0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ایران به 4 سازنده خارجی بازی رایانه‌ای متصل شد

وزیر ارتباطات در صفحه اینستاگرام خود ازاتصال مستقیم به چهارشرکت بازی ساز «والو، ریوت، بلیزارد و گیم فورج» خبر داد و نوشت: مذاکره برای انتقال سرورهای شرکت‌های محبوب جوانان، به عنوان یک راه حل دایمی آغاز شده است.به گزارش ایرنا، آذری جهرمی روز گذشته  نوشت: اکنون با اتصال مستقیم به این چهار شرکت علاوه بر این که «پینگ» در ارتباط بین الملل با محصول‌های این چهار شرکت به 80 میلی ثانیه رسیده و حدود 50 درصد نسبت به گذشته بهتر شده است، بهبود بسیار شایانی نیز در «جیتر» مشاهده می‌شود که به طورقطع این راه حل موقت بهبود قابل توجهی برای شما به ارمغان می‌آورد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

وزیر کار: رشد 6 درصدی ظرفیت ایجاد 500 هزار شغل دارد تدابیری دیگر لازم است

وزیر کار با بیان این که اقتصاد ما در بهترین حالت خود، اگر شش درصد رشد داشته باشد، تنها ظرفیت ایجاد 500 هزار شغل را دارد، اظهار کرد: در صورتی که مدیریت بازار کار به بهترین شکل انجام نشود، با کسری 500 هزار شغل در سال مواجه خواهیم بود. وی افزود: سالانه 32 هزار میلیارد تومان باید صرف مدیریت بازار کار شود. به گزارش ایسنا و فارس، علی ربیعی در حاشیه کارگاه بین‌المللی مطالعات بازار کار، گفت: اقتصاد ما در بهترین حالت خود اگر شش درصد رشد داشته باشد ظرفیت ایجاد تنها 500 هزار شغل را دارد بنابراین با کسری 500 هزار شغل دیگر مواجه خواهیم بود اگر مدیریت بازار کار را به بهترین شکل انجام ندهیم.   ربیعی همچنین از اجرای طرح رسته‌های پرکشش منطقه‌ای در طول چهار سال آینده خبر داد و گفت: این طرح زمینه‌ ایجاد ۴۰۰ هزار شغل را در کشور فراهم می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستمزد 100 هزار دلاری فرزند ترامپ برای سخنرانی در دانشگاه تگزاس

دستمزد100هزاردلاری فرزند ترامپ برای سخنرانی در دانشگاه تگزاس

دستمزد 100 هزار دلاری فرزند ترامپ برای سخنرانی در دانشگاه تگزاس

دونالد ترامپ جونیور فرزند ارشد رئیس جمهور آمریکا بابت ایراد سخنرانی در دانشگاه دولتی «شمال تگزاس»، صد هزار دلار (حدود380میلیون تومان)دریافت می‌کند.«واشنگتن پست» نوشت: این مبلغ را شرکتی که از کمک کنندگان مهم مالی به حزب جمهوری خواه به شمار می رود پرداخت خواهد کرد.ترامپ پسر، ماه ژوئیه قرار دادی با دانشگاه «شمال تگزاس» امضا کرد که بر اساس آن وی در ازای نیم ساعت سخنرانی و شرکت در یک جلسه نیم ساعته پرسش و پاسخ ، صد هزار دلار دریافت می کند.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهادت کودک فلسطینی زیر چرخ خودروی صهیونیست ها

شهرک نشین تندروی صهیونیست دختربچه پنج ساله فلسطینی را در نزدیکی شهرک کریات اربع در شهر الخلیل با خودروی خود زیر گرفت.« دینا الجعبری» دختر بچه پنج ساله فلسطینی که به شدت زخمی شده بود، به بیمارستان هداسا در قدس اشغالی منتقل شد اما ساعاتی بعد بر اثر شدت جراحات در بیمارستان به شهادت رسید. شهرک نشینان صهیونیست همواره تحت حمایت نیروهای امنیتی صهیونیستی دست به اقدامات خشونت آمیز علیه فلسطینیان می زنند و تاکنون شمار زیادی از فلسطینیان به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیده و شمار زیادی هم زیر چرخ های خودروهای شهرک نشینان جان باخته اند.دینا الجعبری به طور حتم آخرین قربانی خشونت‌های اشغالگران قدس شریف نخواهد بود و با وضعیت کنونی جهان اسلام به ویژه کشورهای عربی باید در انتظار وقوع جنایات دیگری از سوی صهیونیست ها باشیم.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سنگ اندازی آمریکا در توافق حزب ا... با داعش

سنگ اندازی آمریکا در توافق حزب ا... با داعش

ائتلاف آمریکایی به اصطلاح  ضد داعش با تأکید بر این که کاروان تروریست‌های انتقالی به دیر الزور را بمباران می‌کند، بار دیگر اعلام کرد که با توافق حاصل شده بین حزب‌ا... و داعش همراهی نمی‌کند. همزمان، حزب‌ا... لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت سوریه و این حزب به تعهدات خود درباره توافق اخیر با گروه تروریستی داعش پایبند هستند ولی جنگنده‌های آمریکایی از حرکت کاروان داعش به شرق سوریه ممانعت می‌کند. حزب‌ا... تأکید کرد، اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، مرگ حتمی در انتظار عناصر داعش و خانواده‌های آن ها خواهد بود و در بین آن‌ها، زنان حامله نیز هستند. براساس توافق مقاومت اسلامی لبنان –حزب ا... – با عناصر تروریستی داعش، تروریست ها با 30 دستگاه اتوبوس و آمبولانس مناطق مرزی لبنان و سوریه در قلمون را ترک می کنند و به البوکمال سوریه در نزدیکی مرزهای این کشور با عراق خواهند رفت.این توافق دیروزاجرایی شد و داعش نخستین عقب نشینی خود را تجربه کرد.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«عُقیربات»؛ مهم ترین مقر داعش در حماه در آستانه آزادسازی

ارتش سوریه و نیروهای مقاومت بر شهرک عقیربات  بزرگ ترین مقر داعش در حومه حماه به اضافه ۱۲ روستای دیگر تسلط یافته‌اند که مساحت آن پنج برابر مساحت شهر رقه است. به این ترتیب مساحت تحت کنترل داعش در حومه حماه تنها به ۱۰ کیلومتر مربع می‌رسد.شهرک عقیربات در شرق شهر حماه مرکز اصلی امدادرسانی داعش در اطراف بادیه سوریه است. این منطقه از نظر جغرافیایی از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ چرا که بین استان های رقه و حماه واقع شده است و عناصر داعش که قبلا از رقه و دیرالزور عازم حماه می شدند، در این منطقه جمع شده اند. با این تحول میدانی، ارتش سوریه و هم‌پیمانانش در جنگ دیرالزور پیروز شده اند و در واقع از نیروهای کردی که مورد حمایت آمریکا هستند و می‌خواهند عملیاتی را برای سیطره بر دیرالزور آغاز کنند، پیشی گرفته‌اند.جنگ دیرالزور از بزرگ ترین جنگ‌ها در سوریه است. دیرالزور یک استان نفت خیز است و حدود ۴۰ درصد از منابع نفتی سوریه را داراست.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر دفاع: حمایت از مقاومت با قدرت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد

مهر- امیر سرتیپ امیر حاتمی در گفت و گو با شبکه العالم گفت: ان شاءا... از محور مقاومت با قدرت مانند گذشته و حتی بهتر از گذشته حمایت خواهد شد. وی افزود: مقاومت در فرهنگ جمهوری اسلامی است، ملت ما در انقلاب و همین طور در دوران دفاع مقدس آثار آن را دید و از مقاومت نتیجه گرفت.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعریف دولتی از « مدیران اجرایی» باطل شد

تعریف دولتی از « مدیران اجرایی» باطل شد

در حالی که بر اساس ابلاغیه سال 1390 یکی از نهادهای دولتی که ملاک عمل برخی دیگر از دستگاه های اجرایی نیز قرار گرفته ، مقرر شده بود تعریف مدیران اجرایی شامل مسئولانی در دستگاه های دولتی شود که جایگاه مدیرکل یا بالاتر و هم تراز را در اختیار داشته و از برخی تسهیلات بهره مند شوند، با شکایت یکی از مدیران سابق دولتی به دستگاه قضایی، این ابلاغیه مسئولان دولت دهم در بخشی که مربوط به تعریف مدیران اجرایی است، ابطال و طی روزهای اخیر به دولت اعلام شده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار درباره نتایج کوله بری در اقتصاد غرب کشور  

بر اساس گزارشی که یک نهاد مسئول برای تعدادی از مدیران اجرایی و محلی ارسال کرده، با اشاره به بررسی های صورت گرفته درباره شرایط ناپایدار اقتصادی فعلی در مناطق مرزی غربی چون استان کردستان، تکیه بر "تجارت مرزی" را به عنوان تهدیدی جدی برای توسعه پایدار این منطقه دانسته و افزوده است نتایجی چون اشتغال ناپایدار ناشی از این وضعیت، نبود توان منطقه در جذب سرمایه های در گردش، تضعیف اشتغال در بخش کشاورزی و دام داری به نفع تجارت غیررسمی و قاچاق مرزی (از طریق کوله بری) و نیز خالی شدن جمعیت روستاها به نفع شهرها از جمله موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زیباکلام: اصلاح طلبان نمی توانند بگویند روحانی به ما ربطی ندارد

به گزارش نامه نیوز، صادق زیباکلام از فعالان سیاسی اصلاح طلب درباره رابطه روحانی با اصلاح طلبان معتقد است: روحانی بیش از آن چه که یک اصلاح طلب باشد یک اصولگراست. حتی می خواهم یک مرحله جلو بروم و بگویم آقای روحانی بیش از آن که به اصلاح طلبان نزدیک باشد در حقیقت به اصولگرایان نزدیک است. وی در عین حال تأکید کرد: در شرایط فعلی آقای روحانی بهترین گزینه ای است که وجود دارد چون اگر روحانی رئیس جمهور نبود کسی مثل احمدی نژاد رئیس جمهور می شد و اگر خیلی شانس می آوردیم قالیباف رئیس جمهور بود بنابراین چاره ای نیست مگر این که با آقای روحانی حرکت کنیم و در عین حال همه امیدمان به آقای روحانی نیست بلکه بیشتر امیدمان به توانمندی های خودمان است که بتوانیم کمر راست کنیم و بلند شویم. وی همچنین افزود: بد و خوب روحانی به پای اصلاح‌طلبان نوشته می‌شود و اصلاح‌طلبان نمی‌توانند بگویند روحانی به ما ارتباطی ندارد.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاجرنیا: دولت روحانی در 4 سال آینده به یک دولت راست تبدیل خواهد شد

تاجرنیا: دولت روحانی در 4سال آینده به یک دولت راست تبدیل خواهد شد
تاجرنیا: دولت روحانی در 4 سال آینده به یک دولت راست تبدیل خواهد شد

علی تاجرنیا، نماینده سابق مجلس در گفت و گو با آرمان درباره رویکرد دولت دوازدهم گفت: انتظار ما این بود که آقای روحانی کابینه دوازدهم را اصلاح‌طلبانه‌تر از کابینه گذشته تشکیل بدهد. این در حالی است که در عمل این اتفاق رخ نداده است. وی افزود: به نظر من رویکردی که آقای روحانی در پیش گرفته است در چهار سال آینده به یک دولت «حداکثر میانه» و یا «راست» تبدیل خواهد شد. تاجرنیا ادامه داد: اگر اصلاح‌طلبان به دنبال این هستند که پس از دولت آقای روحانی یک دولت اصلاح‌طلب روی کار بیاید باید از هم اکنون زمینه‌های این کار را فراهم و از گردش بیشتر آقای روحانی به سمت راست جلوگیری کنند.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کرباسچی: روحانی به سمت جناح راست مایل نشده است

غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران با رد کردن فاصله گرفتن روحانی از اصلاح طلبان و درباره رویکرد روحانی در گفت وگوی زنده تلویزیونی با مردم که برخی اصلاح طلبان آن را محافظه کارانه می دانند، با اشاره به این که حتی رئیس دولت اصلاحات نیز در دوران ریاست جمهوری مثل دوران انتخابات سخن نمی گفت، افزود: «انتخابات شرایط سیاسی کشور را حساس می کند و همه از ایده آل ها صحبت می کنند اما زمان اجرا که می رسد باید با مسائل به صورت واقعی و به دور از شعار برخورد کرد».  کرباسچی با تاکید بر این که روحانی به سمت جناح راست مایل نشده است، گفت: «روحانی را باید با توجه به شخصیت اش ارزیابی کرد. او را نمی توان با تاج زاده و حجاریان مقایسه کرد. همان طور که نمی توان او را با حسین شریعتمداری یا سردار عباسی مقایسه کرد».

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امانی: روحانی به وعده های انتخاباتی خود پای بند خواهد ماند

شهربانو امانی عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران هم در واکنش به زمزمه های مطرح شده درباره فاصله گرفتن حسن روحانی از اصلاح طلبان، گفت: رئیس جمهور حتی اگر ظاهرا از اصلاح‌طلبان فاصله گرفته باشد، در عمل به تعهدات و وعده‌های انتخاباتی خود پای بند خواهد ماند. وی افزود: آقای روحانی را مثل هر فرد دیگری باید بر اساس عملکرد و سوابقش ارزیابی کرد.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقیب زاده: کابینه روحانی «زد و بندی» است

احمد نقیب زاده فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با آفتاب یزد درباره چینش کابینه دوازدهم اظهار کرد: نه کابینه دولت یازدهم و نه کابینه دولت دوازدهم هیچ کدام فراجناحی  نبودند، بلکه کابینه اضطراری بودند. وی افزود: روحانی با تنگناهایی که وجود داشت افرادی را در آخرین لحظات انتخاب کرده است. وی با بیان این که خود من از ابتدا قائل به این بودم که کشور ما در وضعیتی نیست که بخواهد نزاع‌های ایدئولوژیک را تحمل کند، در تشریح دیدگاهش توضیح داد: مقصود من از فراجناحی بودن این است که افراد تکنوکرات غیر ایدئولوژیک را روی کار بیاورید و شروع به کار کردن کنید و محکم پیش روید. در چنین شرایطی موفق هستید ولی اگر بخواهید یک نوع کابینه «زد و بندی» سرهم کنید و هر گروهی را راضی نگه دارید، در چنین شرایطی کارکرد خوبی هم نخواهید داشت.وی تاکید کرد : من فکر می‌کنم رئیس جمهور باید بداند که به پشتیبانی اصلاح طلبان  نیازمند است برای این که جناح مقابل اگر او را تنها ببینند فقط در یک صورت با او مماشات خواهند کرد، در صورتی که آقای روحانی به سمت آن ها متمایل شود. اما اگر بخواهد مستقل باقی بماند با ضربات کاری به سراغش خواهند رفت. به همین منظور هم به حمایت اصلاح‌طلبان نیازمند است و باید هوای آن ها را داشته باشد.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

با ۱۲ اصلاح طلب در کابینه، می خواهند شانه خالی کنند

البته این روایت را فعالان سیاسی اصولگرا قبول ندارند و تاکید می کنند که با توجه به حضور چهره های اصلاح طلب در کابینه دولت و اطرافیان رئیس جمهور، اصلاح طلبان نباید مسئولیت خود را به دوش دیگری بیندازند و باید مسئولیت عملکرد دولت را بپذیرند. به عنوان نمونه «ننه! من غریبم بازی» توصیفی است که مدیر مسئول روزنامه جوان برای زیاده‌خواهی‌های اصلاح‌طلبان از کابینه روحانی برگزیده است. گنجی معتقد است فاصله‌گذاری اصلاح‌طلبان با دولت، معنی چندانی ندارد وقتی نزدیک به ۱۲ نفر از اعضای دولت تازه از اعضای دولتین اصلاحات انتخاب شدند. این فعال سیاسی اصولگرا معتقد است تحرکات تازه دست‌چپی‌ها عمدتاً برای شانه خالی کردن از پذیرفتن مسئولیت دولت و برنامه‌ریزی برای انتخابات ۱۴۰۰ است.

یک شنبه 12 شهریور 1396  8:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها