0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺دیه تمامی خانواده‌های جانباختگان حادثه معدن زمستان یورت آزادشهر پرداخت شد/ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 4 شهریور 1396  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺پسر ۱۰ ساله داعشی ترامپ را تهدید کرد

🔹داعش ویدیوی تبلیغاتی جدیدی منتشر کرد که در آن یک پسر بچه ۱۰ ساله که پسر یکی از سربازان سابق آمریکاست، دونالد ترامپ را تهدید می‌کند/ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺محسن هاشمی : من در انتخاب رئیس شورای شهر تهران برخلاف آن چیزی که برخی از سایت ها نوشتند، به خودم رأی دادم/ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺در سال ۲۰۱۹، حدود ۴۱.۷٪‏ کل هزینه‌های تبلیغات در جهان صرف تبلیغ در اینترنت می‌شود و از تبلیغ در تلویزیون سبقت می‌گیرد./خبرگزاری صداوسیما

شنبه 4 شهریور 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ بحرین مدعی کشف یک گروه وابسته به ایران شد

🔹وزارت کشور بحرین در ادامه اتهام‌های خود علیه ایران مدعی شد که یک باند تروریستی ۱۰ نفره را که مورد حمایت ایران است، کشف و ۷ نفر از آنها را دستگیر کرده است.

🔹منامه مدعی شد که رهبری این باند را فردی بنام «حسین علی احمد داود»، برعهده دارد که به ایران گریخته است./فارس

شنبه 4 شهریور 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ اعطای وام چندصد میلیارد تومانی به یک کارتن‌خواب در صندوق ذخیره فرهنگیان!

🔹رئیس کمیسیون آموزش مجلس:
در صندوق ذخیره فرهنگیان حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان وام داده شده که نزدیک به ۸ هزار میلیارد تومان آن مشکوک‌الوصول است، یعنی معلوم نیست که این وام برگشت داده شود؛ زیرا ضمانت‌های لازم برای برگشت این وام‌ها وجود ندارد و بعضاً وام به کسانی داده شده که شایستگی لازم را نداشته‌اند.

🔹در این ماجرا چند صد میلیارد تومان به یک کارتن‌خواب وام داده‌اند که مدارک آن موجود است و به‌زودی آن را اعلام می‌کنیم

♦️ هنوز مشخص آيا اصلا كارتن خوابي در كار بوده است؟!! يا همچون بسياري مواردديگر اين وام به نام او و به كام ديگران پرداخت شده است!/مشرق

شنبه 4 شهریور 1396  8:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ضرب شست سپاه به داعش

🔹حمله داعش به یک پایگاه ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در مرز سوریه با عراق با تلفات و خسارات سنگین ناکام ماند.

🔹در این عملیات یگان پهپادي سپاه پاسداران نیروهای مهاجم تروريست را هدف موشکهای خود قرار داد که شماری از تروریستها کشته و زخمی شدند.

🔹در اين عمليات، مقادیر زیادی تجهیزات،مهمات جنگی و شش خودروي زرهي به غنيمت نیروهای ارتش سوریه و محور مقاومت درآمد.

🔹عملیات شناسایی و ره گیری یگان پهپادي سپاه نقش مهمي در شكست سنگين تروريستهاي تكفيري داشت/فردا

شنبه 4 شهریور 1396  8:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ واکنش آیت‌الله جنتی به لطیفه‌ها درباره خودش

عباس کدخدایی در مورد"واکنش آیت‌الله جنتی به لطیفه‌ها درباره خودش" گفت:

🔹من این لطیفه‌‌ها را خدمت ایشان می‌برم. از جهت ظاهری که ایشان لبخند می‌زنند و اشکالی ندارد. از جهت واقعی، گاهی خودشان می‌گویند بقیه انتقاد می‌کنند که چرا ایشان به این لطیفه‌ها واکنش نشان نمی‌دهند و ایشان جواب می‌دهد که این اجر انسان را اضافه می‌کند؛ چرا ناراحت هستید. اجازه دهید چند نفر هم نسبت به شما تهمت بزنند و دروغ بگویند. به نظرم این نگاه هم در ایشان هست که حالا کسی صحبتی کرده یا تهمت و دروغی بوده اما موجب ارتقای جایگاه معنوی ایشان می‌شود. واقعا نگاه ایشان همین است/ایسنا

شنبه 4 شهریور 1396  8:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ ظریف: منتقدان توقع شق‌القمر از برجام داشتند

🔹برجام گچ را از پای ایران باز کرد

🔹انتخاب‌های آمریکا برای فشار بر ایران بسیار محدود شده است

🔹ما از ابتدا با چشم باز نگاه کردیم و این امکانات را در خود برجام دیدیم تا زندانی رفتارهای آمریکا در آینده نباشیم.

🔹آمریکا هیچ گاه نمی‌تواند مدعی نقض برجام از سوی ایران شود

🔹انتخاب‌های ما آن‌قدر زیاد است که در فرصت بسیار اندکی می‌توانیم به شرایط بهتر از قبل در حوزه فن‌آوری برگردیم

🔹اگر آمریکا به سمت خروج یک طرفه از برجام پیش رود خود را در مقابل جامعه جهانی قرار داده است/منبع:انتخاب

شنبه 4 شهریور 1396  8:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️زنگنه: کسی اموال بابک زنجانی را نمی‌خرد

🔹رقمی که در حکم اولیه بابک زنجانی حدود ٢ هزار میلیارد تومان آمده با آنچه نظر وزارت نفت بوده متفاوت است
🔹از نظر وزارت نفت این بدهی حدود ۴ هزار میلیارد تومان بوده
🔹چه کسی اکنون منزل ١٠٠ میلیارد تومانی و یا ویلای بابک زنجانی را می خرد؟
🔹اموالی که از سوی وزارت نفت گرفته شده قابل تبدیل به ٢ هزارمیلیارد تومان نقدینگی نیست

شنبه 4 شهریور 1396  8:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دلیل صدای غیرطبیعی در محل آتش‌سوزی صبح امروز

🔹سیدجلال ملکی،:داخل این انبارها مملو از انواع اجناس از پارچه گرفته تا اسپری و افشانه‌های خوشبو کننده هوا بود، یکی از مواردی که اقدام آتش نشانان را با مشکل روبرو کرده بود، انفجار پی در پی قوطی‌های اسپری بود.

🔹با این حال آتش نشانان عملیات خود را از چند جهت آغاز کرده و خوشبختانه موفق شدند که شعله‌های آتش را مهار و از سرایت آتش به بخش‌های دیگر را جلوگیری کنند/منبع: ایسنا

شنبه 4 شهریور 1396  8:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دادستان عمومی و انقلاب اردبیل: دادگاه قاتل آتنا اصلانی دختر هفت‌ساله پارس‌آبادی، امروز به صورت غیرعلنی در اردبیل برگزار می‌شود./منبع:الف

شنبه 4 شهریور 1396  8:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️نجفی:تا حکمم امضاء نشود به شهرداری نمی‌آیم

🔹شهردار تهران:شایعه کرده بودند که تعداد کارمندان شهرداری را به ۱۵ هزار نفر تقلیل می‌دهم که صحت نداشت.
🔹شایعه کرده بودند ۱۰ گروه در حال برنامه نوشتن برای من بودند و شایعه کرده بودند ۸۰۰ مدیر بلافاصله در شهرداری مستقر می‌شوند که صحت ندارد.
🔹تا زمانی که حکمم امضاء نشود به شهرداری نمی‌آیم، اما در دفتر خود خارج از شهرداری جلسات و کارها را ادامه خواهم داد.

شنبه 4 شهریور 1396  8:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺پدر آتنا اصلانی:

🔹قاتل دخترم در ملاعام اعدام شود

🔹باید قاتل را سنگسار و دستی که به کودک من تعدی کرده را قطع کنند./منبع:مهر

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ وکیل پرونده آتنا اصلانی در حاشیه اولین جلسه دادگاه :

🔹دستگاه قضا اهتمام ویژه ای به این پرونده داشته اما موضوع ارتکاب به ۲ قتل دیگر غیر از قتل آتنا توسط مجرم موجب شد روند دادرسی طولانی تر شود.

🔹امید می رود حکم اعدام قاتل در اولین جلسه دادگاه صادر شده تا اندکی از داغ خانواده این کودک و مردم پارس آباد کاسته شود.

🔹مدارک به حد کافی در این پرونده وجود دارد که هیچ یک از آنها قابل انکار نیست.

🔹در صورتی که نیاز به قصاص باشد، مردم پارس آباد اعلام آمادگی کرده اند که نصف دیه را جهت حمایت از خانواده داغدار آتنا تامین کنند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها