0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

✅ مشارکت 156 اثر در نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال اصفهان/رونمایی از نرم‌افزار واقعیت افزوده شهدای مدافع حرم

📌دبیر نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی:
156 اثر به جشنواره رسیده بود که از این میان 35 درصد کانال، 22 درصد پایگاه‌های اینترنتی، 10 درصد نرم افزار، 8 درصد خبرگزاری و 5 اثر در بازی‌های رایانه‌ای و پویانمایی حضور دارند.

سه شنبه 7 شهریور 1396  6:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

🎮 شلیک مرگبار یک بازی جدید و فوق العاده زیبای تک تیراندازی با گرافیک خیره کننده اچ دی ویژه دستگاه‌های اندرویدی است در این بازی کاربر در نقش سرباز نیروهای ویژه قرار می گیرید که باید با استفاده از انواع سلاح‌ها  در ماموریت‌های مختلفی دشمنان را یکی پس از دیگری نابود سازید ماموریت های هوایی،  استفاده از سلاح‌های مختلف، حالت چند نفره آنلاین این بازی را به یکی از بازی‌های محبوب مبدل کرده است.

✅ http://yon.ir/ShPFr

✅ برخی از ویژگی‌های این بازی:
1️⃣ شامل بیش از 200 ماموریت و مختلف
2️⃣ گرافیک بالای اچ دی، و صداگذاری حرفه ای
3️⃣ اجرای ماموریت‌ها در مکان‌های مختلف جنگل، دریای مدیترانه و …
4️⃣ استفاده از انواع وسایل نقلیه برای پیش بردن ماموریت‌ها
5️⃣ وجود انواع دشمنان مختلف با توانایی‌ها و قدرت‌های خاص و منحصر به فرد
6️⃣ امکان بازی در حالت چند نفره و آنلاین با کاربران جهانی

سه شنبه 7 شهریور 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

🔶 قاضی عسکر: حجاج کشورمان به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب عمل کرده‌اند

سرپرست حجاج ایرانی:

🔹حجاج ایرانی با عملکردشان نسبت به عبادات، نماز شب، قرائت قرآن و بازارگردی نکردن نشان دادند که به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب عمل می‌کنند

🔹شواهد امسال پیدا است که مسئولان سعودی هم به ماموران خود دستور داده‌اند تا نسبت به ایرانیها رفتار مناسبی داشته باشند/انتخاب

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺احسان حاج‌صفی ملی‌پوش ایرانی تیم پانیونیوس آتن نامزد دریافت جایزه ۵ هزار یورویی زیباترین گل هفته سوپر لیگ یونان شد/ خبرورزشی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺رژیم صهیونیستی: کاخ بشار اسد را بمباران می کنیم

🔹یک مسئول در رژیم صهیونیستی : در صورتی که ایران به تقویت نفوذش در سوریه ادامه دهد، کاخ رئیس جمهوری این کشور را بمباران می کنیم

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ رئیس کل بانک مرکزی:

🔹از شنبه آینده نرخ سود سپرده بالای 15 درصد در بانک‌ها نخواهیم داشت

🔹 این شروعی برای ایجاد یک انضباط جدید در نظام پولی کشور است/منبع: ایرنا

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹واردات تخم مرغ منتفی شد/رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار: هیچ مجوزی برای واردات تخم مرغ به کشور صادر نشده است./مهر

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹۳۵ نفر بر اثر مسمومیت با گاز کلر در مجتمع آبی خروشان مشهد دچار مسمومیت شدند. /صداوسیما

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اختلاس ۸۰۰ میلیونی یک خانم از تیم لیگ برتری تهرانی!

🔹در روزهای اخیر شنیده شد فردی توانسته بعد از اختلاس از یک باشگاه لیگ برتری ایران را ترک کند.

🔹حال مشخص شده فرد متواری  خانمی است که ۵ ماه قبل توسط یکی از مقامات اجرایی باشگاه در امور مالی استخدام شده بود.

🔹یک منبع آگاه در این رابطه گفت: « معمولا بانک برای چک‌های بالای ۵۰ میلیون تومان از مدیر مالی باشگاه استعلام می‌گرفت ولی این بار برای ۴ فقره چک که مجموع آن بیش از ۸۰۰ میلیون تومان بوده، این استعلالم گرفته نشده است و کارمندان امور مالی باشگاه توانسته‌اند امضای مدیرعامل را روی چک‌ها جعل کنند و با مراجعه به بانک آن را وصول کنند»

🔹هم‌چنین گفته می‌شود ‌خانم فراری با مبلغی حدود ۳۸۴ میلیون تومان از ایران فرار کرده و ما بقی این پول به حسابی بانکی منتقل شده که مسئولان باشگاه در حال ردیابی اطلاعات مربوط به صاحب حساب و ارتباط با آن با کسانی هستند که این فاجعه مالی را رقم زده‌اند. /منبع: میزان

سه شنبه 7 شهریور 1396  7:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 موگرینی: باید بارها تکرار کنیم که برجام توافقی بین المللی است

🔹موگرینی: حس می کنم در ماه های آینده باید بارها این موضوع را تکرار کنیم زیرا این موضوع امنیت بین المللی است

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹 مرغ از ۸۸۰۰ تومان هم گذشت

🔹در حالی که به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تولید گوشت مرغ مشکلی ندارد و از سوی دیگر قیمت جوجه یکروزه نیز با کاهش نسبی مواجه شده است، هر کیلوگرم گوشت مرغ در پایتخت به صورت میانگین ۸۸۵۰ تومان عرضه می‌شود که فاصله زیادی با قیمت منطقی ۷۵۰۰ تومانی اعلام شده از سوی وزارت کشاورزی دارد که باید با عوامل این گروان‌فروش برخورد شود

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ مردم ژاپن صبح امروز را چطور آغاز کردند؟! / شلیک موشک، پناه بگیرید!

🔹درست یک دقیقه بعد از شلیک موشکی کره شمالی، مردم شمال ژاپن پیام‌های هشداری مبنی بر پناه گرفتن در پناهگاه‌ها را دریافت کردند. یکی از ساکنان محلی به سی‌ان‌ان گفته است: ما با پیام‌هایی که از طرف دولت برایمان ارسال می‌شد و می‌خواست که پناه بگیریم از خواب بیدار شدیم.

🔹اولین پیام ساعت ۶:۳۰صبح روز سه شنبه با این محتوا ارسال شد: شلیک موشک، شلیک موشک. به نظر می‌رسد موشکی از سمت کره_شمالی شلیک شده است. لطفا خانه‌های‌تان را تخلیه کنید و به بناهای مقاوم یا پناهگاه‌ها بروید.

🔹پیام بعدی با این محتوا ۱۲ دقیقه بعد ارسال شد: موشک عبور کرد، موشک عبور کرد. به نظر می‌رسد موشک یک دقیقه قبل از محدوده هوایی این منطقه عبور کرده است. اگر هر شیء مشکوکی پیدا کردید لطفا به آن نزدیک نشوید، بلافاصله به پلیس و آتش‌نشانی خبر بدهید/CNN

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

🔹کودک پنج ساله خراسان شمالی که چند ماه گذشته شکمش توسط سگ دریده شده بود،شب گذشته در یکی ازبیمارستان های شیراز درگذشت/ایسنا

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 فرمانده مرزبانی کردستان: ارزش کالاهای قاچاق کشف شده سال جاری در نوار مرزی کردستان از مرز 187 میلیارد ریال گذشت و  در این ارتباط 101 قاچاقچی دستگیر شدند/ منبع:ایرنا

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️پیکر ابراهیم یزدی بامداد فردا وارد تهران می‌شود

🔹هاشم صباغیان: پیکر مرحوم ابراهیم یزدی ساعت 1.30 دقیقه بامداد فردا وارد تهران می شود و قرار است صبح پنج شنبه مراسم تشییع از مقابل حسینه ارشاد یا مسجد الغدیر برگزار شود.

🔹حجت الاسلام محمود دعایی بر پیکر او نماز میت اقامه می کند، پس از خواندن نماز و برگزاری مراسم تشییع، پیکر دکتر یزدی به بهشت زهرا(س) منتقل و به خاک سپرده می شود/منبع: ایرنا

سه شنبه 7 شهریور 1396  8:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها