0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺نخست وزیر عراق در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس مجلس شورای اسلامی از عدم حضور در مراسم تحلیف روحانی عذرخواهی کرد/منبع:ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 13 مرداد 1396  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خرید تضمینی گندم از ۸ میلیون تن گذشت

از آغاز فصل برداشت تاکنون، هشت میلیون و ۲۷ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شده است. به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، تاکنون نزدیک به 5 هزار و 10 میلیارد تومان بهای گندم به کشاورزان پرداخت شده و پیگیری‌های لازم برای پرداخت باقی مطالبات گندمکاران ادامه دارد. سال گذشته، حدود 12 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده بود. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 14 مرداد 1396  12:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازجویی 2 ساعته از همسر نتانیاهو به اتهام فساد مالی

بازجویی 2ساعته از همسر نتانیاهو به اتهام فساد مالی

بازجویی 2 ساعته از همسر نتانیاهو به اتهام فساد مالی

پلیس رژیم صهیونیستی به مدت دو ساعت از ساره نتانیاهو،همسر نخست وزیر این رژیم، به اتهام استفاده از اموال عمومی برای امور شخصی بازجویی کرد. همزمان،پلیس اسرائیل تایید کرد که«بنیامین نتانیاهو» نیز در دو پرونده قضایی، متهم به دریافت رشوه، کلاهبرداری، فساد مالی و خیانت در امانت است. به گفته وزیر دادگستری کابینه نتانیاهو ،حتی در صورت محکوم شدن وی در دادگاه، لازم نیست نتانیاهو از سمت نخست وزیری استعفا کند.

شنبه 14 مرداد 1396  12:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست ۸۲ نماینده پارلمان اردن برای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی

در پی حادثه اخیر قتل دو شهروند اردنی به دست یک نگهبان امنیتی رژیم صهیونیستی در سفارت این رژیم در امان، 82 نماینده پارلمان اردن (از 130 نماینده) دربیانیه ای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از اردن و فراخوانی سفیر اردن از تل‌آویو را خواستار شدند. حدود دو هفته پیش یک نگهبان امنیتی رژیم صهیونیستی در ساختمان سفارت این رژیم در امان با تیراندازی به سمت دو شهروند اردنی، آن ها را به قتل رساند که این امر باعث به وجود آمدن تنش بی‌سابقه ای در روابط بین اردن و رژیم صهیونیستی شده است.

شنبه 14 مرداد 1396  12:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال نامزد شدن پوتین در انتخابات ریاست جمهوری2018 روسیه

رئیس جمهور روسیه در یک نشست، درباره مسئله آتش سوزی‌های جنگلی در یکی از مناطق روسیه با خواسته یکی از شهروندان روسی روبه‌رو شد که خطاب به او گفت: ما از شما تقاضا داریم برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی نامزد شوید.پوتین در پاسخ به وی گفت: باشد من درباره آن فکر خواهم کرد از شما متشکرم.اوایل ماه ژوئن دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: این مسئله (نامزدی پوتین برای ریاست جمهوری) در دستور کار کرملین قرار ندارد.پوتین چندی پیش در مصاحبه با اولیور استون، کارگردان آمریکایی از اظهارنظر درباره نامزدی‌اش برای ریاست جمهوری در انتخابات سال ۲۰۱۸ خودداری کرد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترکیه درصدد افتتاح بزرگ ترین پایگاه نظامی خارجی‌ در سومالی

وزیر دفاع سومالی اعلام کرد ترکیه بزرگ ترین پایگاه نظامی خود را در این کشور طی ماه آینده افتتاح خواهد کرد.به نوشته وبگاه «ینی شفق» وی همچنین از استقرار نیروهای نظامی سومالی و ترکیه در این پایگاه بعد از افتتاح خبر داد.این بزرگ ترین پایگاه نظامی ترکیه در خارج از مرزهایش است که 4 کیلومتر مربع مساحت داشته و ظرفیت آموزش 1500 نیرو به صورت همزمان را دارد.بیش از 200 خدمه نظامی ترکیه نیز برای آموزش نیروهای مسلح سومالی و تامین امنیت اولیه این پایگاه، به این کشور سفر خواهند کرد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

العبادی به دنبال تشکیل جبهه سیاسی جدید برای ورود به انتخابات

العبادی به دنبال تشکیل جبهه سیاسی جدید برای ورود به انتخابات

حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق قصد دارد از ائتلاف دولت قانون خارج شود و با تشکیل فراکسیون سیاسی جدید در انتخابات شرکت کند. به گزارش القدس العربی، طرح سیاسی جدید العبادی مورد تأیید مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق و عمار حکیم رئیس جریان حکمت ملی است. احتمال دارد شخصیت‌های سنی مذهب به طرح سیاسی جدید العبادی بپیوندند.العبادی و تیمش با تأسیس شبکه‌های تلویزیونی و خبرگزاری‌ها از جمله مؤسسه الراصد که مقر آن در بغداد است، در حال تبلیغات برای طرح خود هستند.

شنبه 14 مرداد 1396  12:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر دادگستری: نمره خوبی به عملکردم نمی‌دهم

وزیر دادگستری:نمره خوبی به عملکردم نمی‌دهم

وزیر دادگستری: نمره خوبی به عملکردم نمی‌دهم

خبرگزاری دانشجو - وزیر دادگستری در پاسخ به این سوال که به عملکرد خود چه نمره ای می دهید؟ گفت: معمولا به عملکردم نمره بالا نمی‌دهم زیرا انتظاراتم از خودم و همکارانم بسیار زیاد است. پورمحمدی با بیان این که همیشه سعی کردم عضو مفیدی باشم افزود: اول از خدا و سپس از ملت ایران عذرخواهی می‌کنم.

شنبه 14 مرداد 1396  12:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابطال مصوبه دولت درباره خرید خودروی خارجی

ابطال مصوبه دولت درباره خرید خودروی خارجی

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر علی لاریجانی رئیس مجلس به حجت الاسلام روحانی، با اشاره به مصوبه شماره 33419 اواخر خردادماه دولت مبنی بر صدور مجوز خرید خودروی خارجی توسط یکی از زیرمجموعه های وزارت کشور، تاکید شده با توجه به اینکه این اقدام کابینه به علت مغایرت صریح با قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، قابلیت اجرا نداشته با گذشت یک هفته از تاریخ ابلاغ، لغو می شود.

شنبه 14 مرداد 1396  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لغو مجوز کابینه احمدی نژاد توسط روحانی پس از 10 سال

لغو مجوز کابینه احمدی نژاد توسط روحانی پس از 10 سال

در حالی که طبق تصویب نامه شماره 77844 دولت نهم در مردادماه سال 1386 مقرر شده بود نهاد بهره بردار بیش از 200 هزار متر مربع از اراضی استان کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرده و برای اجرای یک طرح مصوب کابینه اسبق اختصاص یابد، بر اساس مجوز جدید، حجت الاسلام روحانی رییس جمهور، ضمن لغو تصمیم قبلی، اراضی مذکور از وزارت صنعت، معدن و تجارت گرفته شده و صرف احداث یک نمایشگاه بین المللی شود.

شنبه 14 مرداد 1396  12:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گزارش ممانعت از سخنرانی مطهری در مشهد این هفته قرائت می شود

ایسنا – قرائت گزارش علل ممانعت از برگزاری سخنرانی مطهری نایب رئیس مجلس در مشهد هفته جاری در دستور کار مجلس قرار دارد ، افزون براین نمایندگان   گزارش تحقیق از برخورد با کارگران معدن روستای آق دره تکاب را نیز بررسی می کنند.

شنبه 14 مرداد 1396  12:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توقیف قایق صیادان هرمزگانی توسط مرزبانی قطر

مهر - رادمهر فرماندار پارسیان گفت: یک فروند قایق صیادی پارسیانی با ۳ ملوان به نام های عبدالمجید رحمانی، محمد امین بحری و عقیل ایران نژاد پس از خروج ناخواسته از آب های مرزی ایران توسط مرزبانی دریایی قطر توقیف شد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب حمله به سفارت ایران در کویت

ایسنا - یک کارشناس امنیتی کویتی گفت: برخی از متهمان باند العبدلی در یکی از سفارت‌خانه‌ها پنهان شده اند وخبر حمله به سفارت ایران برای بازداشت این متهمان امری دور از ذهن و شایعه است و این اقدام خلاف عرف دیپلماتیک است.

شنبه 14 مرداد 1396  12:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستگیری یکی از لیدرهای اصلی عرفان حلقه در اصفهان

تسنیم - سازمان اطلاعات سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: یکی از لیدرهای اصلی "عرفان حلقه" و ۱۱ نفر از اعضای این گروه در این استان دستگیر شدند.در این عملیات ،اسناد حائز اهمیتی از افراد این فرقه ضاله کشف شد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:28 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاسمی: وزیر خارجه برنامه سفر حج ندارد

قاسمی: وزیرخارجه برنامه سفر حج ندارد

قاسمی: وزیر خارجه برنامه سفر حج ندارد

مهر - قاسمی سخنگوی وزارت خارجه درباره انتشار شایعه ای مبنی بر سفر محمدجواد ظریف به عربستان گفت: خبر منتشر شده درباره سفر ظریف به عربستان صحت ندارد و وزیر خارجه کشورمان، برنامه ای برای حضور در مراسم حج امسال ندارد.

شنبه 14 مرداد 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها