انگلیس کاهش دهد. انگلیس تلاش می‌کند اولویت در تجارت به نیروی کار داخلی داده شود. شهروندان اتحادیه اروپا که به انگلیس مهاجرت می‌کنند، مجوز اقامت دو ساله می‌گیرند و مهاجران دارای مهارت، اقامت پنج ساله می‌گیرند.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استرالیا به ساکنان اردوگاه پناهجویان غرامت می دهد

دادگاه عالی ایالت ویکتوریا در استرالیا تایید کرد که دولت باید غرامتی به مبلغ ٧٠ میلیون دلار استرالیا (٥٦ میلیون دلار آمریکا) به پناهجویان مستقر در جزیره پاپوآی گینه نو که به اردوگاه های پناهجویان در خارج این کشور اعزام و به طور غیرقانونی در شرایط نامساعدی نگهداری می‌شدند، بپردازد. این سنگین‌ترین غرامتی است که استرالیا به دلیل نادیده گرفتن حقوق بشر مجبور به پرداخت آن شده است.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار عفو بین‌الملل درباره شکنجه مخالفان سیاسی

عفو بین‌الملل در گزارشی درباره رواج شکنجه زندانیان سیاسی در مصر هشدار داد و اعلام کرد: «شکنجه گسترده در بازداشتگاه‌های سراسر مصر می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت و قابل پیگرد قضایی باشد.» در این گزارش از شیوه‌های مختلف شکنجه نام برده شده که شامل ضرب و شتم و شوک الکتریکی است. همچنین گفته شده است در مواردی، به فرد بازداشتی با باتوم تجاوز شده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افتتاح بندر «حمد» برای دور زدن تحریم‌های عربی

دولت قطر یک بندر جدید را در سواحل جنوبی خلیج فارس رسما افتتاح کرد که به گفته مقام‌های قطری نقش کلیدی در تجارت منطقه‌ای ایفا و در عین حال تحریم‌های چهار کشور عمده عربی علیه آن کشور را کم‌اثر خواهد کرد. از زمانی که عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین و مصر قطر را تحریم کردند، علاوه بر مواد غذایی، مصالح ساختمانی مورد نیاز برای تکمیل و ساخت استادیوم‌های ورزشی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ به این بندر ارسال شده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برآورد اشتباه آمریکا از توان هسته ای کره شمالی

اندیشکده آمریکایی «نورت 38 »  در واشنگتن که به صورت ویژه  برنامه هسته ای کره شمالی را رصد می کند در جدیدترین گزارش خود عنوان کرده است که پیونگ یانگ بیش از آن چه قبلا برآورد می‌شد، پلوتونیم و دیگر مواد مورد نیاز برای ساخت بمب هسته‌ای در اختیار دارد.  تحلیل «نورت۳۸» بر مبنای تصاویر حرارتی ماهواره‌ای است.  این تصاویر ماهواره‌ای از سپتامبر سال گذشته تا پایان ژوئن امسال از آزمایشگاه رادیوشیمی پایگاه هسته‌ای یونگ‌بیون گرفته شده است. اندیشکده نورت ۳۸ می‌گوید، تصاویر تاسیسات غنی سازی اورانیوم آن پایگاه نیز می‌تواند فعالیت سانتریفیوژهای استفاده شده برای افزایش ذخایر اورانیوم غنی سازی شده را نشان دهد. از پلوتونیم و اورانیوم غنی شده می‌توان در ساخت سلاح‌های هسته‌ای استفاده کرد. این گزارش در حالی منتشر می شود که به دنبال آزمایش‌های هسته ای و موشکی کره‌شمالی در ماه‌های اخیر، تنش میان پیونگ یانگ و جامعه بین المللی به ویژه ایالات متحده افزایش یافته و تحریم‌های آن کشور تشدید شده است.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رحمانی فضلی: تغییرات در وزارت کشور آغاز شده است

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور روز گذشته در حاشیه نشست هیئت دولت در حالی که قصد مصاحبه با خبرنگاران را نداشت در پاسخ به این سوال که چه زمانی تغییرات در وزارت کشور از جمله استانداران و فرمانداران آغاز می شود ، اظهار کرد: این تغییرات شروع شده است. وی درباره این تغییرات جزئیاتی ارائه نکرد اما پیشتر برخی منابع خبری از احتمال تغییر تعدادی از استانداران خبرداده بودند.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ولایتی: کشتار مسلمانان میانمار با یک ادعای واهی انجام می شود

ولایتی: کشتار مسلمانان میانمار با یک ادعای واهی انجام می شود

به گزارش دانش پور خبرنگار خراسان، علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل ، روز گذشته در جمع خبرنگاران با تاکید براین که «کشتار مردم میانمار با یک ادعای واهی نژادپرستانه انجام می شود و می‌ گویند چندهزارسال پیش مسلمانان این جا نبوده اند در حالی  که چند هزار سال پیش اصلا اسلام نبوده است» گفت: این همان فریاد مظلومیتی است که غربی ها در آن می دمیدند  و این خانم(آنگ سانگ سوچی ) هم آمده و همان سیاست میانمار را برای مردمی که ده ها نسل در آن جا  زندگی می کنند، اجرا می‌ کند در حالی که او ادعا‌های بشردوستانه داشت، قطعا این سیاست شکست خورده است و قابل دوام نیست مانند سیاست رژیم اسرائیل در جنوب غرب آسیا.

پنج شنبه 16 شهریور 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها