0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

درخواست دادستان کل کشور از دولت و مجلس در راستای کاهش اطاله دادرسی

مهر- حجت الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور که صبح دیروز به صورت سرزده از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه شش تهران بازدید کرد با اشاره به مشکلات مردم گفت:  از دولت و مجلس محترم درخواست داریم که در تامین بودجه و اعتبارات و نیروی انسانی دستگاه قضایی بیش از پیش همکاری کنند و اگر این همکاری انجام نشود فشارش در نهایت به مردم وارد و موجب اطاله دادرسی می شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آذری‌ جهرمی: مواردی که به من نسبت داده شده اساسا دروغ است

آذری‌جهرمی: مواردی که به من نسبت داده شده اساسا دروغ است
آذری‌ جهرمی: مواردی که به من نسبت داده شده اساسا دروغ است

تسنیم - آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات با رد شایعه‌های مطرح شده در فضای مجازی درباره عملکردش، گفت:‌ من افتخار می‌کنم که کارمند وزارت اطلاعات بودم اما موارد نادرستی که در این زمینه به این جانب نسبت داده شده، اساسا دروغ است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس سنای پاکستان: وضعیت سرباز میرجاوه را شخصا پیگیری می‌کنم

رئیس سنای پاکستان:وضعیت سرباز میرجاوه را شخصا پیگیری می‌کنم
رئیس سنای پاکستان: وضعیت سرباز میرجاوه را شخصا پیگیری می‌کنم

ایلنا - «رضا ربانی» رئیس سنای پاکستان در باره سرباز گروگان‌گرفته شده در میرجاوه، گفت: تمامی تلاش پاکستان برای بازگرداندن این سرباز به ایران در جریان است. شخصاً این قول را می‌دهم که دوباره پیگیر بازگرداندن این سرباز خواهم شد .

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهرام قاسمی: دولت میانمار مانع از تداوم نقض حقوق مسلمانان شود

بهرام قاسمی:دولت میانمار مانع از تداوم نقض حقوق مسلمانان شود
بهرام قاسمی: دولت میانمار مانع از تداوم نقض حقوق مسلمانان شود

مهر - قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به تداوم  اقدامات غیر انسانی وخشونت آمیز علیه مسلمانان در میانمار افزود: دولت میانمار مانع از تداوم نقض حقوق مسلمانان و نهادینه شدن این شرایط غیر انسانی و خشونت آمیز شود.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرتیپ اسماعیلی: ایران دارای امن‌ترین آسمان منطقه است

سرتیپ اسماعیلی:ایران دارای امن‌ترین آسمان منطقه است
سرتیپ اسماعیلی: ایران دارای امن‌ترین آسمان منطقه است

تسنیم - امیرسرتیپ اسماعیلی به مناسبت فرا رسیدن ، سالروز تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با بیان این که  ایران دارای امن‌ترین آسمان منطقه است، افزود: با ایجاد امنیت ، درخواست عبور از این فضا توسط کشورهای مختلف افزایش داشته است.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعلام انصراف آقازاده یک نماینده از شهردار شدن

اعلام انصراف آقازاده یک نماینده از شهردار شدن

در پی انتقادات از شهردار شدن برخی آقازادگان وکلای ملت، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در حاشیه جلسه علنی مجلس درباره اخبار منتشر شده مبنی بر انتخاب پسرش به عنوان شهردار چمخاله ، گفت: پسرم انصرف داد. وی با بیان این که پسرش دارای  مدرک کارشناسی ارشد عمران با 15 سال سابقه کار در مسکن و شهرسازی استان گیلان است، خاطرنشان کرد: وی گزینه پیشنهادی  شهرداری‌ چمخاله بود اما من اعلام کردم برای جلوگیری از حاشیه‌سازی‌ها این کار را نکنید. لاهوتی تصریح کرد: من اعلام کردم او استعداد شهردارشدن یک شهر بزرگ را هم دارد ولی چون حوزه انتخابیه من در این منطقه است با این کار مخالفم.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میکروفون هایی که یکباره قطع می شد

میکروفون هایی که یکباره قطع می شد

قطع شدن چند باره میکروفون های دو تن از نمایندگان هنگامی که قصد ارائه تذکر و اخطار داشتند، موجب غافلگیری و ناراحتی آن ها شد. علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس برای ارائه اخطار قانون اساسی وقت گرفت و هنگامی که قصد ارائه اخطار خود را داشت، میکروفون وی توسط رئیس جلسه قطع شد. این نماینده درحال ارائه توضیحاتی درباره حاشیه های ایجاد شده در جلسه قرائت گزارش سخنرانی مطهری در مشهد بود و به نوبت دهی و لزوم شأن نمایندگان اشاره کرد که  میکروفون وی قطع شد و پزشکیان با بیان عبارت "متشکرم" به این اظهارات پایان داد. ساعتی بعد زمانی که مجتبی ذوالنور خواستار ارائه تذکر و توضیح درباره حاشیه سازی اظهارات زنگنه در جلسه رای اعتماد شد  میکروفون وی نیز قطع شد و اجازه ادامه صحبت به وی داده نشد. این امر موجب اعتراض و ناراحتی این دو نماینده شد.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسیدگی به شکایت پلیس از نماینده مجلس در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان

رسیدگی به  شکایت پلیس از نماینده مجلس در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان

محمد جواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان درباره شکایت نیروی انتظامی از حمدا... کریمی نماینده بیجارگفت: نیروی انتظامی شکایت خود را به هیئت رئیسه داده که هنوز این شکایت به هیئت نظارت ارجاع داده نشده است. وی افزود: به نظر می رسد قوه‌قضاییه می خواهد این نماینده توضیحاتش را در آن جا مطرح کند. وی همچنین از ارسال شکایتی توسط قوه‌قضاییه ناظر به استفاده یکی از نمایندگان از امکانات دولتی در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوی خبر داد.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

نوبخت: مباحث خوب و دقیقی درباره حصر در شورای عالی امنیت ملی مطرح شد

سخنگوی دولت درباره مسئله حصر با بیان این که  تشکیل دادگاه این موضوع در حوزه اختیارات قوه قضاییه است، افزود: من در جلسه شورای عالی امنیت ملی حضور داشتم که مباحث خوب و دقیقی در آن مطرح شد که البته جمع‌بندی آن را دبیر شورا گزارش خواهد کرد. محمدباقر نوبخت که روزگذشته با خبرنگاران سخن می گفت همچنین درباره  اعتصاب غذای کروبی و خروج نیروهای امنیتی از خانه او، اظهار کرد: درباره خروج نیروهای امنیتی، وزیر اطلاعات گزارشی داد که این اتفاق افتاده و ان‌شاءا... گام‌های بعدی هم برداشته شود.به گزارش مهر جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران هم دوشنبه شب درباره موضوع حصر گفته بود : حصر مصوبه شورای عالی امنیت ملی ایران است و تصمیم نظام محسوب می‌شود که وزارت اطلاعات و قوه قضاییه مسئول اجرای آن است بنابراین فضاسازی برخی افراد علیه این مصوبه تاثیری در اجرای آن نخواهد داشت. جعفری دولت‌آبادی در پاسخ به ایراد مطرح شده از سوی برخی افراد مبنی بر علت محاکمه نشدن سران فتنه، افزود: اگر شرایط فراهم شود، قوه قضاییه آمادگی محاکمه دارد.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  1:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی: ما باید معروف و منکر را درست معرفی کنیم. ما طبقه خاصی نداریم که اتیکت بزند و بنویسد «آمر به معروف»!  این‌ها بعهده خود مردم است و دولت باید یاری کند.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  8:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی: انتخاب بهشت و جهنم به عهده خود مردم است. هیچکسی را نمی‌شود به زور به مسیر هدایت کشاند. مردم باید مسیر هدایت یا ضلالت را انتخاب کنند. 

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی:مردم نگران آسیب های اجتماعی و بخصوص اعتیاد هستند اما فقر علت‌العلل بسیاری از آسیب‌هاست و قول دادم دولت فقر مطلق را نابود کند

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی: تورم جامعه ما امروز براساس گزارش مرکز آمار که مربوط به مرداد ماه است ، تورم سالانه ما زیر 8 درصد است، در مقابل سود بانکی باید مقدار اندکی از تورم بیشتر باشد

چهارشنبه 8 شهریور 1396  8:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی:

🔹خود آمریکایی ها هم نمی توانند آقای ترامپ را ارزیابی کنند

🔹امروز آمریکا بدترین شرایط را برای محدود کردن ایران دارد و بهترین شرایط را ایران دارد

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی:

🔹تعهد ما در مقابل دنیا مشخص است، روابط ما با آژانس را مقررات مشخص می کند نه آمریکا

🔹 ما زیر بار حرف زور نخواهیم رفت و در چارچوب مقررات با آژانس رفتار می کنیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها