0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺 امیری: رئیس‌جمهور برای معرفی وزرا با سران احزاب و روسای سه فراکسیون مجلس مشورت کرد/منبع:انتخاب

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 مهار حریق خط لوله انتقال گاز در اهواز/ ۹ نفر مصدوم شدند

🔹در حال حاضر آتش مهار شده است و تیم‌های عملیاتی در حال ایمن سازی محل هستند.

🔹در این حادثه ۸ نفر دچار دودگرفتگی و مصدومیت شدند که کار درمان آن‌ها به صورت سرپایی انجام شد. همچنین یک نفر دچار سوختگی شد که اکنون برای مداوا به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز منتقل شده است/منبع:اقتصاد انلاین

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشتِ خطیب مجاهد مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ علی اصغر مروارید را تسلیت گفتند/منبع:ابنا

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨 آتش سوزی هتل محل اقامت حجاج در مکه

🔹منابع سعودی از آتش سوزی در هتلی در محله العزیزیه در مکه مکرمه که حجاج هندی در آن حضور داشتند خبر دادند.

🔹این منابع به مهار این آتش سوزی که صبح امروز در این هتل هفت طبقه رخ داد و تخلیه ۳۹۱ حاجی که در آن حضور داشتند ، اشاره کردند/منبع:مهر

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻خبر تجاوز به دختربچه‌ای 3 ساله در مشهد تکذیب شد

🔹شب گذشته مطالبی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر تجاوز به یک دختربچه 3 ساله در مشهد مطرح شده بود که فرمانده انتظامی مشهد ضمن تکذیب این خبر، جزییات این پرونده را مطرح کرد/ایسنا

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻روغن نباتی هم گران شد

🔹سازمان حمایت با بررسی قیمت تمام شده تولید روغن نباتی در اثر نرخ ارز، نرخ تورم و همچنین حقوق و دستمزد با افزایش قیمت روغن نباتی موافقت کرد/ مهر

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تولید تقلبی داروی ایرانی در هند و پاکستان

🔹رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران: شرکت های زیرپله ای پاکستان و هند، نمونه تقلبی داروهای ایرانی را تولید می کنند و به افغانستان می فرستند/باشگاه خبرنگاران

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻اختلال تلفنی در 5 مرکز مخابراتی تهران از روز چهارشنبه

🔹ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات شهید ورمزیاری گلستان با پیش شماره های 5631 تا 5633، 5674، 5638و 5667 در محدوده سبزدشت گلستان از شهرستان بهارستان با اختلال روبرو می شود.

🔹در مرکز مخابرات گلاهک (رودهن) با پیش شماره 7652 در محدوده این مرکز به مدت 48 ساعت اختلال ایجاد می شود.در مرکز مخابرات شهید حق شناس با پیش شماره های 4470 تا 4476 در محدوده شهرک راه آهن، هوانیروز، بزرگراه آزادگان، پارک چیتگر، اتوبان تهران کرج به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.

🔹ارتباط تلفنی و دیتای مشترکان در مرکز مخابرات شهدای چیتگر از ساعت 24 به مدت 6 ساعت مختل می شود.در مرکز مخابرات شهید باهنر از ساعت 2 بامداد به مدت 4 ساعت با اختلال روبرومی شود/خبر آنلاین

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻9 کشته یا مصدوم در محور قم – نیزار

🔹بر اثر برخورد 4 دستگاه خودروی سواری در کیلومتر 50 محور قم - نیزار یک نفر کشته و 8 نفر مصدوم شدند.

🔹معاون اورژانس قم گفت: این حادثه که ساعت 14 و 40 دقیقه امروز روی داده است، 2 دستگاه پژو 405 و یک دستگاه سمند و یک دستگاه پیکان با یکدیگر برخورد کردند/صداوسیما

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻ترکیه ساخت دیوار در مرزهای خود با ایران را آغاز کرد

یک خبرگزاری ترک:

🔹 ترکیه ساخت دیوار در مرز مشترک خود با ایران همانند دیوار مرزی ترکیه و سوریه را آغاز کرده است.

🔹 این دیوار مرزی ۳ متر ارتقاع و ۲ متر عرض دارد و ترکیه هدف از ساخت این دیوار را تقویت امنیت از طریق توقف نفوذ شبه نظامیان کرد و قاچاقچیان غیرقانونی اعلام کرده است/عصرایران

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹شبکه سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد یک پهپاد ایرانی تا فاصله ۱۰۰ فوتی (۳۱ متری) یک جنگنده اف-۱۸ آمریکایی که قصد فرود بر ناو نیمیتز را داشته، نزدیک شده است/ فارس

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴پیاز ۴۵ درصد ارزان شد

🔹رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به کاهش ۴۵ درصدی قیمت پیاز گفت: با افزایش عرضه پیاز در میادین تره بار قیمت‌ها به روال گذشته بازگشته است.

🔹هرکیلو پیاز ۳ هزار و ۵۰۰ تومانی به ۲ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است و پیاز‌های ۲ هزار و ۵۰۰ تومانی بازار با قیمت هزار و ۵۰۰ تومان در میادین تره بار عرضه می‌شود.

سه شنبه 17 مرداد 1396  7:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسکو: رفتار آمریکا درباره کره شمالی مانند یک "بچه لوس" است

معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: آمریکا در مواجهه با بحران کره شمالی همانند یک "بچه لوس دمدمی مزاج" رفتار می‌کند. ریابکوف گفت: هیچ قصد و نیتی ندارم که وضعیت موجود را "طنز آلود" نشان دهم زیرا مسائل موجود از جمله مسئله شبه جزیره کره بسیار مهم و جدی است.اما آمریکامسئولیت مسائل را بر دوش دیگران می‌اندازدو وقتی زمین می‌خورد و اسباب بازی دلخواهش بلافاصله خریده نمی‌شود، گریه می‌کند.

چهارشنبه 18 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حبیبی : اختلافات شب انتخابات در موتلفه می توانست هر حزبی را متلاشی کند

حبیبی :اختلافات شب انتخابات در موتلفه می توانست هر حزبی را متلاشی کند

حبیبی : اختلافات شب انتخابات در موتلفه می توانست هر حزبی را متلاشی کند

محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه درباره اختلافاتی که راجع به کنار کشیدن میرسلیم از جمع کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در این حزب ایجاد شده بود گفت: ما این اختلاف را انکار نمی‌کنیم و اگر در داخل مؤتلفه به برخی اختلافات دچار شویم، طبیعی است و از این تفاوت نظرها نباید وحشت کنیم.وی افزود: فصل‌الخطاب ما طبق اساسنامه حزب، هیئت نظارت است از این‌رو با توجه به وقوع این اختلافات در شب انتخابات معتقدیم یک اتفاق کوچک‌تر از این هم می‌توانست یک حزب را متلاشی کند اما ما آن را تمام‌شده تلقی کردیم.

چهارشنبه 18 مرداد 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمک ۲۰ میلیون دلاری سازمان ملل به مبارزه با مواد مخدر در ایران

میزان - سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با اجرای برنامه مشارکت کشوری حدود ۲۰ میلیون دلار اعتبار از جانب سازمان ملل برای مبارزه با مواد مخدر وارائه آموزش‌های لازم به ایران کمک شده است.  افشار افزود: اکنون کشور ایران محوربسیاری از برنامه‌های آموزشی است و کارشناسان کشور‌های افغانستان، تاجیکستان و... با اعتبار سازمان ملل و تامین هزینه توسط این سازمان، در کشورما آموزش‌های لازم را می‌بینند.

چهارشنبه 18 مرداد 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها