0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺 منابع آگاه سوری اعلام کردند ۱۱۳ تن از اعضای داعش که در کاروان سرگردان در بادیه سوریه میان حومه حمص و دیرالزور حضور داشتند، به نیروهای نظام سوریه پیوستند/ابنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دیلی میل: یک نوجوان روس با شلیک گلوله و پرتاب نارنجک دودزا همکلاسی های خود را در شهر ایوانتیفکا هدف قرار داد/در این حمله  4 نفر زخمی شدند/منبع:ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در مورد کشته شدن دو کولبر در روز گذشته توسط هنگ مرزی گفت: من الان اطلاع دقیقی در این مورد خاص ندارم اما موضوع را پیگیری خواهم کرد/ایسنا

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺در بسیاری از افراد خوردن ماست در هنگام ناهار موجب خواب آلودگی میشود

بهترین زمان برای مصرف ماست شبها میباشد که باعث آرامش در خواب میشود/میزان

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️اعلام نتیجه DNA حجاج مفقودشده در فاجعه‌ منا تا هفته آینده

رییس سازمان حج و زیارت:
🔹آزمایش DNA خانواده‌های ۱۱ زائر مفقود شده فاجعه منا انجام شده و طبق اظهارات وزارت حج و صحه عربستان، نتیجه حدودا یک هفته‌ی دیگر اعلام خواهد شد/تابناک

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️وقوع جنایت خانوادگی در خیابان یخچال تهران / کشف ۳ جسد

🔹مرد عصبانی پس از قتل همسر و فرزندش، به زندگی اش پایان داد.

🔹ساعت ۲۱ دوشنبه شب، از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ خبر فوت اعضای یک خانواده سه نفره در محدوده خیابان یخچال به کلانتری ۱۲۴ قلهک اعلام شد

🔹بررسی های اولیه تیم بررسی صحنه جرم نشان داد که در این جنایت سه عضو یک خانواده شوهر ۴۰ ساله و همسر ۳۶ ساله به دلیل اختلاف خانوادگی با یکدیگر درگیر شده که در  این درگیری پسر ۱۴ ساله آنها نیز به احتمال زیاد توسط پدرش و پس از ارتکاب جنایت اول و قتل همسر، به قتل رسیده است.

🔹جسد عامل جنایت نیز در داخل خانه کشف شده است. /میزان

‌‎‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️صدور مجوز حضور برخی نمایندگان زن در استادیوم آزادی

🔹پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس از صدور مجوز حضور برخی نمایندگان زن در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی ایران و سوریه خبر داد و در عین حال گفت که همچنان معتقد است تا وقتی امکان حضور آزادانه همه زنان در ورزشگاه ها میسر نشده، مخالف اینگونه حضور گزینشی زنان است/تابناک

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️بطحایی در واکنش به حادثه واژگونی مرگبار اتوبوس دانش‌آموزان: تقصیر آموزش و پرورش است، به دانش‌آموزان ریاضی و فیزیک یاد دادیم، محافظت و ایمنی نه!

سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت تعدادی از دانش آموزان حادثه داراب گفت: 
🔹به فرزندان خود یاد نداده‌ایم چگونه خود را در برابر خطر محافظت کنند. در همین حادثه داراب اگر دختران کمربند ایمنی بسته بودند اتفاقی در این ابعاد نمی‌افتاد، زیرا اتوبوس فقط واژگون شده بود. تقصیر آموزش و پرورش است، ما ریاضی و فیزیک را خوب یاد داده‌ایم اما محافظت و ایمنی را به دانش‌آموزان نیاموخته ایم./ ایسنا

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️قفل کودک برای آیفون ترامپ!

🔹زمانی که دونالد ترامپ کار خود را به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا آغاز کرد از او انتقاد می‌شد - و برخی هم او را مسخره می‌کردند - چون او از گوشی هوشمند «سامسونگ گالاکسی اس۳» استفاده می‌کرد. این مدل گوشی هوشمند قدیمی به شمار می‌رفت و به لحاظ امنیتی در سطح انواع جدیدتر گوشی‌های هوشمند نبود

🔹از آنجا که رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند هدف خوبی برای هکرهایی با علائق گوناگون باشد، ترامپ سرانجام راضی شد که گوشی هوشمندش را عوض کند و حال او صاحب گوشی هوشمندی شده که به گزارش Business Insider، برای انجام کارهایی محدود تنظیم شده است.

🔹روی آیفون رئیس‌جمهور آمریکا یک اپ مفید سوار شده و آن هم توییتر است. همه کاربردهای دیگر به دلایل امنیتی مسدود شده‌اند. حتی مرورگر وب روی این گوشی هوشمند عمل نمی‌کند. یعنی ترامپ که از لب‌تاپ استفاده نمی‌کند، برای اینکه بتواند یک مقاله را بخواند، باید از دستیارش بخواهد که آن را برایش چاپ کند./عصر ایران

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️اهدای اعضای بدن نوعروس همدانی به 4 بیمار زندگی دوباره بخشید

🔹مرحومه معصومه قرائی نوعروس 26 ساله که با نامزدش در تدارک زندگی مشترک در ایام عید قربان بود، به علت تصادف مرگ مغزی شده بود/رکنا

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ترکیب تیم ملی ایران مقابل سوریه اعلام شد:

🔹علیرضا بیرانوند، احسان حاج صفی، میلاد محمدی، مرتضی پورعلی گنجی، مهدی طارمی، علی کریمی، محمد انصاری، علیرضا جهانبخش، رامین رضاییان، سردار آزمون، اشکان دژاگه

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️تعرفه قیمت اینترنت موبایل گران نخواهد شد

🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: تلاش می کنیم، در ۱۰۰ روز اول دولت دوازدهم، اینترنت ثابت و مصارف خانگی غیر حجمی شوند و حدف فروش اینترنت حجمی برای اینترنت ثابت در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد/مهر

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢واردات گندم همچنان ممنوع است

🔹وزیر جهاد کشاورزی: با توجه به کافی بودن ذخایر گندم امسال نیازی به واردات نداریم./ایلنا

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢 افزایش 7 درصدی دانش‌آموزان مدارس غیردولتی خراسان رضوی 

🔹رئیس اداره مشارکت‌های مردمی و مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش خراسان رضوی: درصد رشد تعداد دانش‌آموزان و مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید به ترتیب هفت درصد و ۱۵ درصد است.

🔹هم اکنون 10  درصد دانش آموزان و 13 درصد مدارس استان در حوزه غیردولتی فعالیت می‌کنند./تسنیم

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢 عامل قتل در مجلس عروسی روستای پساوه تایباد دستگیر شد

در پی درگیری و نزاع طایفه‌ای در اوایل بامداد روز نهم شهریور  در مراسم عروسی و مصدوم شدن سه نفر که در نهایت یکی از آنها به علت شدت جراحات وارده فوت کرد  در همان ساعات اولیه   ۹ نفر از عاملان اصلی نزاع توسط مأموران انتظامی پاسگاه مشهد ریزه تایباد دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال یافتند.

در نهایت یکی از آنان که ۲۰ سال داشت در برابر شواهد ادله و آلات به دست آمده لب به اعتراف گشود و به قتل با وارد کردن ضربه با چاقو به شکم مقتول اعتراف کرد./ پلیس 

سه شنبه 14 شهریور 1396  7:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها